דרושה עזרה בבקשה

lizush

New member
דרושה עזרה בבקשה

שלום לכולם, אני מגדלת בבית כלבת רועה גרמני והשערות שלה ממש נמצאות בכל מקום בבית, בעיקר בבגדים ועל הספות. כביסה כמובן לא עוזרת להיפטר מהשערות האלו וגם הגליל עם הדבק לא נעים לשימוש. שואב אבק וסמרטוט רטוב גם כן אינם יעילים במאה אחוז. אשמח לשמוע פתרונות נוספים. תודה, לירז.

maybesure

New member
4 רעיונות

1. יש מגב/מטאטא כזה שחור עם "שער" מגומי. הוא אוסף נהדר סיבים ושערות - משתמשים בו גם במספרות, אפשר לרכוש שניים כאלו אחד להשאיר עם המקל לרצפות ושטיחים, שני ללא המקל להשתמש לרהיטים. הוא אוסף גם מריפודים ושטיחים וגם ממשטחים חלקים. 2. בערת נייר הדבק של המלחמה, מסקינגטייפ כזה (לא של סגירת קרטונים!). מדביקים לספה ומושכים, ממש הסרת שיער כאילו בשעווה
3. יש לקנות גם רולר דומה לזה עם הדבק אבל הן עשויות ממשטח שנראה כמו שעוונית דביקה (לי יש כזו בצבע כחול). הוא לשימוש רב פעמי תמידי, מגלגלים על הריפוד ושוטפים, מנגבים היטב והוא מוכן לשימוש נוסף, במקרה שאת מתארת נראה לי מעייף לרוץ לשטוף כל פעם. 4. יש מברשות להברשת בגדים שנראות כמו קטיפה אדומה, סירוק לצד הנגדי של הקטיפה אוסף סיבים ושיער. שוב.. מעייף בכמויות שאת מתארת. אני משתמשת בה להבריש בגדים אחרי שאני חוזרת מהעבודה. אני עובדת במשרד ביתי ובבית פה יש 4 חתולים ו 2 כלבות.. כעת אני בעבודה, אוכל אולי לצלם לך את כלי העבודה האלו מאוחר יותר.

lizush

New member
תודה רבה

עשה לי חשק לנקות את הבית כל הכבוד שיש פורום כזה

הרולר עובד לך טוב?

היה לנו כזה כשהיתה לנו חתולה ואחרי שני שימושים כבר לא הצלחנו לשטוף החוצה את כל השיערות והדביקיות הלכה לה. אני תמיד העדפתי את הרולרים עם הנייר, שכל פעם מקלפים שיכבה כשהיא מלאה.

maybesure

New member
יש לי אותו כבר

23 שנים! עדיין דביק כמו ביום הוולדו. כיום אין לי הרבה שימוש בו כי אנחנו מגדלים את כל בעלי החיים בחצר, אבל היו לפחות 12 שנים מאסיביות שהשתמשתי בו המון. היום לפני הצילום בדקתי אותו והוא עדיין במיטבו.

למעלה