דרושה מתרגמת

22 GaLoSh

New member
דרושה מתרגמת

יאוווו אני לא מצליחה לתרגם את השיר DECODE כאילו אני מצליחה אבל זה לא יוצא לי הגיוני בכלל ...... יש מצב מישהי מתרגמתת.... פלייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזז ודרך אגב הספר של דימדומים בחנויות ..... (((((((אנגלית יותר שווה מעברית )))))))))))))) אני כבר מתה לקרא אותו ........

MeItOsH

New member
Decode - פיענוח

איך אני יכולה להחליט מה נכון? כשאתה מערפל את מחשבותיי אני לא יכולה לנצח במשחק המפסיד שלך כל הזמן לא אכפת לי להיות שייכת למה ששלי כשאתה תמיד לוקח צדדים אבל אתה לא תיקח את הגאווה שלי לא,לא הפעם לא הפעם איך הגענו לפה? הייתי רגילה להכיר אותך כל כך טוב איך הגענו לפה? אני חושבת שאני יודעת איך. האמת מתחבאת בעינייך והיא עומדת לך על הלשון רק רותח בדם שלי אבל אתה חושב שאני לא רואה איזה סוג של גבר אתה, אם אתה גבר בכלל טוב אני אברר זאת בעצמי [אני צועקת "אני אוהבת אותך כל כך"] בעצמי [המחשבות שלי שאתה לא יכול לפענח] איך הגענו לפה? הייתי רגילה להכיר אותך כל כך טוב איך הגענו לפה? אני חושבת שאני יודעת איך. אתה רואה מה עשינו? עשינו טיפשים מעצמנו אתה רואה מה עשינו? עשינו טיפשים מעצמנו איך הגענו לפה? הייתי רגילה להכיר אותך כל כך טוב איך הגענו לפה? אני חושבת שאני יודעת איך. אני חושבת שאני יודעת אני חושבת שאני יודעת יש משהו שאני רואה בך זה יכול להרוג אותי אבל אני רוצה להיות אמיתית

יש לך כמה טעויות. ../images/Emo3.gif../images/Emo34.gif

כמו למשל: לא אכפת לי להיות שייכת למה ששלי - זה באמת: אף פעם לא אהיה בעלת רכוש על מה ששלי והיא עומדת לך על הלשון - והיא מתנדנדת על לשונך זה יכול להרוג אותי אבל אני רוצה להיות אמיתית - זה אולי יהרוג אותי, אני רוצה שזה יהיה אמיתי. אני בכל אופן, כתבתי תירגום ושיניתי קצת ת'מילים בכדי שיתאימו למוזיקה. זה בעצם יוצא גרסא עברית מאשר תירגום של השיר.
אבל אני שמה אותו בכל אופן כי ככה באלי.
לעולם לא אוכל להחליט כי אתה מערפל את מוחי הניצחון לאו דווקא תמיד יהיה שלי אשאר מחוסרת מרכושי אם תמיד תיקח צדדים אבל לא תיקח את גאוותי לא, לא הפעם לא הפעם איך הגענו לכאן? פעם הכרתי אותך כל כך טוב איך הגענו לכאן? טוב, האמת מתקרבת לסוף האמת נמצאת בתוך עינייך ומתנדנדת על לשונך רק רותחת בדמי אף מסקנותייך אני רואה איזה סוג של גבר אתה אם אתה גבר בכלל טוב, המקרה עוד יפוענח על ידי אני צורחת: "אני אוהבת אותך....מחשבותיי לא בשבילך" איך הגענו לכאן? פעם הכרתי אותך כל כך טוב, כן, כן איך הגענו לכאן? טוב, האמת מתקרבת לסוף האם אתה רואה מה עשינו? טיפשים וככה העולם חוזה בנו האם אתה רואה מה עשינו? טיפשים וככה העולם חוזה בנו כן, כן, כןןןןןןןןןןןןןןןן איך הגענו לכאן? פעם הכרתי אותך כל כך טוב, כן, כן, כן איך הגענו לכאן? פעם הכרתי אותך כל כך טוב הנה הסוף הנה מתקרב הסוף בתוכך יש משהו שלא נמצא בי ייתכן שיהרוג אותי, עשה שזה יהיה אמיתי סלאמת!

MeItOsH

New member
נו מהאת רוצה.תריגמתי אתזה ב6.30 בבוקר.../images/Emo122.gif

זה היה לגמרי תרגום חופשי..ומלווה ובפיהוקים..

למעלה