יש לך כמה טעויות. ../images/Emo3.gif../images/Emo34.gif
כמו למשל: לא אכפת לי להיות שייכת למה ששלי - זה באמת: אף פעם לא אהיה בעלת רכוש על מה ששלי והיא עומדת לך על הלשון - והיא מתנדנדת על לשונך זה יכול להרוג אותי אבל אני רוצה להיות אמיתית - זה אולי יהרוג אותי, אני רוצה שזה יהיה אמיתי. אני בכל אופן, כתבתי תירגום ושיניתי קצת ת'מילים בכדי שיתאימו למוזיקה. זה בעצם יוצא גרסא עברית מאשר תירגום של השיר.
אבל אני שמה אותו בכל אופן כי ככה באלי.
לעולם לא אוכל להחליט כי אתה מערפל את מוחי הניצחון לאו דווקא תמיד יהיה שלי אשאר מחוסרת מרכושי אם תמיד תיקח צדדים אבל לא תיקח את גאוותי לא, לא הפעם לא הפעם איך הגענו לכאן? פעם הכרתי אותך כל כך טוב איך הגענו לכאן? טוב, האמת מתקרבת לסוף האמת נמצאת בתוך עינייך ומתנדנדת על לשונך רק רותחת בדמי אף מסקנותייך אני רואה איזה סוג של גבר אתה אם אתה גבר בכלל טוב, המקרה עוד יפוענח על ידי אני צורחת: "אני אוהבת אותך....מחשבותיי לא בשבילך" איך הגענו לכאן? פעם הכרתי אותך כל כך טוב, כן, כן איך הגענו לכאן? טוב, האמת מתקרבת לסוף האם אתה רואה מה עשינו? טיפשים וככה העולם חוזה בנו האם אתה רואה מה עשינו? טיפשים וככה העולם חוזה בנו כן, כן, כןןןןןןןןןןןןןןןן איך הגענו לכאן? פעם הכרתי אותך כל כך טוב, כן, כן, כן איך הגענו לכאן? פעם הכרתי אותך כל כך טוב הנה הסוף הנה מתקרב הסוף בתוכך יש משהו שלא נמצא בי ייתכן שיהרוג אותי, עשה שזה יהיה אמיתי סלאמת!