דרושה מסג'יסטית

דרושה מסג'יסטית

חובבנית לכפות הרגליים המסכנות שלי שרק עכשיו חזרו מהעבודה .....
בתמורה אני מוכן לשטוף כלים / לבשל / ולעדור בגינה

vered 37

New member
../images/Emo9.gif ככה ייעשה לאיש

אשר חושב שהוא שייח סעודי ! כפות רגליים מעסים בכייף באהבה ללא תמורה .... ואין לי גינה לי גינה לי חביבה ! רק המון תותים מסביב .... אהה ואני לא חובבנית...

vered 37

New member
../images/Emo140.gif בטח שבוודאי ...

איזה שמן תרצי ? לוונדר ? פצ'ולי ? זרעי פשתן ? זרעי ענבים ושקדים או אקליפטוס ? או אולי וניל אבל לא
???

ישששששששששששש../images/Emo99.gif

פצ'ולי בשבילי... מתי לבוא
יכולה לביא איתי בת מהמשפחה המורחבת?
ואפשר במקום ברגליות...בקרקפת? יששששששששששששש...זכיתי לאהוב

vered 37

New member
המקום פתוח

בימי שני ורביעי .. אווירה רגועה ..שאנטי שאנטי ..נרות ריחניים בכל פינה קטורת בריח יסמין ...קונדליני ברקע .. את מוזמנת להביא בת מהמשפחה המורחבת ואם הכוונה לאדמונית הקצוצה .. בשמחה ...רק אבקש שבזמן הטיפול תהיו בויפאסנה (שתיקה מוחלטת ) אפשר בהחלט טיפול ...במסעי להודו הכשירו אותי כיצד לטפל בקרקפת בצורה עדינה ...שגורמת למטופל להירדם ...לשעה ... מתאים ?

בטחחחחחחחחחחחח

בטח מתאיםםםםםםםםםםםםםםםםם
רק שאלה קטנטנה לי מותק... למה דפקא ממני ומהאדומה את מבקשת שתיקה... את מירמזת על משו
באימאיממממששש'לי אנחנו באות

מצוטטת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HOY HOY HOY כמה קשה יהיה לAך לבלוע ת'מילות של'ך בחזרה.... HOY כמה את לא יודעת זה הולך ל'יות לAך FOR LIFE ושקט.......זה משו מה אולי רק להקליד ישארת לך בזיקרון....... מצו' שעיסוי רק מעורר לה.... שלא תגיDי ש'לא ידעת

תגידי...

את חושבת היא תגיד אחורי זה... "כזה דבר עוד לא היה לי
"
אוי...אני מיחכת לראות לה עם הויפסנה שלנו
ורדדדדדדדדדדדדד...תפטיחי לא להתחרטת

vered 37

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif../images/Emo152.gif../images/Emo5.gif

אמאאאאאאאא ... הסתבכתי נראה לי ...... היו לי שני חלומות אימה בלילה.....!!! נראה לי מהפיחודים ממכן הלך לי הלילה הזה !!!

לאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

בחיי אנחנו נשתדלת להתנהגת יפה... נעשה לך יום שבסופו...בלילה...תשני כומו תינוקת... מפטיחה...כדאי לך

vered 37

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

עכשיו אני רגועה ... הכנתי לבן שלי עוגת ספיידרמן עם קורים מקצפת... לכבוד יום הולדתו ..יש חגיגה מחר בגן כלנית
...ונשאר המון ..אני הולכת להכין לי קפה עם קצפת .... ולישון כמו תינוקת.... מילה של נודניקית ? תזכרי ..וגם Aת למAלה קצוצה Aדמונית ....?

../images/Emo25.gif

מזל טוב לבן
תהני מהקרים הזה...יאמי
מילה של ברטה זאת מילהההה...אהה...הההההה
CROSS MY HEART
לילטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

vered 37

New member
חן חן תודה ../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

לילה טוב ....שקט ורגוע !

מצוטטת

New member
אני בחייייים ש'לי

לא מתחייייבת לשון כלון נטולת תחייבויות
נטולת הבטחות
נוטלת אצבעותיייייי אופו מיבקשים לי לחתום
אני רק מיידעת לך בתום
לבלב וטחול שחלומות {לפעמים} מתגשמים.... יש לי רשימת מEכובדים להפנותך אל... לקבלת recommendations בנדון אם ת'צטרכי

למעלה