דרושה מזכירה!!!

פוחZניה

New member
גועל נפשששש ! כולכם ! זוועה !

איפה המנהל פה ? מת ? אנשים יש צניות יש צחוק יש הומור ! אבל בארץ שלנו יש פאקינג אבטלה ענקית ! ולכם יש זמן לשבת ולצחוק פה על שטויות ? שתדעו לכם ולא אני לא חברה של הבחורה הנ"ל ולא כלום ! שתדעו שהתקשרתי ומחר אני בראיון עבודה שם ! גועל נפש תת רמה לדעתי ! תקראו את השירשור ותבינו ! ואל תגיבו לי כמו שהגבתם לה כי אני בזה לכם ואתם אפסים ! סורי זה מה שאתם ! מה עדיף הודעות של מכירות או כל מיני חרטות ששמים לכם פה ? גועל נפש שוב ! ממש סולדת ממכם כרגע ! אכזבתם אותי ובגדול ! ואל תגיבו לי ותוכיחו לי כמה שיותר ויותר אתם מפגרים פה !

חבצלת3

New member
דגדגנית, התחלת לכתוב לעצמך?

לדעתי או ששכחת להחליף שם ורשמת את מודעת הדרושים הראשונה בכינוי דגדגנית בטעות. או שאת ממש אבל ממש אהבלה. (בנוסף לזה שרשמת את הצעת הדרושים בכינוי 'דגדגנית נון סטופ', גם טרחת לציין בהודעה מאוחרת שזאת את שעונה לטלפון. את ממש גאונת הדור. אם לקצר, אם את לא רוצה שיגיבו לך יותר, אל תוסיפי לרשום הודעות מטומטמות נוספות.

מה יקרה אם לא תמצאי מישהי ../images/Emo35.gif

ואם כבר את מוציאה את השרצים מהכובע (מהמשרד).. אני ממש לא הייתי מראש רוצה לעבוד עם בוס כזה לא מתחשב. כמה זמן מראש הודעת לו על פיטורייך
אם בזמן סביר, הוא אמור למצוא לבדו מזכירה - אפילו מלשכת התעסוקה (יבואו אלפי בנות)}. מה הוא מעניש אותך, מה
- חוצפה
והוא מעכב אותך.. מה עשית שם כ"כ הרבה זמן
אשכרה, הבן אדם לא שווה אותך.

תודה ומצאתי

ולגבי כל התגובות שנכתבו פה בהיעדרי: חוש הומור יש לי, אבל אף אחד מכם לא טרי אפילו לנסות ולהבין כמה העניין בהול מבחינתי וכמה זה רציני, כל מה שחיפשתם זה מישהו להסתלבט עליו, באתי והתחלתם. ביום טוב, זה היה מצחיק אותי, במצבים כאלה, כלום לא מצחיק אותי, ככה זה. וזה לא היה זמן סביר כי היה בינינו סיכום אחרי ובינתיים אני התקבלתי בראיון הראשון שהלכתי אליו והזמן התקצר, זה הכל. ואל תדאגי, הכל משתלם, אני לוקחת איתי את הפיצויים ובענק. זהו, ממחר חפיפה בשני המקומות. תם ונשלם.

בתכל'ס ../images/Emo26.gif

הטעות הייתה שלי.. אני קראתי את הניק שלה, ופירשתי אותו בצורה "כחולה"..
בשניה שנקלטה ההודעה הראשונה - קלטתי שאולי זה יכול להתפרש לשתי פנים.. - את מדגדגת
ולא דגדגן(נית)
- אופס..
זה קורה לי מספיק פעמים.. השאלה מה נכון

onfire1

New member
הבחורה פשוט רצתה

שישתחוו לפניה וינשקו לה את הרגליים על העזרה שהיא נותנת. בנוסף - חוש ההומור ממנה והלאה. אף אחד לא יכול להגיד שקצת חוש הומור הופך את האדם לבטלן שאינו רוצה לעבוד. לא לקחת ללב. הבעייה והעצבים הם שלה. בהחלט אפשרי ורצוי לשמור על חוש הומור. חיפוש עבודה הוא גם כך מתיש מנטלית. בהצלחה וחג שמח און פייר

למעלה