דרושה מזכירה!!!

דרושה מזכירה!!!

דרושה מזכירה למשרה מלאה במשרד עו"ד בת"א, מיידי. על המזכירה להיות חרוצה, בעלת ראש גדול, אמינה ומסורה. דרישות: ידע בשפה האנגלית ברמה טובה מאוד. WORD על בוריו. אינטרנט ודוא"ל. טלפון: 03-6911105 פקס: 03-6911108 דוא"ל: [email protected]

אולי תשני את הניק שלך ../images/Emo35.gif ../images/Emo11.gif

הוא לא ממש משקף משרד עו"ד..

חבצלת3

New member
ומה אם ישאלו אותנו איך הגענו אליהם?

נאמר שדרך 'דגדגנית נון סטופ' בפורום תפוז?

מצאתם משחק חדש להשתעשע בו?

מי כמוכם יודע שכינוי הוא רק כינוי, ולמקרה שלא חיפשתם עבודה בחיים שלכם, אומרים שזה בקשר למשרה הפנויה. במודעה בעיתון, אתם רואים שמות של הבוס הבא שלכם?! וד"א, אני זו שעונה לטלפון ועושה את רוב הראיון. אלוהים, מנסים לעזור לאנשים וישר עפות הציפורניים החוצה, ואחריהן הציניות...

אולי כדאי לפרסם ת'מודעה ../images/Emo26.gif

בפורום סקס או משו
..
לא הייתי מרימה טלפון למשרד כזה.. לכו תדעו מה עושים שם למזכירות

עלק מחפשים עבודה

אתם פשוט נהנים להתבטל כל היום ולשבת ולא לעשות כלום. באתי בהצעת עבודה רצינית כי אני עוזבת את המשרד ומחפשת לי מחליפה. הניק שלי קיים שנים בתפוז ואם לא אכפת לך, אני כותבת רק בעשרים פלוס ובקומונה נוספת, לא סקס ולא אמאיית. ומסתבר שהיה פה מישהו מספיק מפגר כדי להתקשר ולבקש את דגדגנית נון סטופ, מזל שלפטר אותי כבר לא יכולים כי התפטרתי לבד. ההצעה רצינית וזה באמת משרד עו"ד, הכינוי הוא סתם כינוי. אולי במקום לשבת ולהתקשקש כל היום תתייחסו בצורה רצינית לאנשים שמציעים לכם עבודה, בשביל זה אתם פה, לא? יאללה, גם כמשנסים לעזור לכם אתם עושים מזה צחוק, פלא שאין לכם עבודה?

למה התפטרת ../images/Emo35.gif

וד"א.. נראה אותך בצד שלנו. - מתבטלת כל היום בתקווה למצוא עבודה חדשה.

למה התפטרתי?

אני עובדת שם שלוש וחצי שנים ובא לי לשנות קצת אווירה. ואני צריכה מישהי ממש מהר כי אני מתחילה לעבוד במקום אחר בעוד כמה ימים.

onfire1

New member
תשמעי...

את באה ברצון טוב לעזור וזה יפה. אך לא ייתכן שתתני בצד אחד לטיפה ובצד שני סטירה. כשאת באה לעזור- תעזרי עד הסוף. את יכולה לשלוט בהודעות שלך ולהפחית תוקפנות. סך הכל השם באמת מושך תשומת לב ומוריד כנראה מאמינות ההודעה. (והבנתי שלא בצדק) אני אישית לא מחפש עבודה ולכן אל לך לתקוף אותי גם כן. אני רק מביט מהצד ונראה לי שיכולת להיות קצת יותר סבלנית. זה לא היה עולה לך בדם. אם רק היית יוצרת בהודעה אחת את האמינות שהשם כנראה לא יצר היו מתייחסים ברצינות והיו נמנעות יותר מידיי הודעות לא רלוונטיות. און פייר

אתה נמצא במצב שלי?

איזה מישהו מפה היום התקשר אלי לעבודה ואני עניתי וביקש את דגדגנית נון סטופ. כשאמרתי לו שהוא יכול להגיד שזה בקשר למשרה הוא אמר לי: רק רציתי לבדוק שזה אמין, צחק וניתק. אני באה לעזור פה גם לכם וגם לעצמי. הזמן שלי מקצר ויש לי יומיים למצוא מזכירה והבוס שלי לא טורח לעזור לי כי הוא לא רוצה שאני אעזוב. אני צריכה לעשות חפיפה בשני מקומות עבודה תוך 10 ימים ויש חג באמצע. ועם השטויות שלכם אתה מצפה שאני אהיה רגועה אחרי 10 שעות עבודה באלף ואחת מקומות? דגדגנית זה מדנית, מישהו פה מסוגל להבין את זה? אני ארבע שנים בתפוז ובחיים לא התייחסו אלי ככה!

ריהa

New member
ההוא שהתקשר טיפש

אבל גם את לא חכמה במיוחד-שמה לך ניק שהוא במקרה הטוב מטומטם ולא מבינה מה צוחקים עלייך איך היית מגיבה לניק בשם "טיפש מדופלם"??????!!!!!-אל תהיי תמימה וההתבכיינות לא במקום ----מי שישן עם כלבים שלא יתפלא אם הוא קם עם פשפשים------

כן אה

ומי שנהנה מהבטלה שלא יתפלא שהוא לא מוצא עבודה. סיימתי אתכם, הרבה תועלת לא הבאתם גם ככה. המשך חיפוש נעים...

וד"א

הכוונות היו טובות וטהורות, הפכתם את זה למשהו מכוער, לעולם אל תשפטו אדם לפי כינוי, אתם יכולים להפסיד לא מעט. במקום להתעסק במה שאני מציעה, התעסקתם בדברים שוליים. בהצלחה לכולם בעבודה.

ריהa

New member
שמת לב

שענית ממש לא לעניין??? אבל זה יעבור -מישהו הריץ בדיחה ואת נפגעת כאילו זה היה השם שלך האמיתי אגב אהבתי את הקטע שהרבה לא הועלנו.......

למעלה