דרושה חברה לטרי

דרושה חברה לטרי

אני מחפשת לטרי שלי עוד חברה קטנה גורה
אם מישהו יודע או מכיר מישהו שמוכר גורי
חמוסים או יודע איפה קונים אשמח לתגובות
תודה

Misha180

New member
את בטוחה שאת רוצה עוד אחת?

את עדיין מסתבכת עם אחת... חוץ מזה, לא אמרת שהחמוסה של חברה שלך המליטה הרגע?

WTR

New member

לכל הגורים כבר יש ביקוש

כולם שמורים לחברים שלה ולאחותה שמחכים שיגדלו מספיק וישלמו לה סכומים טובים לא נשאר לי אפילו גור אחד

WTR

New member
צר לי על הפסימיות אבל...

הרבה פעמים אנשים מבטלים ברגע האחרון או אחרי שבוע מוסרים חזרה את הגור כי הם מבינים שחמוס זה לא בשבילם
אז אולי עוד תוכלי לקחת ממנה גור

nikita5s1

New member
אני רואה שהסתדרת בסוף עם "מה לעשות איתם" :)

שמחה לשמוע

Misha180

New member
עומדת על נקודתי

את לא מצליחה להסתדר כל כך עם טרי עדיין, למה לך עוד אחת?

כי עכשיו תהיה לי עזרה

אני עוברת דירה בקרוב ליד המשפחה ולבנות דודות שלי היו חמוסים כבר כמה שנים והן יודעות איך לטפל ומה לעשות איתם והן הסכימו לבוא אלי מדי פעם לכוון ולהדריך אותי מה לעשות במקרה כזה וכזה וכאלה...
היו להן 2 זכר ונקבה שהביאו 4 להן ארבעה גורים והן החליטו לשמור אותם והם חיו אצלהן הרבה שנים ככה שלא יהיו לי הרבה בעיות אני עוברת שבוע הבא יום שלישי

Misha180

New member
ממליצה לעבור קודם

לסדר את הראש ואז לשקול. כי הבעיות יוכפלו ויושלשו כשתצטרכי להרגיל אותן אחת לשניה

אז איך באמת עושים את זה?

אולי באמת אחכה קודם למעבר אבל בכל מקרה איך מרגילים אותן אחת לשניה? יכול להיות שאם זכר מסורס היא יותר תסתדר?

Misha180

New member
אין דרך יפה

לשים ביחד ולהתאפק. לסתום את האוזניים. לנקות אחריהם. אני אישית לא עמדתי בזה נפשית

Misha180

New member
אני אתן לך דוגמא

הרגע בו התחלתי להבין שאאלץ לוותר- טוזיק ישן בערסל הקצה העליון של הכלוב (סביבות ה -1.5 גובה). מגי מתגנבת ואני לתומי חושבת שהיא באה להתכרבל איתו. היא דופקת לו ביס בגב. הוא מתחיל לצרוח ולהשתולל והיא לא עוזבת. הוא מחרבן מפחד ושניהם נופלים מטר וחצי לתוך ארגז החול. כל הכלוב מתמלא חרא מזה שברח לו. הם ממשיכים להשתולל בארגז החול. אני רואה שהוא מדמם. מנסה להפריד היא נושכת אותי. הם יוצאים מהכלוב וממלאים את הרצפה בחרא ושתן וחול מתגבש.

Misha180

New member
ועוד מקרה

הרגע שבו באמת ויתרתי (הסיפור הקודם והנל זה אחרי כמה שבועות כאלה) - אני באה לראות מה קורה ורואה את טוזיק ישן מכורבל בתוך ארגז החול על הקקי שלו. מגי השתלטה על כל החלק העליון של הכלוב ולא נתנה לו לעלות לאכול / לשתות / למיטה אפילו שהיו 5 מיטות ו4 קערות אוכל ומים. באותו רגע לקחתי אותו (הוא לא הגיב, נשכה עלי ורעד ומאנח כזה), רחצתי אותו והעברתי את מגי לכלוב הישן שלה

lili 87

New member
הרגת אותי, איזה תרחישי אימה

כנראה שיש חמוסים שפשוט לא יסתדרו אחד עם השני.. ביסים עד דם, אפשר להבין למה התייאשת מהם.
נשמע שהחמוסית ביצי'ת לא קטנה

גם אצלינו איכשהו יצא ככה, החמוסית היא המניאקית הנשכנית שמציקה והוא הכנוע האומלל

lili 87

New member
קודם תעברי,

אחר כך שיבואו להסביר לך איך להסתדר עם החמוסה,
כשהיא תיקשר אליך אז מומלץ להביא עוד חמוס.

למעלה