דרושה הצעתכם

naor20079

New member
דרושה הצעתכם

אז ככה לפניי כשבוע מישהוא הרס אותי טוטאלית זה היה ישר אחריי שהקמתי 2 כפרים וסיימתי עוד כפר שהוא לא הכפר בירה שלי עכשיו הוא הכפר הבירה שלי זה שהיה הכפר בירה שלי כבר לא הכי הכי טוב אני מקבל בכל כפר בערך כ600 מכל משאב חוץ מהראשי שבוא אני מקבל כ3500 מכל משאב עם עוד 3000 חיטה ועדיין לא סיימתי את החיטה ל10 ולא את הבניינים שמוסיפים לה אחוזים אני רוצה להקים כפר חיטה שצמוד אליי עם אפשרות לתוספת מאוסיסים של 75% (כפר של 9 חיטה) ונאראטאס שלח עליי ריגול אני יחסית קרוב לכפר אחר שלו עם 205 איש אין לי כמעט צבא כי איזה נוב אחד תוקף אותי ולא נותן לי לבנות משמעותי אז אני בנתיים שולח אותו לאוסיסים עד שהיה לי קצת יותר צבא ואז אני אוכל לרסק אותו הבעיה היא שאני מפחד מהנאראטאס אני מאמיו שאם אשקיע את כל המשאבים שלי בפלאס אוכל לבנות 2 כפרים אחד חיטה של 9 ואחד לכבוש את הנאראטס כי כמו שהזכרתי יש לו כפר שדיי קרוב אליי עם 205 פופ השאלה היא אם לבנות את הכפר חיטה ולחזק את שאר הכפרים או לכבוש את הנאראטס בלי לבנות את הכפר חיטה או שאולי פשט לחזק את הכפרים הקיימים?

kiko91

New member
לא ממש הבנתי אותך..

אבל אם אתה מתכוון לכבוש כפר של נטארס, אז תשכח מזה. אם זה כפר של תוכנית בניה, אתה לא יכול לכבוש אותו, אם זה כפר של WW אז סביר להניח שמישהו פשוט יכבוש אותו ממך. אלא אם יש לך תמיכה מסיבית.

naor20079

New member
יש לי תמיכה יחסית חזקה

אני נמצא בשלוחה שהיא בערך דירוג 50 בין כל הבריתות וזו רק אחת יש בערך עוד 10 כאלו לכבוש א לא לכבוש?

kiko91

New member
לא ממש..

אתה צריך מינימום של איזה 3M חיילים, לא נראה לי שבריתות במקום 50 יכולות לספק את זה. אבל אף אחד לא עוצר אותך מלנסות, רק הסיכוי להשלים בנייה לרמה 100 הוא דיי נמוך.

naor20079

New member
זוהי שלוחה אחת תחשוב מה על כל ה10?

זו רק אחת מהשלוחות והיא בדירוג 50 מה יהיה אם תאחד 10 בריתות בדירוג 60-30? תגיע לפחות לדירוג 10 לפי דעתי אולי אפילו יותר

Nir and Beer

New member
ווי ווי תוסיף פסיקים וניקוד דחוף

משפט אחד , לא מבינים ממנו כלום בעיקרון, עזוב, ברית דירוג 50 לא יכולה לשמול על כפר של נאטרס, שמור על המשאבים שלך לבנייה. בעיקרון אם הנטארס בחוץ, נשאר לשרת שלך רק חודשיים עד האיפוס, אני לא יודע מה הדירוג שלך אבל ממליץ לך להמתין לאיפוס שרת US1 ולהכנס שם מהתחלה או אחד משרתי COM

naor20079

New member
היא אולי דירוג 50

אבל זו שלוחה לא ברית בדיוק אותו דבר אם היה בגינדיס דירוגים לבריתות ולאחת השלוחות היית מקום ראשון זה אומר שהברית שלה מקום ראשון? לא כי היא רק אחת אולי יש לברית אחרת עוד 30 שלוחות? בדיוק אותו הדבר במקום שיוכלו להכניס בערך רבע מהאנשים בברית אחד שעומד בראשה בן אדם אחד יש 10 כאלו עם אותו שם ולא עם אותו סיום לדוג' לפע אזורים אז אני אומר לך השלוחה שלי בדירוג 50 למרות שהיא אתמול הייתה 70 ואני אומר לך שאם אתה מחשב את הנק' של כולם אז יוצא לך שהיינו בערך במקום 10 אז אני אשאל אותך אם לברית שהיא במקום 10 יש סיכויי מה אתה אומר?

naor20079

New member
אהה ושחכתי להוסיף

שאני שונא ניקוד ופיסוק אני מאמין שאתה יודע לקרוא בלי ניקוד ופיסוק

kiko91

New member
אפשר, אבל זה קשה..

כבר עדיף שתעשה רווח של שורה, העיקר שיהיה מסודר לעין
לכבוש כפר של נטארס ולתחזק אותו זה עבודה רצינית, גם אם כל ה 10 שלוחות שלך יעבדו ביחד, אני בספק אם תצליחו לכבוש אותו ולהחזיק את הכפר ליותר משבוע. ואל תשכח, הכפר זה לא הכל, אתה גם צריך 2 תוכניות בנייה. מה שאתה כן יכול לעשות, תגיד למנהלים של הברית שלך, להצתרף בתור שלוחה לברית גדולה, שיש לה WW. נראה לי זה הסיכוי הכי טוב שלך לנצח.

Nir and Beer

New member
תלוי מה המטרה

אם זה לנצח את השרת, קרי להיות הראשונים שמגיעים לדרגה 100 אז אין סיכוי אם זה סתם לבנות פלא בשביל הבנייה אז סבבה בשרת שלנו אין לבריתבדירוג 10 שום סיכוי יש ברית שנקראת VN ויש לה כפר עם פלא אבל ריאלית היא משוללת כל סיכוי לנצח רק שני הגושים הגדולים, קרי אנחו והאיחוד הצפון מזרחי בעלי סיכוי לנצח, אחד מאיתנו יקח את השרת

naor20079

New member
אנחנו בשרת המהיר

אל תשכח שאנחנו מקבלים פי 3 אנחנו לדוג' בכפר שהוא לא קאפיטל ובלי אוסיס מקבלים 3 אלף מכל משאב (חוץ מחיטה לא זכור לי כמה אבל זה תמיד משתנה) וכשיש לך כמה עשרות כפריי חיטה עם מיקומים שליד אוסיסיי חיטה אז זה כן אפשרי לפי דעתי

kiko91

New member
גם האויבים שלך הם פי 3...

הבונוסים הם לא רק לך.. ואל תשכח, שרת של 3X מסתיים 3X יותר מהר, לוקח בערך 3 חודשים עד שהנטארס יוצאים, לא 10 כמו בסרברים רגילים. אתה יכול לנסות, אבל אל תצפה לבנות ראשון ל100.

naor20079

New member
אני חולק עליך

אולי אנחנו מקבלים פי 3 מהר אבל אנחנו כמובן צמודים אחד לשני אז הזמן הגעה הוא ממש כלום ולכן אפשר לייצר חיילים יותר מהר והם יגיעו פשוט בתוך דקה לעומת זאת השאר יגיעו בתוך כמה שעות בכדיי לעשות נזק רציני לא? להגן זה הרבה יותר קל לכבוש לא? במיוחד אם המרחקים גדולים יותר ויותר לכן לי יהיה יותר קל להתגונן במיוחד אם אחד הכפרים שלו רחוק מהשאר ולידי יש עוד כמה חבריי בירת מה הסיכויי שכמה משתמשים לא יכבשו כפר יחיד כשלכפר הזה אין צבא בזכות עצמו? ועוד כשלכל אחד מהם יש איזה 10 כפרים לא? בהנחה ששאר האנשים יכבשו לא הייתי אומר האזור הזה אינו של אף ברית ששולטת בו באפן מוחלט רק כמה אנשים ממס' בריתות והרוב משתמשים נטושים אז לא נוכל לכבוש?

xxx RAANAN xxx

New member
אני חולק על דעתך .

במידה והבית ה "קטנה " שאתה אומר לא נמצאת במלחמה או סיכסוך כמו שלנו ? אני לא רואה בעיה אפילו קטנה לגידול הנאטר .. כמו כן לדעתי האישית האיחוד שלנו איחוד META לא בעל נסיון כמו האיחוד הצפוני .. לכן אני מאמין שהם יקחו את השרת. לפעמים צריכים לומר את האמת שיש .. לעולם אסור לנו לשכח מאיפה באנו ולאן אנחנו הולכים , את השיאים שלנו כבר עשינו , זה אומר מבחינתי האישית שאת השרת הזה ניצחנו גם בלי ה WW ...

Nir and Beer

New member
לא מסכים איתך בכלל

הסיכויים שווים לשנינו יש לשני הצדדים שחקנים מעולים ולנו יש את מוטי!!

champ123

New member
שאלה בקשר לWW...

לורד סאקסמן, זה לא קצת טיפשי בשביל ה NE להפקיד 2 כפרים אצל שחקן אחד?

xxx RAANAN xxx

New member
נסיון הוא מילת המפתח !

לנו אין ניסיון והגענו לשיאים מעוררי כבוד . החברה של הצפון הם בהרבה יותר מנוסים משרתים אחרים , אני יכול לומר לך שבמידה והיינו בעוד שרת 1 היה לנו סיכוי הרבה יותר גדול . השרת הזה הוא שלהם ולא בגלל שאנחנו לא שוים בכוח , אלה בגלל הנסיון הרב שיש להם . ימים יגידו , ותראה כמה אני צודק !

kiko91

New member
ניסיון זה לא משו כ"כ חשוב פה..

מספיק בן אדם אחד שיודע מה לעשות, השאר פשוט הולכים אחריו.. רק תדאגו לפרק להם ת'WW, זה יגרום לכם לנצח
ותזכרו, להרוס GW זה עיקוב של 160 שעות, להוריד WW ברמה אחת או שתיים, זה עיקוב של יום-יומיים.

xxx RAANAN xxx

New member
בכל זאת אני חושב שהנסיון הוא אבן פינה !

לדעת מה לעשות ? לא כל אחד יודע \ מסוגל .. אני מדבר לצורך העניין על הברית שלנו , הרוח מהמפרשים יצאה להם מזמן , שלא נדבר על המצב המלחמתי אליו נקלענו , אנחנו נלחמים יותר מ- 4 חודשים רצוף . הכמות שלנו היא פחותה מהכמות של היריב , הנסיון של היריבים שלנו הרבה יותר יציבים. לכן כל מה שרשמתי הוא למעין עייני בלבד.

למעלה