דרושה הצעתכם

naor20079

New member
דרושה הצעתכם

יש לידי כפר חיטה מרחק של דקה וחצי לסוחר פשוט מאד באלכסון אליי הוא של משתמש אחר ולו יש עוד כפר(הראשון) לכפר חיטה יש 24 אנשים לכפר הראשי שלו יש 144 אני לא נותן לו להתפתח יותר מידיי אני בפנימיה ולכן לא אוכל לעצור אותו לגמריי מה לעשות? אני רוצה את הכפר חיטה בתוך שבוע שבועיים אוכל לפתח כפר קטפולטות ואז להשמיד לו את הכפר חיטה ולהקים אותו מחדש מה כדאי לי לעשות? להשאיר אלו אותו לחכות עד שהוא יתפתח ל4 כפרים ואז לכבוש אותו? או שאוליי להשטיח לו את הכפר עם קטפולטות? אולי להציע לו לעזוב את הכפר ואני אשלם לו על הסטלרים?(אם הדבר אפשרי) או שאולי להניח לו לנפשו ולוותר על הכפר *שימו לב שיש אאוזיס כפול של חיטה יש אחד של ברזל וחיטה ואחד של חיטה לבד הברזל וחיטה שייך לכפר הראשי שלי

kiko91

New member
אין לך שום דרך חוץ מהשמדה ../images/Emo13.gif

אם הוא כבר הפך את הכפר לקפיטאל אז תקווה שהוא לא בנה stonemanion כי זה דבר מעצבן. סתם חבל לבזבז זמן ולחכות, וגם ככול שאתה מחכה יותר- יותר סיכוי שהוא יהפוךאותו לקאפיטל שלו ואז אתה לא יכול לכבוש אותו. ואתה לא יכול "לנטוש"כפרים.

champ123

New member
תגובה...

אם הוא הפך את זה לקאפיטל אז סטונמייסון לא ממש ישנה בגלל שיש לבחור רק 2 כפרים והוא לא יכול למחוק את הכפר, רק לאפס

kiko91

New member
huh?

אני לא חושב שהבנתה אותי... stonemansion = ביניינים חזקים יותר, וזה דיי מעצבן להוריד כפר שצריך בערך 100 קאטפולט בשביל ביניין אחד. [במיוחד שאין לך אף קאטפולט...]

naor20079

New member
כשאני מקבל 3 אלף מכל משאב זו לא בעיה

במיוחד שתוך יום השגתי בניין לכיי מצור רמה 9 הבעיה היא שמישהוא פושט עליי ומשמיד לי את כל הצבא אבל גם בזה אפשר לטפל אם הוא יניח לי ליום אחד אוכל לבנות בערך 150 פרשים קיסריים ואת זה לא יהיה לו קל להשמיד בתוספת חומה של רמה 8 אבל את זה נשאיר לפעם אחרת מלבד האפשרות לרעות בשדות זרים שאותם הו א לא ימצא וככה אני פשוט מאד יכול ליצור צבא ענקי ואז להשתמש בו אבל אני זקוק לשותףף כי אני בפנימיה

champ123

New member
...

הוא אמר שלבחור שהוא רוצה להשמיד יש כפר חיטה וכפר רגיל(סה"כ 2 כפרים) :] אז אני אומר שהוא לא יכול לכבוש אותו כי להשמיד עם קאטות אם זה רק אם זה הקאפיטל ולשחקן יש יותר מ4 כפרים...

naor20079

New member
3 המהיר בus

ואני לא יכול להשטיח לו את כל הכפר ואז הוא אוטומתית מושמד? ואז פשוט המקום מתפנה?

kiko91

New member
לא אוטומטית, לוקח קצת זמן.

לא יודע כמה זמן, אבל זה לא אמור להיות הרבה, רק תדאג שהוא לא בונה דברים כמו שדות כי זה לא מעלה את ה פופ וגם אתה לא יכול לדעת אם הוא בונה אותם.

naor20079

New member
ש הוא מחק את עצמו

המשתמש הזה אינינו קיים עוד ישששש עכשיו רק לדאוג לאאוסיס וזהו

למעלה