דרושה: המלצה

crazyflower

New member
דרושה: המלצה

מחפשת רב שנתיים גבוהים בין 80 ס"מ למטר + מכירה מרווה אינדיגו ומרווה צחורה וצריכה עוד ?? תודה מראש

טסונמי1

New member
קליסטמון ליטל גון-

רוסליה-עב שיבולת אדום חצי צל-ספיראה-דיאטס-זיפנוצה-פסאודורנטום חצי צל צבע מדהים לעלים-פנטס-יעקובינה צל-חיצית הטיפיןחצי צל- לגבי מרווה- רישמי בגוגל- SALVIA-

crazyflower

New member
יצאתי לחפש את מה שלא מכירה

הספיראה לפי תמונות גוגל נראית מדהימה פסאודונטום - לא מצאתי כלום, יש לך שם בלועזית?

טסונמי1

New member
Pseuderanthemum

לשים לב יש כמה סוגים חלקם נמוכים [בני שיח] הסוג הזה מגיע לגובה של מטר בחצי צל שיח מדהים

ilanco

New member
טסונמי איזה צמח זה ....

אני "מת " להשיג כזה היה לי פעם בגינה הציבורית ליד ביתי הוא גדל בשמש מלאה /חצי צל תנאיע השקייה?????

טסונמי1

New member
תעלה למעלה כמה שורות נתתי את שם

הצמח- -אצלי הוא גדל בחצי צל-[אפילו פרחים קטנים יש לו] זקוק להשקיה מסודרת [בנונית]

עדנה מ

New member
היי, ציפי - גם לי יש אותו...

שמתי ארבעה שתילים מגוונים שונים בעציץ אחד [די גדול]. מה הם אוהבים? התוכנית המקורית היתה לשים אותם בפטיו, שיש שם מעט שמש ובעיקר אור. בינתיים הם נמצאים בחזית של הבית [מזרח], שם יש שמש בבוקר, ופחות קרינה ישירה לאחר מכן - כי המעקה של הכניסה מגן עליםה. הם אוהבים הרבה/מעט מים? מה עוד???

ציפי666

New member
אצלי הם בחצי צל

חלק בעציץ (שלושה גוונים שונים כמו אצלך) וחלק באדמה. הם אוהבים השקיה מרובה וקראתי בגוגל שרצוי להשקותם במי מזגן או במים שעמדו עד שיתנדף הכלור - אולי כדאי לנסות לשמירה על הגוונים המיוחדים. כשהם מתארכים העלים העליונים נעשים קטנים - ואז אני גוזמת ומייחרת את הקטעים שנגזמו. הפרחים קטנים וורודים ולא מרשימים - עדיף לגזום ולא לאפשר להם להגיע לפריחה.

ציפי666

New member
לגבי האמריליסים

אז ככה: מסתבר שלא כל הסוגים המופיעים באתר קיימים במלאי כרגע. למשל הפפיליו היפהפה חסר. ביקשתי מבעל המשתלה לשלוח לי רשימה של הסוגים הקיימים במלאי אבל עד עתה לא קיבלתי. לדבריו השבוע יהיה עסוק ויתפנה לזה רק בשבוע הבא. חוצמזה עדיין לא הצלחתי לקבל מחיר לקנייה מרוכזת. ברגע שיהיה לי מידע מסודר אפרסם בפורום.

bel011

New member
נו,זה בדיוק מה שקניתי לא מזמן ונאמר

ע"י כמה חבר'ה שהוא נקרא ברלריה.....

crazyflower

New member
רוסליה...

אוהבת אותה כל כך ואף אחד לא רוצה אותה פושטי אומרים לי צמח של פעם נו באמת

עדנה4

New member
תגידי להם שכשכל האחרים "ישנים"

הרוסליה ממשיכה לפרוח, כך לפחות זה אצלנו. השינוי בצורת העלווה אל מול הצמחים האחרים נותן חיים ושמחה לגינה.

shlumbergera

New member
ברוב המקומות הרוסליה מוזנחת ונראית

עלובה. אני מכירה מקום שבו משקיעים בה ממש והיא שתולה בגושים גדולים וממש יפהפיה. מניחה שאת זה רוב האנשים לא מכירים. אולי תמונות ישכנעו אותם?

למעלה