דרושה המלצה בנות מי שמעה על דר מנשה יחזקאל מומחה לפוריות
ה העין ה 3 New member 23/4/04 #3 בדיוק אתמול דיברו עליו במפגש אצלנו והדיבורים לא היו מחמיאים. אני אבקש מאלה שמכירות אותו שיחזרו אלייך במסר.
בדיוק אתמול דיברו עליו במפגש אצלנו והדיבורים לא היו מחמיאים. אני אבקש מאלה שמכירות אותו שיחזרו אלייך במסר.
א אליזבט טיילור New member 23/4/04 #4 המלצה לפרופ שולמן? יש המלצות עליו כרופא וכאדם סבלני? ואיך מגיעים אליו לקליניקה? מקבל פרטי היכן? thanks
המלצה לפרופ שולמן? יש המלצות עליו כרופא וכאדם סבלני? ואיך מגיעים אליו לקליניקה? מקבל פרטי היכן? thanks
ע עוד נועה New member 23/4/04 #6 הי שושא ד"ר יחזקאל טיפל בי כמה חודשים בשנת 98. עזבתי אותו פגועה וכואבת אחרי שהטיפול שלו בי היה רשלני עד רמת פשע. לא ממליצה לאף אחת להתקרב למרפאה שלו. אם תרצי עוד פרטים - אשמח להעביר לך במסר. המון הצלחה! נועה
הי שושא ד"ר יחזקאל טיפל בי כמה חודשים בשנת 98. עזבתי אותו פגועה וכואבת אחרי שהטיפול שלו בי היה רשלני עד רמת פשע. לא ממליצה לאף אחת להתקרב למרפאה שלו. אם תרצי עוד פרטים - אשמח להעביר לך במסר. המון הצלחה! נועה
D dablkam New member 23/4/04 #7 גם אני שאלתי עליו כאן בפורום לפני כשנה. קיבלתי המלצה אחת חיובית. אצלי הוא לא היה נחמד לכן עזבתי אותו מהר.
גם אני שאלתי עליו כאן בפורום לפני כשנה. קיבלתי המלצה אחת חיובית. אצלי הוא לא היה נחמד לכן עזבתי אותו מהר.