דרושה: המלצה :)

micmic86

New member
דרושה: המלצה :)

בוקר טוב..אני מעוניינת לקנות לאמא שלי סירי מטבח, הגיע הזמן שהיא תחליף את הישנים שיש לה מארץ זרה :)
אין לי מושג איך להתחיל לחפש- מה לבדוק, מה חשוב/מה פחות, לפי מה שהסתכלתי ברשת הכל נראה די זהה ומלא במושגים שלא אומרים לי כלום
אשמח לשמוע המלצות לגבי משהו ספציפי או אפילו הכוונה מה אני חייבת שהסיר יכיל

תודה רבה ויום טוב :)

dani666

New member
אין כל קשר בין "סולתם" לתוצרת הארץ ...

... מה שהיה - היה.

נהורית1

New member
מה הכוונה? לא הבנתי.

dani666

New member
"סולתם" זו רק מדבקה. אין כל מפעל בארץ.

כבר לפני שנים השם נמכר. החברה נקראת "סולתם רדד", ואין לה כל מפעל ייצור.

למיטב הבנתי (ויתקנו אותי אם טעיתי) מקור הסירים בסין. זה לא אומר שהם גרועים (כמו שזה לא אומר שהם טובים) אבל אין כל קשר ל"תוצרת הארץ".

גם אני בעד סולתם

יש לי 35 שנים ועדיין ניראים חדשים.
הרבה פעמים יש מבצעים שלהם,תנסי לעקוב.

ninga 3

New member
אני לא אוהבת את המתכת הזו של סולתם

יש לי בבויידם ערימת סירים של סולתם...ממש לא אוהבת ואני חושבת שהסירים של היום עם ציפוי אמייל טובים יותר, האוכל טעים יותר לטעמי.

לאחרונה קניתי מס' סירים חדשים כאלה + מחבת גדול ואני נהנית מהבישולים, בטיגון לא נדבק כמו שזה קורה בנירוסטה, וזקוקה למעט מאוד שמן לשם כך, כמו כן גם קל מאוד לניקוי להבדיל מנירוסטה שצריכים לקרצף עם חומרים כדי להוריד שרידי שומנים.

"טישלר" - מונטיפיורי 22 בתל-אביב (ליד כל בו שלום) נותן הנחה לכל באי הפורום הזה, יש לגשת לרונן טישלר, אני קונה אצליהם לרוב, נהנית מהמוצרים ואף מקבלת הנחה...
היחס מיוחד ומאוד לא שיגרתי, בפעם הקודמת רכשתי מייבש כלים מנירוסטה, עם מגש, בשווי 200 ש"ח בערך, לפתע צצו נקודות חלודה, הרמתי טלפון לחנות ולא ניסו דבר כפי שנוהגים סוחרים אחרים..באותו רגע נאמר לי לבוא ויחליפו לי את המוצר...לכן ובשל יחס כזה אני כותבת כאן, כי מי מאיתנו לא אוהב קניה הוגנת ואמינה.

יש להם גם אתר, חפשו בגוגל.

גילה

krispina

New member
לי יש סט של סירי נירוטה של טפאל

ואני מאוד מאוד מרוצה!!!
יש לי כל מיני אחרים שאני בהחלט פחות משתמשת בהם מאז שיש לי את הטפאל

כמישהי שגם לאמא שלה יש סירים "מארץ זרה"

תדעי לך שעם השנים למדתי להעריך ולאהוב את הסירים האלה.
יש להם איכויות שאי אפשר להשיג מהסירים שמיוצרים כיום.

אבל אם בכל זאת הגיע זמנם של הסירים,
ואם החלטת לבחליף בסירי נירוסטה - תוודאי שאת קונה כאלה שיש להם תחתית עבה.
לדעתי, כמה שהסיר כבד יותר - הוא יותר מתאים לבישולים ארוכים.

תתחדשו

למעלה