דרושה המלצה!

erezor

New member
דרושה המלצה!

אני צריך להגיע בקרוב להונג-קונג לרגל עסקים (לא ממש, אבל זה נשמע מכובד), ואני כנראה אהיה שם יומיים-שלושה לפני שאני חוזר ליבשת. אני מחפש מלון נורמלי - וכשאני אומר נורמלי, אני מתכוון כמה שיותר זול - באיזור קוולון, או איך שלא כותבים את זה בעברית. אני צריך לבדוק כמה דברים בקשר לאוניברסיטה שנמצאת בניו טריטוריז... כל המלצה תתקבל בברכה.

guanyin

New member
נגמרה הויזה?

erezor

New member
איזה נגמרה... ../images/Emo13.gif

הצלחתי להיות בין האחרונים שניצלו את הפרצה בחוק בבייג'ינג, אז הכל בסדר בגזרה הזו... אני מנסה להתקבל לאוניברסיטה בהונג קונג, ויש לי איזה דיבור איתם...

omeotl

New member
מקומות בהונג קונג

שלום חזרתי מהונג קונג לא מזמן, אני ישנתי בבנין של Mirador Mansions בנתן rd. לפי דעתי סבבה שם ויש שם כמה הוסטלים אחד מהם הוא מה שהמליצו לך אני ישנתי בsatisfied hostel. ואני חושב שהוא נקי ולא יקר יחסית להונג קונג.....
אבל בכל הבנין שם יש כמה אפשרויות אז אתה פשוט יכול לבדוק שאתה שם. לפי דעתי צריך להתרחק מהבנין הסמוך צנק'י משהו אני לא זוכר בדיוק את השם אבל ממש מגעיל שם לדעתי. בהצלחה

erezor

New member
אחלה...

תודה. בדיוק קראתי על המקום בלונלי פלנט וחשבתי לבדוק אותו. הוא גם קרוב לאיזורים המרכזיים שם (כלומר למרכזי הקניות וכו')? לא שזו מטרת הנסיעה, אבל יהיה נחמד להשתולל קצת.

neko

New member
הייתי לפני פחות משבוע במלון קאולון -

מדובר במלון די יוקרתי (לא הוסטל), עם מיקום מעולה ממש ליד תחנת הסאבווי לאי - לקחתי חדר לזוג (מיטה אחת) ב-125USD ללילה, שזה יחסית זול - ומדובר היה בתקופה יחסית עמוסה של סוף אוגוסט.

למעלה