נעמה מנשאים
New member
דרושה המלצה לספרים (גיל 7)
סבתא רוצה לשלוח ספרים לילדת יום ההולדת (בת שבע, בקרוב). אני חושבת שרמת הקריאה שלה כרגע היא של ספרים כמו ג'ינג'י (ניקוד היא לא מכירה אבל נראה לי שהצפיפות והעומס שם מתאימים לה בדיוק). האמת היא שעברו איזה 30 שנה מאז שקראתי את ג'ינג'י, אם בכלל קראתי. מהסדרות של גלילה רון פדר אני זוכרת לטובה את כס"ח. מעבר לזה אין לי היכרות עם הסדרות שלה, רק יודעת שיש רבות מהן
(אני מניחה שהן קלות לעיכול באותה המידה). אנא המלצותיכן, איך ג'ינג'י? נחמד? מה עוד יש? אפשר לא רק גלילה רון פדר ולא רק סדרות (מה שנחמד בסדרה זה שאם אחד ימצא חן אפשר לבקש את היתר ולדעת שזה יתאים אבל אני פתוחה גם לבודדים). רק שיהיה ספרות מקור ורצוי עם שפה עשירה (כי ההורים שלה והספרים, זאת העברית שמקיפה אותה). יש לנו פה את כל סדרת "ווינטר בלו ילדת פיות" אבל אחרי שאחותה התקדמה משם להארי פוטר ואחר כך הלאה, היא לכלכה על הסדרה הזאת ועכשיו המרכזית לא מוכנה להתקרב אליה (גם נראה לי שזה ספר קצת צפוף בשבילה). אם יש ספרים מומלצים שהם מתורגמים - אשמח לשמוע המלצות. את זה היא כבר תקרא באנגלית. תודה מראש
סבתא רוצה לשלוח ספרים לילדת יום ההולדת (בת שבע, בקרוב). אני חושבת שרמת הקריאה שלה כרגע היא של ספרים כמו ג'ינג'י (ניקוד היא לא מכירה אבל נראה לי שהצפיפות והעומס שם מתאימים לה בדיוק). האמת היא שעברו איזה 30 שנה מאז שקראתי את ג'ינג'י, אם בכלל קראתי. מהסדרות של גלילה רון פדר אני זוכרת לטובה את כס"ח. מעבר לזה אין לי היכרות עם הסדרות שלה, רק יודעת שיש רבות מהן