דרושה הכוונה

• פותח הנושא RY14
  • פורסם בתאריך

RY14

New member
דרושה הכוונה

שלום לחברי הפורום. אני מחפש תוכנה אליה אוכל להעלות הקלטות (בו זמנית) אשר הוקלטו בחותמת זמן זהה אך ממצלמות שונות, וליצפות בהן בו זמנית. מדובר על מימשק דומה לזה הקיים במערכות אבטחה. האם ידוע על תוכנה כזו?
תודה מראש

אתה מתכוון למשהו כזה?

אם כן - אשמח אם תנסה את openshot (לאחרונה הם הוציאו גרסה לחלונות). התוכנה חינמית. אשמח אם תדווח להם (או אם אתה מתבייש - אין לי בעיה להעביר דיווח) איך התוכנה עובדת.
https://youtu.be/MNuI0aZr6WA

משום מה אי אפשר להעלות את הסרט לפליקס של תפוז.

IdoShkedi

New member
ב-Openshot יש ממשק לעריכת Multicam? (כך זה נקרא)

כלומר, ממשק שמאפשר לך לצפות בו זמנית בכמה מקורות (בחלוקה לחלונות כפי שהצגת) ולבחור איזה מהמקורות להכניס לסרט בכל רגע נתון?
&nbsp
שים לב, זה לא אותו דבר כמו מסך מפוצל, שפשוט יוצרים 4 שכבות של וידאו ומקרינים כל אחד מהם על רבע מהמסך, וכך זה מפיע גם בסרט הסופי.

לא שידוע לי. יש אפשרות רק למסך מפוצל, ולא בזמן אמת.

ניתן להגדיר מספר timelines, ולהחליט מה מהם מוצג.

IdoShkedi

New member
אז זה לא עונה על הדרישות :)

בתוכנות עריכה מקצועיות (פרימייר, פיינל קאט, אביד, וגאס, אדיוס) יש ממשק ייעודי לעריכת מולטיקאם.
&nbsp
בתוכנות חצי-מקצועיות עם כמה ערוצי וידאו, אפשר ליצור מסך מפוצל באופן זמני, שישמש כבסיס לעריכת מולטיקאם. צופים בערוצי הווידאו ביחד, בוחרים איזה מהם יופיע בעל המסך בכל רגע נתון, ואז מגדילים בחזרה כך שהווידאו הנבחר יתפוס את כל שטח המסך.
את זה חשבתי שאשפר לעשות ב-openshot, אבל אתה אומר שערוצי וידאו נפרדים לא יכולים להתנגן בו זמנית על המסך?

לא מכיר את המישקים עליהם כתבת, ולא יודע מה לחפש.

יתכן שזה קיים, אני פשוט לא יודע מה לחפש. (יש time-lines, אפשר להגדיר עבור כל פרק זמן מוגדר מי מהם נראה ומי נסתר, אפשר להשתמש במסיכות, ערוצי אלפא וכו'). יתכן שההגדרות אליהן התיחסת "מסתתרות" באחת האפשרויות, אני פשוט לא יודע אפילו מה לחפש.
בכל אופן, הם הוציאו גם גרסה לחלונות, כך שלמחפשי ה"חינם", יתכן שיש עוד משהו להציץ עליו. (זה לא "חינם רק מחר" או "חינם עם חותמת", זה חופשי).
&nbsp

IdoShkedi

New member
אתה רוצה רק לצפות בווידאו באופן כזה בתוך התוכנה?

או שאתה רוצה לשמור את הווידאו במסך מפוצל בתור סרט סופי, כמו שהדגים עוץלי?
או שאתה רוצה להשתמש במסך המפוצל ככלי עריכה שיאפשר לך לבחור איזה מהמקורות להציג בכל רגע נתון, כך שבסרט הסופי יופיע כל פעם רק אחד המקורות על כל המסך?
&nbsp
אם האפשרות האחרונה היא הנכונה, יהיה הרבה יותר הגיוני לשכור עורך מקצועי שיעשה את זה במקום ללמוד בעצמך.

למעלה