דרושה בדחיפות...!

דרושה בדחיפות...!

בס"ד ובזרה"ק דרושה בדחיפות תמונה של ציון רבינו עוד בזמן שהציון היה על הרצפות והיה עליהם כתובת של "הננמ"ח"... מי שיש לו אותה אשמח מאד אם יצור איתי קשר... ככל שהרזולוציה גדולה יותר כך עדיף לי... תודה מראש... ה' ישמח אתכם!

פראזניק

New member
התמונה היחידה שמצאתי במחשבי

ברגע זה, היא התמונה המצורפת, בנסיעה בשנת תשמ"ו, כמדומני. בסניעה השתתפו, בין היתר, הרב עופר גיסין, הרב אליהו מירב ועוד. התמונה צולמה לאחר שנגרף השלג מעל הציון:)

יש לי את התמונות המבוקשות...

רק שהם מסומנות אצלי כקובץ:WMF וזה לא קובץ שעובר את מערכת ההודעות של תפוז, אם יש למישהו הסבר קצר ותכליתי איך הופכים קובץ זה לקובץ GIF או כל קובץ אחר שעובר אשמח ללמוד. ופראזניק יקירי, אני לא זוכר לא את גיסין ולא את מירב באותה נסיעה, וכן עוד דבר קטן, בחסידות ברסלב האותנטית, אחת התפילות השכיחות מדברת על הצלה מחן של שקר. שלא לדבר על כת של חנפים....פיכס.

פראזניק

New member
אני אין לי אלא מה ששמעתי

מאבי שיחי' - שקיבל את התמונות מאליהו מירב - ומעופר גיסין. ואת הסיומת לא הבנתי. (לגבי התמונות: השאלה היא איזו תכנת צפיה בתמונות יש לך)

פראזניק

New member
אם יש לך ACDSee

זה פשוט מאד. אתה לוחץ על התמונה פעמיים, הוא מציג אותה ב"תצוגה" של האיי סי, לחיצה כפולה נוספת, מביאה אותך לסייר של איי סי, (שמציג את כל הקבצים). שם אתה לוחץ לחצן עכבר ימני על התמונה שברצונך להמיר, בוחר "קונוורט", בוחר לאיזה פורמט רצונך להמיר, ומאשר. עד כמה שיד זכרוני מגעת - זה כל הסיפור שם.

asaf2000

New member
תנסה

כאן http://download.com.com/3120-2001-0-1-0.html?qt=wmf+to+bmp&author=&titlename=&desc=&dlcount=&daysback=&swlink=&os=&li=49&dlsize=&ca=

תודה אסף, עזרת לי מאד.

כנראה שיש בעיה עכשיו עם השרת, לא מצליח לשלוח את הקבצים, אני אנסה מחר בע"ה. אשמח לקבל עוד טיפים, יש לי בעיה עם פתיחת הודעות המצריכות JAVA החלפתי JAVA כמה פעמים וזה לא עוזר, יש לך רעיון? פרז.. אני יודע שזה לא פורום תמיכה למחשבים, אך בשביל מה יש חברים?

asaf2000

New member
לגבי הג'אוה

יש לך ווינדוס אקס-פי? כי גם אצלי הייתה בעיה עם זה...

asaf2000

New member
לאקס פי צריך להוריד

איזו תוכנה מיוחדת מהאתר שלהם כדי שזה יפעל.

תודה רבה...

לפראזניק... על התמונה... אבל אני צריך של הציון עצמו... (התמונה המפורסמת) תודה. למרדכי היהודי... על הנסיון לשלוח... אשמח באם תשלח לי את התמונה ב-Email את הכתובת תמצא בכרטיס הפרטים האישיים שלי... תודה. ולכולם... על הרצון הטוב... אני עדיין מחפש את התמונה ולא אבדה תוחלתי מה'...

למעלה