דרושה אנרגיה

• פותח הנושא Netel
  • פורסם בתאריך

Netel

New member
דרושה אנרגיה

הלכה לאיבוד אנרגיה משומשת במצב טוב לפני מספר ימים. כל היודע דבר על המצאה,או מכיר אחת חדשה במחיר סביר, מתבקש להודיע לכותבת ההודעה. פרס יינתן לכל העוזר.

מלי?....כנראה שהאנרגיה

מבוהלת כהוגן...
למה הלכה לאיבוד?
נמצא לה תחליף והיא נעלבה?
יש לי בשבילך ספר. בחינם מותק. למה תמורת משו?
זה מצרך קיים ומתפתח מאיליו... למה לבקש תמורה?
בעצם כן.
ואת כתובתי תמצאי בדף הקשר המהולל...

Netel

New member
הלכה לה מכמה סיבות

הרשמית היא המבקרת החודשית שבזמן האחרון מתישה אותי יותר ויותר. הלא רשמית חוששת מאי הצלחה של פרויקט שאני עובדת עליו עכשיו,כל ההכנות תמו ורגע האמת מפציע. לצערי אני עדיין לא יכולה לפרט כי זה לא רק אני. זהו בערך ספר? איזה ספר?

rikig69

New member
נראה לי ששלי הלכה עם שלך לטייל

עם המבקרת שלי

חנדוש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifנטל יקירה חדוות היצירה

הולכת לאיבוד "כמעט" לכל אומנית ויוצרת היא מאבדת כיוון, לכן אינך יכולה לאתרה אך היא בסביבה וממתינה בסבלנות רבה שתושיטי לה יד רחבה עיניה בוהקות משמחה כי לרגע זה ציפתה הזמן הוא המרפא הכי טוב ותני לזמן זמן זה יחזור ובגדול

chinamoon

New member
נטל ,אל תדאגי אנרגיה לא הולכת

לאיבוד,אולי נכנסה למצב צבירה של מנוחה לקראת הפריצה הבאה. שיהיה בהצלחה בפרויקט החדש.

Netel

New member
תודה-לא התכוונתי למוזה ליצירה

אני כבר יומיים בקושי מזיזה את עצמי עייפות נוראית פיזית ונפשית. דווקא אפיתי אתמול ועשיתי עוד כמה דברים-אבל בקושי.

ים כחול

New member
נטי ../images/Emo23.gif

ערכי בדיקת דם וגלי איזה ויטמינים חסרים לך אם את אוהבת בננות וענבים תכיני לך שייק פירות הם נותנים אנרגיות גם בפלפל אדום יש ברזל
וכבד שמחזק את הגוף ואת כלי הדם (במידה ואת אוהבת) הגוף כנראה מאותת לך שהוא זקוק לחיזוק או מנוחה .
תרגישי טוב

סמדר ר

New member
מצטרפת לדבריה של ימוש !! לי הסתבר

שסבלתי מחוסר b12 ולאחר שקיבלתי כמה זריקות.... המצב די השתפר.

היוצרת

New member
מצטרפת להצעה של ימוש וסמדר...

מהר לעשות בדיקות זו גם יכולה להיות בעיה של חוסר תיפקוד הבלוטות!!!!

אור224

New member
בדיקות דם../images/Emo91.gif

מניסיון אישי -סבלתי מעייפות והייתי נרדמת "בבום". עם הנעליים והבגדים לחצי שעה ולא זוכרת ,שתיכננתי להרדם. בבדיקות נמצאו ערכים של ברזל והמוגלובין גבוליים. לא ויתרתי ובבדיקה של פריטין (שהם המאגרים של הברזל) הסתתרה התעלומה. בקיצור עצתי- בדיקות דם מקיפות לערכי ברזל ,המוגלובין ופריטין וכמוכ' תפקודי בלוטת התריס-יתכן ואם היא איטית (עצלה) גם זה משפיע על עייפות. הרבה בריאותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Netel

New member
שונאת ללכת לרופא

כמה שנים לא הייתי אצלו הוא יתחיל להטיף לי על הטריגלצידים או איך שלא קוראים להם.

אור224

New member
ילדה רעה -נו נו נו-תעמדי בפינה../images/Emo8.gif

לפעמים אין ברירה, צריך לבקר אותם.

הציירת

New member
זהו בגלל זה את עייפה!

מי שסובל מטריצגלרידים גבוהים בדם סובל מעייפותתתתתתתתתתתתתתתת!!!!! אסימוביל אחד בערב ישנה לך הכל (מניסיון)

Netel

New member
../images/Emo24.gif

הם לא גבוהים נורא אצלי-פשוט אני מכורה לפחמימות אז הם על הגבול הדק (רואים עלי לא?) בכל מקרה היה מחזור מוגבר במיוחד (במשך יומיים כמעט הכל יצא) עכשיו חזרתי לעצמי. אחרי החג אוריד מעט בפחמימות ואלך לרופא בכל מקרה-כבר איזה 6 שנים לא עשיתי בדיקות. תודה לך

ניצנץ1

New member
מלי, חמודה.. מה דעתך קצת לנוח?

מנוחה, את יודעת.. כזה- לא מבשלים, לא מנקים, גם לא יוצרים, לא מכינים עוגות, לא עוזרים בשיעורים.. כאילו- להתנתק לאיזה יומיים.. להודיע לבני הבית שיומיים- שלושה אוכלים פיצה, פלפל וטוסט.. תאמיני- לא ימותו מרעב, בדוק.. אפילו זקוקים לדיאטות.. לא לנקות - גם לא אסון, תאמיני לי תוך שלושה ימים לא יבואו אלייך ממחלקת התברואה של העיריה לחפש פרעושים.. וגם כביסות לא חובה- בטוח שיש לילדייך יותר משלוש חולצות.. אז שיתמלא הארגז, סו ווט? קחי לך ספר טוב, יכולה לספק, קנקן שתייה קרה, אבטיח.. תגיפי את התריסים, תעשי אמבטיה ריחנית וכנסי למיטה ליומיים.. לא לאמיני כמה זה עוזר. בדוק!

Netel

New member
זהו-שככה אני תמיד

עובדת במקביל על כמה דברים ולא נחה לרגע.

שריתוש, טוב שיש מישהו שעושה כושר

בבית שלי, לא?! ונטל, נראה לי שאחרי העבודה המעייפת שעבדת בה, ואחרי הידיעה של אבא שלך, ואחרי שאת מתגייסת לכל מיני פרוייקטים, הגוף מאותת לך שאת צריכה לקחת לעצמך את הזמן ולנוח. תקשיבי למה שהגוף מנסה להגיד לך, ובאמת קודם כל לשלול בעיות בריאותיות.

למעלה