דרור, יש תמונות?
D Dror BANANA New member 16/6/07 #2 ../images/Emo94.gif תמונות ... מימי ההולדת ממפגש שישי בר"ג.. מזל טוב לחוגגים. אתר התמונות של המועדון www.beetles.co.il
../images/Emo94.gif תמונות ... מימי ההולדת ממפגש שישי בר"ג.. מזל טוב לחוגגים. אתר התמונות של המועדון www.beetles.co.il
L latino1302 New member 16/6/07 #6 פחחח אחי איזה מין חיוך נייה לי! מזל טוב אח מופרע , אני לא יכולתי לדבר הרבה כי היתי באמצה תחילת יום עבודע.. בכל מיקרה אני מזל טוב יקומפוט! וגם ברכה יגיע בזמן ! וד"א זה לא אוטו שלי זה אוטו של עומרי !! פאאאג!
פחחח אחי איזה מין חיוך נייה לי! מזל טוב אח מופרע , אני לא יכולתי לדבר הרבה כי היתי באמצה תחילת יום עבודע.. בכל מיקרה אני מזל טוב יקומפוט! וגם ברכה יגיע בזמן ! וד"א זה לא אוטו שלי זה אוטו של עומרי !! פאאאג!
ע ע ו מ ר י X New member 18/6/07 #7 עיוני תודה על הפירגון אבל האמת היא שעדיין לא עשיתי בו מי יודע מה כדי שיקרא שלי.. אם זאת בקרוב הוא חוזר אחרי הפירסומות קיט הנמכה+ מוטות פיתול מיצבים ודיסקים לאחור ...
עיוני תודה על הפירגון אבל האמת היא שעדיין לא עשיתי בו מי יודע מה כדי שיקרא שלי.. אם זאת בקרוב הוא חוזר אחרי הפירסומות קיט הנמכה+ מוטות פיתול מיצבים ודיסקים לאחור ...