דרור איז באק

Drorrrrrr

New member
דרור איז באק ../images/Emo8.gif

אוי לונדון לונדון אוי רגליים רגליים אוי דה קולינג דה קולינג (בעעעעע בקושי אפשר למצוא אותם) היה כיףףףףףףףף התגעגעתי לכולכםםםםםםםם/ן הסבר יותר מפורט אתם תקבלו בהמשך אבל פשוט אני מת מעייפות (לא ישנתי במשך היממה האחרונה) וזהו זה (ולא אחרת
) אז יאללה, נדבר לאב יו אול דרוריקין

TCgirl

New member
וולקאם באק../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo19.gif

crazy4tc

New member
דרורררררררררררר

חזרת!!!!!!!!!!!!! ברוך הבא!!!!! סוף סוף הפורום יחזור להיות רטוב!!!! (ההפך מיבש יא סוטים שכמותכם...) ספר חוויות!!!!!

../images/Emo66.gifברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

היה מאוד משעמם בלעדייך כמעט לא דיברנו על כלום......

ט ל i i ש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gifדרור../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

חזרררררת יאוווווו איזה אושר..!!!!
כל כךךךךךך התגעגעתי אלייך!!!!
שלא תעייייז ללכת שוב אתה שומע אותי???
קיצר איך היה?
מה קנית לי?

adi u

New member
דרורררררר...

דרורררררר...דרורררררר...דרורררררר...דרורררררר...דרורררררר... דרורררררר...דרורררררר...דרורררררר...דרורררררר...דרורררררר... דרורררררר...דרורררררר...דרורררררר...דרורררררר...דרורררררר... חזרת
וואווו....התגעגעתי...הייתה חסר פה מאוד.

Drorrrrrr

New member
מה היה איך היה כמה היה למה היה

אז ככה
יום חמישי בצהריים נחתנו בלונדון, נמל תעופה היטרו, מזג אוויר נעים, רוח קרירה ונעימה (לא מזג אוויר מגעיל כמו בארץ). נסענו למלון, הורדנו את המזוודות והתחלנו להסתובב. כמובן ביקרתי בחנויות דיסקים וחיפשתי לי את הדיסק (סתם לראות אם יש) וסינגלים של דה קולינג, אבל לא היו סינגלים ורק בחנות אחת היה את הדיסק, כן, באסה
. אחר כך ירדתי לחנות צעצועים לחפש לכם אלכס ואהרון קטנים, אבל לא מצאתי, כי אלכס אזל, ואהרון לא עבר את האישור של המדינה כי הוא נראה כמו מחבל
. במשך הימים סתם הסתובבנו בלונדון, עשינו קניות, ביקרנו בביג בן [החלטתי לקרוא לו ביגי
], שתיתי תה עם אליזבת המלכה [Ser, More Tea?
] הצטלמנו ליד ארמון בקינגהאם. ביקרנו ברחוב אוקספורד, שזה רחוב ענקקקק עם מלא חנויות, וכאבו לנו הרגליים נורא כי זה שעות ללכת, אבל מצד שני כל החנויות וזה. לונדון שיא היקרה, לא קניתי בגדים בכלל היא פשוט יקרה, הבגדים נורא יקרים למרות שזה היה ב- Sale. אה גם קניתי הארי פוטר, שעלה 10 פאונד (70 שקל) בעוד שבחנויות האחרות זה עלה 13 פאונד, ואף 30 פאונד (שזה 210 שקל!). ביום לפני האחרון ביקרנו במאדאם טוסו (מוזיאון השעווה), ולא היו בובות של אלכס או אהרון
, אבל היו בובות של רובי [וויליאמס], ושל הביטלס [
], ושל בראד פיט [אחחחחח איזה תחת] ושל ג'וליה רוברטס [
]. אההה גם היינו בהצגה שנקראת: "מאמה מיה" שמבוססת על שירים של אבבא, והיה ממש נחמד
אני אעלה תמונה או משהו כשאני אפתח את הפילם ואבקש ממשהו לסרוק לי תמונות. זהו פחות או יותר, אם יש שאלות אני מוכן לענות, אבל לעמוד בתור, זה לא ישראל
לא זורקים דברים על הרצפה! חוצפן [
] זהו זה דרוֹר

aYaLoLy

New member
דרור'קלההה../images/Emo24.gif

וולקאמ באק
שמייחה שנהניתתתת מזה לא היה אלכס
חוצפנימ האנגלימ האלה
חפיפפפפ שמייחה שנהנית

ברוך הבא ברוך הבא!!!../images/Emo24.gif

סורי שזה בא באיחור, לא הייתי פה קצת זמן!!!!!!!! שמחה שנהינת בלונגדון, גם אני נוסעת לשם!!!!!!!!
would u like some more tea, dror?

למעלה