דרופ שיפ שאלות

niv011

New member
דרופ שיפ שאלות

שלום לכולם, לאחר מחקר בנושא אני עומד להתחיל חנות דרופ שיפ

על איזה מוצרים הייתם ממליצים להתחלה? אני מוגבל מאוד בהעלה של מוצרים והייתי רוצה כן להצליח למכור משהו על ההתחלה איזה קטגוריה או מאיפה להבין מה הולך עכשיו?

עוד שאלה, עשיתי בדיקה והמודעה שהעלתי עם הטורבו ליסטר נראית לא משהו.. מצאתי כל מיני פתרונות לעיצוב מודעה ברשת אבל זה אחד אחד, איך מי שעושה דרופ להמון מוצרים (מה שאני מתכנן בעתיד) מעצבן הרבה מודעות באופן אוטומטי?

תודה מראש לכולם

dima1000

New member
לא להתחיל עם דרופ שיפ

זה כנראה המלצה הכי טובה שיכולה להיות.
דרופ שיפ בתחילת הדרך = סוף הדרך בקרוב.
דרופ שיפ מתאים למוכר מנוסה עם קשרים טובים עם ספקים בדוקים, שנוצרים עם הזמן.
אבל כמעט אף אחד למקשיב להמלצה זו והסוף ידוע...

לגבי עיצוב, אפשר להישתמש ב-merchantrun או ב-auctiva

myselfmei

New member

Amiram_e

New member
תשובות

בנוגע למוצרים. לדעתי תחפש מוצרים עונתיים, דברים לקיץ. תעשה חיפוטש באיביי ותבדוק מוכרים שיש להם המון פידבקים ותעקוב ימה הם מוכרים ובאילו כמויות.
בנוגע לדרופ. אתה מדבר על העלאה של הרבה ליסטים במכה. יש הרבה תוכנות שעושות את זה. השאלה מהו המקור למוצרים שלך? מי הספק? מה הממשק שהוא מספק לך?
זה לא ככה שקוף.
לדוגמה בדרופ מאמזון אפשר לייצר רשימת מספרי ASIN באמצעות תוכנה בשם Turbo scraper. אחר כך להעלות את כל הליסטים במכה באמצעות תוכנה חינמית של איביי בשם Turbo lister/
אבל זה לא מספיק. אתה צריך לבצע מוניטור למחירים, למלאי. מה תעשה אם ימכר מוצר ולא יהיה מבמלאי, או שהמחרי שלו יקפוץ פי שניים?

niv011

New member
תודה לכולם

שמח על התשובות ועל העצות.

הרעיון הוא drop מאמזון

תודה לכולם

שאלה נוספת,
האם אמזון לא מקבלים paypal וניתן לשלם להם רק באשראי?
זה מתקשר לשאלה אחרת פה על drop מאמזון וחשבונות prime

תודה!!

Amiram_e

New member
גיפט קארד

אמזון לא מקבל פייפל, אבל ניתן לקנות גיפט קארד באמצעות פייפל באתר הבא:
www.gyft.com
האתר מחזיר גם קש בק. על כל קנייה של 100 דולאר גיפט, תקבל 2 דולאר חזרה. בווליומים גדולים, זה מצטבר לסוכמים יפים מאוד.
אני ממליץ, לאחר סיום הרישום, לבצע קניית נסיון של גיפט בעשר דולאר לפני ביצוע עיסקה באמזון.
בהזמנה הראשונה, מידי אחרי התשלום בפייפל תקבל הודעה שהחשבון לא מאומת.
שים לב שאתה צריך לאמת זהות מולם עם מסמכים, יש להם בעיה עם מנויים שאינם תושבי ארה"ב. יש הרבה ישראלםי כולל אנוכי שמשתמשים. מצד שני שמעתי על אחרים שלא הצליחו לעבור את ה"מסוכה".

למעלה