דרופשיפינג

mozes4444

New member
דרופשיפינג

שלום לכולם,

אם אני עושה דרופשיפינג מהאי ביי לאמאזון, האם המוצר שמגיע ללקוח מגיע עם איזשהו סימן/אסמכתא שהמוצר הגיע מאמזון?
זה יהיה קצת מוזר אם מישהו יקנה ממני משהו באיביי ופתאום המוצר ינחת אצלו בבית עם מסמך/קבלה מאמאזון.
אני דיי חובבן בנושא ואני מנסה להמנע מטעויות.

תודה מראש לעונים

Amiram_e

New member
אם אתה רוצה להימנע מטעויות, אל תיכנס לזה

זה תחום מת שעבר זמנו.
ו...כן הלקוחות מקבלים את החבילה בקופסה של אמזון.
לרובם זה לא איכפת.
מכרתי במשך שנתיים בדרופ מאמזון והכל היה בסשק. לא היו תלונות.
הבעיה שאיביי חסמו המון חשבונות שעשו דרופ מאמזון.
נימאס להם מזה שמוכרים אינם מיקצועיים.

mozes4444

New member
אוקיי

אז עדיף פשוט למצוא מוצר או סדרת מוצרים, לרכוש אותם ופשוט להתנהל כמו חנות לכל דבר ועניין? אני אמנם מקדים את המאוחר אבל בהנחה והמוצר שלי תופס והמכירות מתקדמות בקצב טוב, זה לא קצת טרטור והתעסקות לרוץ כל פעם לדואר כדי לשלוח לחו״ל?

Amiram_e

New member
זה חלק מהעסק ללכת לדואר ולשלוח

אני עושה את זה ארבע שנים.
אם אתה מסתכל על זה כטרטור, אתה מוזמן למצוא עיסוק שלא יהיה בשבילך טרטור.
כשתמכור בכמויות יש דרכים לחסוך את העמידה בתור. אפשר לבייל בבית, יש את השירות ליצואן.
אבל כמו שאמרנו, זה להקדים את המאוחר.
בכל מקרה , אפשר בהמשך גם לעבוד מול ספק טוב (לא אמזון) לקנות סחורה לאחסן אצלו והוא ישלח עבורך בסיכום כספי מראש.
אני עושה גם את זה.

mozes4444

New member
אגב משלוחים

אתה עובד עם דואר ישראל (ems) או שיש לך המלצות אחרות מעניינות?

Amiram_e

New member
דואר ישראל בלבד

שולח רגיל או רשום
EMS רק במוצרים יקרים (מאות דולארים)

trilliane

Well-known member
מנהל
כתבת מאיביי לאמזון, נראה לי שהתכוונת הפוך, לא?

וכן, חבילות שנשלחות ע"י אמזון עצמה מגיעות בקרטונים ממותגים של אמזון. פה ושם דווקא יש לקוחות שזה הכעיס אותם (אותי אישית זה היה מרגיז מאוד לו זה קרה לי... ובלי קשר לא הבנתי איך איביי/אמזון הסכימו לכך זמן כה רב) אבל מוכרים כאן כתבו שלקוחות דווקא היו מרוצים... קטונתי מלהבין את האמריקנים. בכל מקרה כפי שעמירם ענה לך, זו שיטה שכבר מיצתה את עצמה.
&nbsp
איביי כיום היא זירה למקצוענים או לחובבים רציניים אבל לא לחובבנים. אם תתנהל בצורה חובבנית אתה עלול להסתבך, להפסיד כספים ואף את החשבון. הטיפ הכללי הוא שזה עסק לכל דבר ועניין, אין הנחות, אין "תום לב" והגישה של איביי היא שאם יש ספק, אין ספק. באופן כללי קח בחשבון שאין מתנות חינם, אין קיצורי דרך, ומה שנראה קל וטוב מדי מכדי להיות אמיתי (או להימשך לאורך זמן) הוא בדרך כלל כזה. כל "חגיגה" סופה להסתיים (לא פעם ללא הודעה מוקדמת, ועם "קורבנות" מבין ה"חוגגים").
&nbsp
נ.ב.
איביי זה שם פרטי, לא מיידעים. גם באנגלית זה פשוט eBay בלי the. בקיצור, אין "האיביי" כפי שאין "התנובה" או "השטראוס".

למעלה