דרוסילה |סטאר|

Der-Albert

New member
דרוסילה |סטאר|

לעוד מישהו מפריע שבעונה השנייה של באפי דרוסילה הייתה ערפדה חזקה שהרגה קוטלת בלי מאמץ מיותר (היפנטה) ופתאום עכשיו (באפי5/אנג´ל2) היא שום דבר מיוחד? נכון שהכוחות היפנוט שלה לא יהיו שווים במיוחד נגד באפי שכבר התמודדה נגד דברים כאלה בעבר והתגברה עליהם, אבל בכל מקרה הייתי מצפה ממנה לשואו יותר רציני. בקצרה: החוסר עקביות של ג´וס שוב מפריע לי

resputin

New member
זה מה שמפריע לך?!

בבאפי היא עוד הייתה כמו דרו הישנה והטובה, באנג´ל היא מעיין ערפדה מעצבנת-דפוקה עם קבינימט מבטא בריטי.. ..תוחזר דרו הישנה לאלתר!!

trilliane

Well-known member
מנהל
מה הבעיה שלך עם המבטא שלה?

כי בריטית עם מבטא היא היתה מאז ומעולם... (בבאפי). בנוגע להיפנוט - נו, צריך שיתוף פעולה מסויים מהצד השני... אני מאמינה שבאפי יותר חזקה. במקרה הזה גם ספייק היה זה שטיפל בה, ואליו היא מתייחסת אחרת... בכל מקרה, עוד לא היה ערפד או אדם בסדרה שהצליח לעמוד בהלם חשמלי. אבל זה מה שהפריע לך? היא בכלל לא היתה צריכה להתעמת עם באפי, באפי נתנה לה ללכת בסוף הפרק, לא עצרה אותה, לא ניסתה להרוג אותה, למרות שהיא ידעה שדרוסילה היא רוצחת מסוכנת!

Der-Albert

New member
אבל זה כבר ידוע

אם הולכים בכיוון ההפוך מבאפי היא תתן לערפד/שד להמשיך ללכת. איפה שהו בין עונה שלישית לרביעית היא שכחה שהיא גם יכולה לרוץ מאוד מהר.

resputin

New member
הבעיה שלי היא..|סטאר- אנג´ל|

..באנג´ל, היא אפילו לא הייתה כ"כ מוזרה, כמו שהיא הייה בבאפי, היא הייתה שונה.. ולא בצורה הטובה. תוחזר דרו הישנה לאלתר.!

למעלה