דרום מרכז צפון

דרום מרכז צפון

איך היה סיון? מישהו היה עם אמיר ה- מפקד? עם ברק ה- מדריך? ועם יועד המשצב/ מיכאל המשצב? סתם מתוך התענינות... ספרו חוויות...

מעניין

אם הם שמעו על החתונה שלו עם הטורים.... איזה נוסטלגיההה... חח היה בגדנ"ע כ" כ כיף מחלקה 4 צוות 2 שליטעע רותם כפרעליך

מוכנה להתערב

שהוא אומר את השטויות האלה כל מחזור... חחחחחח ואם כן.. אז הוא יוצא מה זה דפוק שכל פעם הוא מתפקע מצחוק מחדש חחחחחחחחחח

הייתם מחזור שני שלו?!

בטוח?! כי אינה אמרה לנו שכל המפקדים חוץ מגילי הם מאותו מחזור... (גילי מחזור אחד לפניהם) ואנחנו היינו הקבוצה השלישית שלה... משו לא מסתדר חחחח

ד נ י B O Y

New member
...

מה קורה אחים שלי?? היה מדהים עוד שבוע!!! אני היתי עם המפקד אמיר!!! הוא נתן לי הרבה אגרופים לכבוד היומהולדת שלי!! ויועד היה איתי במנהלה..עשינו חיים!

חחחח

גם אנחנו היינו צוות 2 מחלקה 4!! עשו את זה כדי שאמיר לא יתבלבל בין הקבוצות כל הגדנע שלנו הוא כזה "צוות 5 צוות 5!!" בטח היו לכם אותם מורלים כמו שלנו

ענבר...

זה עידן שהיה איתנו בצוות בג'וערה. עידן הגבוה עם העיניים הבהירות... זה לא מישהו ממחוז דרום\מרכז\צפון... חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח

אז למה אנשים מגיבים להודעות שלא מיועדות אליהם באמת עברה מחשבה בראשי על זה זששזה עידן שלנו אבל הוא כתב שהיה לו יומולדת ולא זכרתי את זה...הממ

עידן...:D

זו דנית מהצוות בגוע'רה והמחלקה בסיוו''ן. מחוז ירושלים כ-ב-ו-ד! תגיד...חחח מתי אמיר נתן לך אגרופים ליומולדת?! היומולדת שלך הייתה אחרי שנגמר הקורס... חחח ובטח במנהלה עשיתם צחוקים ויועד כל הזמן שר לך ''קוביות בצבע שוקו....'' המשך יומטוב או לילה טוב יותר נכון...:)

בעצם אנלא זוכרת אם היית איתי גם בשבוע השני

אבל פסדר... ובכוונה קראתי לשבוע השני סיוו''ן יותר מתחבר לי מאשר לקרוא ככה לכל הקורס ביחד...

ד נ י B O Y

New member
מה קורה דניתו'ש??

היומהולדת שלי היה באמצע הקורס השני.. יום לפני הטקס סיום..וביום של הטקס סיום פגשתי את אמיר..וביקשתי ממנו שיתן לי אגרופים לכבוד היומהולדת..היה כואב וכיף!!

עידנוששש

אהה וואלה אמיר בא לבקר גם בטקס סיום של הקורס השני... חחח שכחתי מזה לגמרי... הוא אמר לך משהו על הצוות שלנו?! חחחח היה כיף לקבל אגרופים?! טוב סבבה חחח העיקר שנהנית!!! וסורי על האיחור- אבל המון המון מזל טוב!!!!

ImmanuelOvadia

New member
לא עם אמיר, אבל...

אבל כן עם ברק לא האמינו לנו שעשינו ניווטי לילה בלי מצפן, ועם מפה סגורה!!! היה עצוםםםםםםםםםםםםם ואני הייתי בשבוע הראשון עם נופר...

למעלה