דרום אמריקה

זאלאמה

New member
דרום אמריקה

שלום לכל יושבי הפורום. אני מתכנן בערך באזור סוף מאי - תחילת יוני טיול לדרום אמריקה לפלוס מינוס חצי שנה. אשמח לשמוע המלצות ולקבל לינקים לאתרים או דברים כאלה. אחד הדברים שמדאיגים אותי זה המזג אוויר. אני יודע שהעונות שם הפוכות מאצלנו אבל זאת יבשת גדולה ואם מישהו יוכל גם לפרט לי על זה אודה לו מאוד. תודה מראש.

natyh

New member
סוף מאי

אקודור יוני אמצע יולי . פירו יולי אוגוסט ספמבר . תחתוך דרך איקיטוס אל מנאוס לברזיל דרך בלם באוקטובר עד אמצע נובמבר . אמצע נובמבר חצה דרך פוז דה איגוסו לארגנטינה ובזמן שישאר : ארגנטינה צילה . נתי

גיל אור

New member
אם אתה נוסע במאי

אז עדיף לנחות באקוודור או פרו, או אפילו קולומביה ומשם להמשיך דרומה עדיף לכיוון ברזיל (יולי-אוג') ואז להמשיך לצפון ברזיל (ספט-אוק') משם להכנס לארגנטינה רק באזור (נובמבר-דצמבר) ולהמשיך לדרום. אם אתה לא מתכנן להיות מעבר לחצי שנה בדרום אמריקה ורוצה להיות בדרום צ'ילה וארגנטינה (מומלץ!), הייתי ממליץ לך לדחות את הטיסה לאוג'-ספט' ולעשות את המסלול שתיארתי יותר מהר. גיל אור, מידע נוסף על דרום אמריקה

chico7029

New member
אתר עם הרבה מידע

הי זאלאמה, אני טיילתי קרוב ל 10 חודשים בדרום ומרכז אמריקה, ושבתי משם לפני 5 חודשים. בזמן שהותי שם ניהלתי אתר בו מסופר את קורותי שם ומכיל אלבום תמונות ענק שמכיל הרבה תמונות ממקומות שונים מסודרים ע"פ ארצות ואזורים. מספורי הדרך אתה יכול ללמוד מה ניתן לעשות ולעשות לך סדר בבלאגן תהנה

natyh

New member
ותודה לך

תומר שעשית שם את רוב העבודה , שהיא כמובן רק חצי גמורה .

למעלה