דרום אמריקה?

gabylevy2003

New member
דרום אמריקה?

או קיי אני מגיע לארגנטינה ויש לי עכשיו חצי שנה בדרום אמריקה. מה המסלול המועדף? (גם מבחינה פיננסית) העזיבה דרך ארגנטינה. כמה אמורות לעלות הטיסות בדרום אמריקה ממדינה למדינה? כדאי/עדיף כלי תחבורה אחר? (אם זה עניין של להשקיע איזה לילה בנסיעות, וההפרש הוא כזה משמעותי, אז סביר להניח שזה מה שנעשה). תודה מראש!!!

maz

New member
זה תלוי במליון דברים

מה אתה אוהב לעשות? רוצה טרקים? רוצה חופים וסטלבט? כמה אתה מוכן להתכלב כדי לחסוך כסף? אבל בגדול, אם אתה חייב לעשות מסלול מעגלי לדעתי כדאי לך בתקופה הזאת (הקיץ בדרא"מ) לרדת לאורך האנדים דרך צ'ילה וארגנטינה כמה דרומה שרק תוכל תקציבית (אפשר גם אנטרטיקה). משם לעלות צפונה, לעבור לבוליביה, משם פרו, כדאי גם אקוודור (מומלץ גם גלפגוס למרות היוקר) ואז לרדת דרך ברזיל חזרה לארגנטינה. אפשרות אחרת היא להמשיך צפונה ואז לטוס חזרה לבואנוס איירס ומשם לארץ. לא יודעת מחירי טיסות כאלה, אבל במרחקים האלה אל תחשוב על נסיעת אוטובוס (של כמה ימים) אלא אם יש לך נטיות מזוכיסטיות אמיתיות. אין לך אפשרות לעשות מסלול שאינו מעגלי? המרחקים גם בתוך המדינות הם אדירים. אתה יכול באופן עקרוני לטוס בין ערים בתוך כל מדינה (בעיקר בגדולות שבהן) אבל זה ייקר את הסיפור, לכן זה תלוי בתקציב שלכם. נסיעות לילה באוטובוסים מאד נפוצות ובתוספות מחיר לא גדולות יחסית וניתן לעשות אותן בדר"כ באוטובוסים מאד נוחים עם כסאות נשכבים (הכי טוב שהיה לי זה 170 מעלות), ולפעמים גם ארוחה בתוך האוטובוס. יש אנשים שישנים כמו תינוקות באוטובוסים האלה, אני לא ואחרי נסיעת לילה הייתי בדרך כלל צריכה יום באיזי כדי לנוח. אבל בטיול של חצי שנה זה לא משמעותי.

natyh

New member
כל התורה כולה

ידידי אנסה לענות לך: ראשית עבור בלמטייל וחפור שם בכל הקלסרים : לכשתסיים : הקשב לשתיים שלוש הרצאות : ואז היכנס לסוכנות נסיעות ובקש חוברות מסע . עבור על תוכניות המסלולים וזכור מהם היעדים המרכזיים : או האטרקציות . כעת עלעל במדריך לדרום אמריקה הוא התנ"ך המוכר בכינוי South America HandBook באינדקס מצויינים שמות היעדים ולכל יעד : כתוב ברור איך להגיע אליו , מקומות לינה , אטרקציות סוכנויות ןמחירים . מאחר ויישארו לך שאלות נוספות : הפנה אותם לספרי המטיילים ישנם כאלה בכל אכסביה המוכרת כישראלית : ולמטיילים שתיפגש בדרך . בהצלחה נתי

למעלה