דרול

דרול

שלושה דברים שאינם בהכרח קשורים זה לזה (ואולי הם כן, באופן שלא ברור לי עצמי): 1. מדוע הגבלת את אינקה? חיפשתי הסברים בפורום ולא ממש מצאתי. נראה לי שזה עניין של כולנו, כמשתתפי הפורום, מי יותר ומי פחות, לדעת מדוע הוגבל חבר כל כך תורם בפורום. 2. בתור קורא תמים של הודעותיך, אני חש מחלקן תוקפנות, אגרסיביות וזלזול. בהחלט יכול להיות שזה רק אני. אבל זה מה שאני חווה כאשר אני קורא את הודעותיך, נגיד, ולא את הודעותיו של יששכר כהן, לדוגמא... והשאלה שלי היא האם זוהי טכניקה מודעת שלך, שבעזרתה אתה מנסה "לנער" את הקורא ולגרום לו לשפוט את הודעותיך, או שזה באמת רק אני? 3. האם אתה מרגיש וסבור שאתה מבין במדיטציה יותר מאשר כל אנשי הפורום הזה, או שרק לי נדמה שזה מה שאתה מקרין מהודעותיך?

zambooky

New member
דרול ,מכיון שטענות אילו

עולות לעיתים ואף אני הייתי בין אילו שרצו לפנות להנהלת הפורום והתרעמתי וכו אולי תבנה מקום באתר בו תוכל לתת דגמאות לדיאלוגים הסטוריים איתך וכך חיסך לאנשים הזמן בהתרעמות עליך

smile2life

New member
מה פה קורה פה?

אני כמה ימים לא כותב בפורום והוא מלא באנרגיות שליליות. דרול חסם את אינקה אז מה הפורום אינו מקום לתלונות לגבי דרך ניהולו של הפורום. תעשו טובה לעצמכם, לאינקה, לדרול ובמיוחד לי ותרדו מהנושא. מי שרוצה להמשיך ולהתעסק בנושא, אני ממליץ לו ללמוד להכיר את מע ´ המסרים המשובחת שח תפוז. איך שזה נראה מכאן אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים שלקחו להם ממתק מהידיים. ראבאק
הפגינו בגרות, הראו שאתם ראויים לפורום הזה - כי דרול משקיע כאן את הנשמה

drall

New member
חוששני שיש לך בעיית ראיה עמוקה

שכן הסברתי את המניעים שלי להגבלת אינקה בצורה נרחבת ממה שלדעתי נושא פעוט כזה דורש. לגבי שאלתך השניה - אין לי מתודה קבועה של הודעות. אני משתדל לתת את התשובה הנכונה וכמו נגר טוב לעיתים אני משתמש בגרזן ולעיתים בנייר לטש, זה תלוי בנסיבות. לשאלתך השלישית אני לא יכול להשיב כי מדובר בהכללה גורפת מדי של המציאות . יש בפורום הזה הרבה אנשים ברמות שונות של מודועות וזה יהיה פרימטיבי לנסות להכניס את כולם לאותה מסגרת של התייחסות. בכבוד רב דרול

למעלה