דרול היקר...

YinYang

New member
דרול היקר...../images/Emo12.gif

אחרי שהתייאשתי באופן טוטאלי מהמדיטציות ה"לא דינמיות" החלטתי לנסות את הקונדליני שכתבת עליה במדור טכניקות. אחרי שסיימתי עלו לי כמה שאלו בראש ואני אשמח אם תוכל לעזור לי קצת... א. לא הבנתי כל כך את החלק הראשון עם נקודת המתח וכו´.. ב. בזמן הישיבה והשכיבה אני צריך לנסות להישאר מודע לעצמי או פשוט להרפות? ג. בזמן ששכבתי הייתי במצב מעין דמוי שינה, אבל לא לחלוטין כי ידעתי מתי לקום. הקטע המוזר הוא שזה היה מצב כמעט נטול מודעות, וכשסיימתי לא זכרתי כלום ממה שקרה, כאילו לא התקיימתי לרבע שעה שלמה. ד. זה בסדר להחליף טכניקות לעיתים קרובות? או שכדאי להתחיל עם טכניקה מסויימת ולהתמיד בה? ה. ואחרונה חביבה- איך בעצם המדיטציה עובדת(על המיינד וכו´)? בקיצור, זה היה מצב שונה לגמרי ממה שאני רגיל להתנסות במדיטציה, ורציתי לדעת אם זה בגלל שעשיתי משהו לא בסדר? בתודה אייל נ.ב מצטער אם נסחפתי בשאלות... אתה יכול לענות לי בהמשכים .

drall

New member
אולי עוד כמה יחטפו שכל בעקבותיך

נראה לי שהייתה לך התנסות ראשונה מאוד מוצלחת עם הקונדוליני ושאתה מבצע אותו כמו שצריך. אל תדאג לגבי החלק הראשון. הוא נשמע מסובך אבל הוא פשוט מאוד. שני רגליים על הקרקע ואתה מתנוענע כמו פטיש אוויר. אם לא כל כף הרגל דורכת על הרצפה בכלל לא נורא. אתה יכול גם לשים מוזיקה ברקע. בחלק השלישי צריך להקפיד על שני דברים. עירנות וחוסר תנועה. פשוט שים לב למחשבות שעוברות לך ולרעשים שאתה שומע מבחוץ. בחלק הרביעי חופש מוחלט. שכב על הגב ותתפגר להנאתך. בספרות כתוב שצריך לעשות את הקונדוליני שלושה שבועות רצוף כדי לחוש בטעמו אבל זו לא תורה משמיים. הצלחת יפה ואם נמאס לך , אתה יכול לעבור לטכניקה דינמית אחרת. כשיתחשק לך תחזור לקנדל. תמשיך לעדכן אותי. דרול

למעלה