דרול אומר על זא-זן......

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

R2

New member
דרול אומר על זא-זן......

ידידי דרול אומר,שזא-זן זו טכניקה בה יושבים מול קיר לבן,עם עיניים סגורים למחצה,ועוקבים אחרי מחשבותינו. אם עוקבים אחרי המחשבות לאן אפשר להגיע?

תרשה לי להגיד,שהחבר שלך,טיפש

למי הוא אומר דבר כזה,מי זה שמקשיב, מה זה אמרה של חוכמת חיים!!!!!? זא-זן,זה לא טכניקה אחת אלא,מאות,אלפים של טכניקות,לכל אחד מתאים טכניקה אחרת למטרה מסוימת. R2,אני קראתי את ההודעות שלך,אתה בכלל לא טיפש,להיפך,רואים שאתה קולט מהר ולומד טוב. איך אתה מרשה לחבר שלך לאמר שטויות ?ולא לתקן אותו?

שלום לך נשמה טובה../images/Emo24.gif

היי לוחם האור שבוע טוב!!! אני חושבת שגם אתה אדם חכם מאד, יש לך ידע עצום. יחד עם זאת ידידי לכל אחד יש את זכות הבחירה. אף אחד לא שם אותנו שופטים ומבקרים. כך שישנה לR2 קצת בעיה לבוא אל החבר שלו ולומר לו שדבריו הם שטויות. לכל אחד יש את דעותיו ומחשבותיו ועלינו להזהר מלבקר דעותיהם של אלא שעומדים מולנו. ניתן לרמוז ניתן להשתמש במשלים וכו´. פשוט לבחור נתיב אחר יותר נעים לתקשורת בינאישית. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

rainbow too

New member
../images/Emo45.gif

מיכל, שיהיה גם לך ולכל בני ביתך שבוע נפלא, וגם לכם כל שאר חברי הפורום הנפלאים. אוהב אתכם עמוק וללא תנאי.

אסתיה לא טעיתי לוחם האור ולא באור../images/Emo8.gif

היי אסתיה!!! אני לא טעיתי וגם הסברתי לידידנו שאני מתכוונת לדבר איליו כלוחם האור. לוחם באור לדעתי האישית הוא לוחם נגד האור ולא מתאים לי להשתמש בפורום הנוכחי בביטויים שהם נגד האור האין סופי. אנחנו עם האור ולא נגדו ולכן ידידנו צריך להסיר את ההתנגדויות שלו ולהבין שהוא בחר בכינוי מוטעה לפורום מודעות פנימית. בכל אופן תודה לך על יכולת ההתבוננות האדירה שלך ועל נסיונך לתקן אותי. הרבה אור ואהבה מיכל

למעלה