דרוג באסיסטים רשמי!

dod_basim

New member
דרוג באסיסטים רשמי!

בתור באסיסט, אני מכריז על סקר\דרוג הבאסיסטים הכי טובים בכל סגננות הרוק כל מי שיכתוב שם של באסיסט יכתוב מאיזה להקה הוא אחרת זה לא שווה. דרך אגב אשמח אם הבאסיסטים בפורום יצאו אל החלון ויתוודו. :) אז הינה הרשימה שלי: FLEA - רד הוט צ´ילי פפרס Victor wooten - הוא עושה בדרך כלל סולו או ששם הלהקה היא השם שלו. Les Claypool - פרימוס john myung- דרים ס´יאטר ישראליים: חמי רודנר - איפה הילד (לא שירי הסולו שלו כמו גאולה) הזה של הדג נחש מוניקה סקס חמוד אף הוא

פלונטר

New member
שלושת המובחרים...

אין לי עדיפות למישהו מסוים מהם: פלי, לס קלייפול, בילי גולד (פיית נו מור).

פלונטר

New member
מוסיף שניים:

קים דיל (פיקסיז) ואריק אייברי (ג´יינז אדיקשן)

wiz

New member
אוקיי, הנה שלי...

Billy Sheehan - עכשיו עם סטיב ואי, בסבב הנוכחי (תתכוננו, הוא מגיע לאירופה...) וב-G3. Dave La Rue - של סטיב מורס, הצטרף לפטרוצ´י ב-G3. Stu Hamm - של סטריאני. John Myung - של דרים. Flea - רד הוט. ו... זהו... אלה הם היחידים שאני מכיר די טוב, שאת חלקם שמעתי במציאות, והם באמת באסיסטים/מוזיקאים ברמה...

ed547

New member
הבסיסט של טול(שכחתי איך קוראים לו

אבל הוא מדהים) 2.ג´ון מיונג מדרים(וזה דווקא בזכות הגירסה שלו ל redemption way שהוא עשה ביחד עם gordion knot) 3.פליי לא כתבתי את זה בדירוג ויש עוד הרבה מעולים פשוט אלה היחידים שעולים לי בראש עכשיו) עוד אחד שראוי להערכה הוא mark van erp מסיניק כדאי לשמוע ממנו את sentiment

ed547

New member
בעצם אני לא בטוח בקשר לשם של

הבסיסט של סיניק. אבל הוא מעולה מי שהוא לא יהיה ודווקא במחשבה שנייה המתופף שלהם הוא שמדהים בסנטימנט בעיקר בהתחלה.

Frame

New member
הממממ....

איך אפשר לתת הגדרות של בסיסטים ולא להזכיר את אחד השמות הגדולים ביותר Jaco Pastorius כמובן מיד אחרי מגיע Les Claypool דרך אגב Victor Wooten נמצא בלהקה בשם בלה פלק והפלקטונס מאז 1991 זאת הלהקה הראשונה שלו ואם אני לא טועה היחידה כמובן יש את הבסיסט של KORN הוא נחמד Alain Caron להקת UZEB Marcus Miller מנגן בעיקר לבד Stanley Clarke גם סולן בפני עצמו הבסיסט של Infectious Grooves ויש עוד רבים שהם פשוט מעולים ואם נסתכל על הישראלים: מוניקה סקס אבל רק כשהבסיסט החליט לעשוט את הקריירת ג´אז שלו כי בלהקה הוא התאמץ יותר מדי הממממ.... חמי רודנר קורדינציה מעולה וגם הילד הזה מConfusion למי שמכיר את הלהקה

dod_basim

New member
Marcus Miller מלך!!!, איך שחכתי?

אגב בקשר ל Victor Wooten הוא אכן מנגן עם בלה פלק.. אבל יש לו גם להקה משל עצמו, כאילו הוא לקח גירטסית ומתופף אם זה נחשב... אני לא אוהב את זה של קורן אולי בגלל המוסיקה שהם עושים.. עכשיו נעבור לבאסיסטים של מאטל... הזה של פנטרה ענק! קליף בורטון הוא במלך האמיתי של בס-מאטל. (גם ג´ייסון תותח) הזה של צ´ילדרן, יודע לתת מידי פעם פתיחות לקטעים.

JOE KALIBER

New member
וויקטור ווטן..

מנגן בלהקה ב"בלה פלק והפלקטונס" והדרוג שלי הוא וויקטור ווטן בוטסי לס קלייפול פלי ולמה להבתתייש בעובדה שאני באסיסט אני גאה בזה

ג´ו כמה שנים אתה מנגן ובאיזה כלי?

ואני גם לא מתבייש בזה שאני מנגן באס רק שנגני הבאס שאני אוהב שונים משל הרוב 1 הבאסיסט של רדיוהד (אבל אני משוחד) 2 קליף ברטון(גם קצת משוחד) 3 סטיב האריס 4 פלי

ובישראלים אפילו שהוא לא מנגן רוק

יוסי פיין ואתם פשוט צריכים לראות אותו בהופעה כדי להבין , הוא הנגן באס הכי כלי בארץ אין עליו

D.B

New member
פיין בהחלט יודע מה הוא עושה..

מודה, שכחתי אותו...

D.B

New member
גסם אני כמו JOE ו-קארל.... ../images/Emo60.gif

שלום אחי להרצים הנמוכים.... :)) אנשים לא יכולים להבין את האהבה לשלנו לדיגדוג הבסים בבטן.. לקצב המסתובב סביבנו כל החיים.. אני הגעתי למצב קשה כ"כ, שאצלי הכל בקצב... אם זה ללעוס, להסתבן במקלחת, ללכת ברחוב, לנהוג וכל מיני דברים מוזרים אחרים... רק אל תתנו לי בסים של טראנסים, פיתחתי אלרגיה קלה...:)

הידעת???

שבהרבה טראנסים האוסים וכל הבררה הזה מנגנים בגיטרה באס ולא בסמפלר? יש קטעים של גיטרות באס ועוד גיטרות חיות מוזר מאוד הקטע ואתה צודק אנשים לא מבינים את הקטע אנשים אומרים שבאס עושה רק רעש מוזר אני מכור אני מודה לא מסוגל בלי לנגן לפחות 3 שעות ביום ובכלל כנגני באס אני מעדיף נגני רגאי דאב וג´אז

D.B

New member
כן.. אבל הם עובדים עם טריגרים..

טריגרים זו שיטת נגינה, שבה כל תו שאתה מנגן בגיטרה/תופים או כל דבר אחר.. עובר למחשב אשר דואג להוציא אותו כסמפל, בשביל לשמור על אחידות הצליל.. מכיוון וקשה לנגן שיר שלם באותו הLEVEL... שיטה נחמדה.. לדאבל בסיסטים לשמור על קצב ומכות תוף נקיות.. ולמי שמנגן בלופים...

JOE KALIBER

New member
אני מנגן על וושבורן

BANTAM SERIES- XB 400 אקטיבית ואני מנגן שנה וחצי באס ולפני זה ניגנתי שנתיים חצוצרה (אני ממש פלי קטן)

dod_basim

New member
אני מנגן על Warwick

Corvette Standard אקטיבית בצבע כחול-עץ. מנגן שנתיים בערך, Funk, Rock, Metal, Blues. BetaRace

D.B

New member
אני על IBANEZ

SB900LE, דגם דק ומיוחד, אקסטרא קל... לצליל מטאליסטי, אקטיבית כמובן.. ובנוסף עם ה BP8 של DIGITECH, מכשיר מדהים.. גם צירפתי תמונה של שניהם...

למעלה