דרג את השיר

דרג את השיר ../images/Emo66.gif

והשיר להיום הוא State Of Love And Trust
שורה אהובה בשיר משהו שהייתם משנים בשיר: הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: קישור לליריקה: http://www.lyricsondemand.com/p/pearljamlyrics/stateofloveandtrustlyrics.html קישור לשיר ביוטיוב: http://youtube.com/watch?v=RgDPKR5Df0Q

nothingman1

New member
2112

שורה אהובה בשיר: Sacrifice receiving the smell that's on my hands משהו שהייתם משנים בשיר: Nothing, I'll do this one myself
הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? The who אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? השם הזה ממש טוב תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 9

nothingman1

New member
מה? סתם לחצתי באקראיות על מספרים

סתם, סתם אני שומע Rush מגיל 14... סתם קפץ לי לראש עכשיו

ved42

New member
מצחיק ביוק היום חרשתי אותו

שורה אהובה בשיר :Won't you help me, help me from myself אבל בעקרוני הכול משהו שהייתם משנים בשיר:כלום ממש לא הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר:לא ממש לא הקול של אדי כול כך טוב שם אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו: אין לי רעין אבל בטח יש דברים יותר טובים ציון:15

hitchhiker218

New member
נושא מקורי

שורה אהובה בשיר:שורה אהובה בשיר: and the barrel waits, trigger shakes, aimed right at my head Won't you help me, help me from myself משהו שהייתם משנים בשיר:חושבת שכלום הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה?אולי אליס אין צ'ינס..(עם ליין כמובן) אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?לא עולה לי כלום לראש תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 9.7

אחחחח

שורה אהובה בשיר: "And I listen for the voice inside my head Nothin', I'll do this one myself" משהו שהייתם משנים בשיר: אולי יותר איטי? הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? לאאא אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? voice inside my head תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 9

everynormal

New member
וואי זה שיר מדהים

שורה אהובה בשיר- כל הבית הראשון משהו שהייתם משנים בשיר: מבחינת השיר כלום, אבל הייתי רוצה שיהיה לו קליפ ושהוא יופיע בכל הגרסאות של טן הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? חס וחלילה זה פשוט שיר של פרל ג'אם. אי אפשר לדמיין אמן אחר שר את זה אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? זה השם הכי מתאים, ויש מאחוריו גם משמעות ככה שאין מצב שהייתי משנה את השם תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 9- רק בגלל שהשיר הזה לא נמצא בכל הגרסאות של טן!

למעלה