דרג את השיר

דרג את השיר ../images/Emo47.gif

(חשבתם ששכחתי?
) והפעם................. Alive
(נדוש נדוש,אבל עדיין גאוני!) קישור לליריקה- http://www.lyricsondemand.com/p/pearljamlyrics/alivelyrics.html קישור לשיר ביוטיוב-http://youtube.com/watch?v=KCgFYz7VX74 והשאלות: שורה אהובה בשיר משהו שהייתם משנים בשיר: הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: תהנו

alive-שיר גדול!

שורה אהובה בשיר:I can't remember anything to this very day Cept the look משהו שהייתם משנים בשיר: אני לא הייתי משנה דבר. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? מדובר בסיפור אישי מאוד של אדי ולכן אני לא רואה מישהו אחר שר על תוכן שכל כך מזוהה עם אדי וודר. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אמממ אולי "little story"(בכוונה המרכאות..כדי להגדיש את האירוניה) תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 8. הוא מהשירים המאוסים אבל אם לא שומעים אותו המון המון זמן מגלים שום את הגאוניות שבו.

nothingman1

New member
להבא שימי שיר שכולם יכירו, זה לא בסדר...

שורה אהובה בשיר You're still alive, she said Oh, and do I deserve to be Is that the question And if so...if so...who answers...who answers... משהו שהייתם משנים בשיר: שום דבר, אין לו פוטנציאל להצליח גם ככה הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? Insignificance אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 8.5

hitchhiker218

New member
כמה קר

שורה אהובה בשיר:Yeah yeah yeah yeah yeah yeah(חחח) משהו שהייתם משנים בשיר: כלום הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? אולי כריס קורנל אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?"סקס, מתים וגילוי עריות" תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10:באמת צריך לתת לו ציון? 10 כמובן.

The FCRZ

New member
שיר מדהים!

שורה אהובה בשיר:You're still alive, she said, and do I deserve to be? Is that the Well of course there is question? And if so if so, who answers - who answers משהו שהייתם משנים בשיר: כלום הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? Temple of the Dog אולי.. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Just Stair אולי.. למרות שלא צריך תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Wine

New member
Alive

שורה אהובה בשיר: If so, if so, who answers who answers משהו שהייתם משנים בשיר: כלום הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? בשום פנים ואופן לא אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? the curse has been lifted תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 10. יצירת מופת קטנה. (גדולה בעצם)

דעעע

שורה אהובה בשיר: "sorry you didn't see him, but I'm glad we talked..." משהו באירוניה.. "Oh, you know where, now I can't see, I just stare..." הקול של אדי מתעצם כזה פה משהו שהייתם משנים בשיר: אולי מהיר יותר. אחרי הרבה שמיעות הוא הופך לאיטי ומייגע הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? נעע אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא עולה לי שם אחר תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 9.5. כי אפילו אחרי חפירות, הוא אחלה:)

למעלה