דרג את השיר

דרג את השיר ../images/Emo47.gif

והפעם בלי טעויות(אני מקווה,סלחו לי אם כן), ומי שלא מגיב יש לו עסק איתי
אז......... השיר הפעם הוא: (תופים וזה
) -Yellow Ledbetter קישור לשיר ביוטוב(מנסה לשים לחיץ,אבל בד"כ זה לא נותן לי): http://youtube.com/watch?v=hh8EQPSSLoo וקישור לליריקה:http://www.lyricsondemand.com/p/pearljamlyrics/yellowledbetterlyrics.html שורה אהובה בשיר: אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? משהו שהייתם משנים בשיר: הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: תהנו

hitchhiker218

New member
הווו../images/Emo99.gif

שורה אהובה בשיר: תלוי מה אדי בוחר לשיר
אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?"אדי והמילמולים" משהו שהייתם משנים בשיר: כלום
הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? לא אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?שוב?
תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 9 אני מניחה
וירדה נקודה אחת רק בגלל שלרוב אי אפשר לשיר איתו

Soon Forget

New member
יאללה../images/Emo3.gif

שורה אהובה בשיר: הממ.. המילים די חסרות משמעות בסופו של דבר, אז הייתי מעדיפה לדלג על זה
אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? "ליטל ווינג קאבר".. סתם.. אין לי רעיון ממש משהו שהייתם משנים בשיר: את האמת? כלום
הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? הנדריקס אולי.. תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 9

Liorking

New member
הו

שורה אהובה בשיר: "I know what I said not the boxer or the bag" שם אחר לשיר: Unseated משהו שהייתי משנה בשיר: אולי סולו יותר טוב, למרות שהוא גם טוב. אולי בסוף עוד סולו אמן/להקה שהייתי רוצה לשמוע מבצעים את השיר: גאנז אנד רוזס ציון: 10/10

nothingman1

New member
1357

שורה אהובה בשיר: ...odgh wkejtr sdlgki bncsd, skfdkj dsfi, ohhhh אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? odgh wkejtr, על שם התחלת השיר משהו שהייתם משנים בשיר: משתנים בו מספיק דברים, לא צריך עוד הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? סטיבי ריי ווהן תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 8

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שורה אהובה בשיר: i know what i wear not the boxer or the beg (ראיתי שנבחר...חשבתי יהיה רק אצלי) אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?
משהו שהייתם משנים בשיר: כלום הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? אנוק, הקול שלה מתאים לזה.... תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 9

Man In The Wall

New member
שיר יפה.

שורה אהובה בשיר: לא שמעתי אותו מספיק אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא שמעתי או מספיק משהו שהייתם משנים בשיר: לא שמעתי אותו מספיק הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? לא. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא שאלת את זה? תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 8, אבל יכול להיות שזה ישתנה

איי יה ייאי..

שורה אהובה בשיר: I said, I don't want a whale on a box or a bag
וההמשך.. משהו שהייתם משנים בשיר: שהייתי מבינה מה הוא אומר? XD הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מבצעת את השיר? אם כן, איזה? נעעע אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? שאלה טובהXD תנ\י ציון לשיר מ1 עד 10: 9

למעלה