דרגו...

דרגו...

את השירים השקטים האלה, אח"כ את הרועשים. הבחירה שלי היא לפי הסדר שהם רשומים. שירים שקטים: that i would be good heart of the house spoon utopia innocence no pressure over cappuccino sorry 2 myself your congratulations unsent flinch that praticular time. שירים רועשים: fear of bliss (זה נכון לעכשוי, השירים הרועשים משתנים כל הזמן) a man sympathetic character sister blister unprodigial daughter all i really want joining you right throughs you twenty one things baba ...............

InvisibIe

New member
אמממ...

שירים שקטים: That I Would Be Good Sorry 2 Myself Unsent No Pressure Over Capuccino That Particular Time Flinch Spoon Your Congratulations Heart of the House Utopia (איכס!) את Innocence לא דירגתי כי אני לא מכירה אותו. מאיפה הוא? שירים רועשים: All I Really Want Sister Blister Right Through You Sympathetic Character Joinig You (שאם היית שם את האנפלאגד שלו ברשימת השקטים היה זוכה מקום שני). Unprodigal Daughter Baba A Man Fear of Bliss 21 Things I Want in a Lover (שמגיע לו הרבה יותר ממקום אחרון, אבל הוא עדיין השיר שאני הכי פחות אוהבת מהרשימה הזאת).

johni18

New member
מה???

איכס על UTOPIA? כל החברים וחברות שלי שממש במקרה שמעו את השיר הזה אצלי - התלהבו בצורה בלתי רגילה! זה היה ממש מוזר לראות איך כולם מתלהבים משיר שלא זוכה לכל-כך הרבה תשומת לב בד"כ..... וחוצמזה גם אני חושב שהוא אחד היפים שלה!

johni18

New member
וחוצמזה.....

בעודי יושב ומקשיב לשירי ההופעה מישראל (לא הייתי - מה לעשות..) , דרך אגב בפעם הראשונה, נוצרת בי תחושה די חזקה שאלאניס משום מה, וזה באמת נראה לי מוזר, לא השקיעה הרבה בשירים, או יותר נכון בשירה שלה בהופעה שהייתה בארץ......כאילו, היו ביצועים יפים, NOT THE DOCTOR וכאלה... אבל השירה עצמה, והעומק של הקול....שמעתי אותם במצבים טובים יותר בהופעות אחרות.....מה אתם אומרים????

j u n k

New member
מה פתאום!!

מה קרה לך!! היא שרה נהדר! הבימועים מצויינים! ולדעתי היה קשר חזק מאוד עם הקהל. היא הייתה פשוט נהדרת, מקסימה והכי חשוב נתנה הופעה מצויינת. ועוד הערה- גם לדעתי אוטופיה לא משהו, חבל להתווכח על טעם.

הבנתי שהז שיר אבל איזה?

Dוג´וני מאיפה הבאת את זה שאלאניס לא השקיעה בשירים בארץ?? שאני הייתי בהופעה שקיסריה ראיתי איך אלאניס לא מפסיקה לחייך ונהנת מכול רגע שהיא הגיעה לכאן! ושומעים את זה על הקול שלה-שהיה מדהים!!!!!!!

Rוית

New member
גם אני לא מכירה אותה.. ../images/Emo4.gif

מישהו יכול לנדב פרטים בבקשה?

johni18

New member
שימו לב

שבסרט הראשון מביירות, לבנון (שד"א ממש מדהים) רואים באיזה קטע את אלאניס ולידה ספל שעליו מצוייר מגן דוד (!!!!!). כייף לדעת שהיא שומרת מזכרות מהארץ.......

AlanisJunkie

New member
זה שיר מתוך אלבום...

שנקרא "מעגל המתפללים". זה מין דיסק עם מוזיקת עולם כזו, שבו התארחו כל מיני אומנים מכל מיני ארצות (גם עפרה חזה השתתפה בו). אלאניס משתתפת ב-4 טראקים באלבום הזה, ונראה לי שהיא שרה שם בהונגרית...עדיין לא פיענחתי את השפה... :)

למעלה