דרגו את השירים

ice boy3

New member
דרגו את השירים

דרגו את השירים של האלבום האחרון של לינדזי "a little more personal" כשמקום 1 השיר שהכי אהבתם ומקום 12 הכי פחות אהבתם.. הינה שלי: 1.who loves you 2.edge of seventeen 3.i live for the day 4.if you were me 5.if its alright 6.a little more personal 7.fastlane 8.my innocence 9.i want you to want me 10.a beautiful life 11.confessions of a broken heart 12.black hole זהו D: עכשיו אתם P: אני כל כך אוהב את האלבום הזה! הרבה יותר מהשני באלבום הזה היא יותר בוגרת ויש יותר כיוון לסיגנון הרוק קיצ' אלבום לפאנים XD

LindZiv Cohan

New member
שלי../images/Emo26.gif

confessions of a broken heart a beautiful life if its alright black hole my innocence fastlane edge of seventeen i live for the day if you were me i want you to want me a little more personal who loves you

LindZiv Cohan

New member
אה ושכחתי להגיד,

שבזמן האחרון הדעה שלי היא שספיק יותר יפה. כי יש שם שירים שאני אוהבת במיוחד, כמו something i never had, very last moment in time, ושירים כאלה אין כל כך בחדש יותר=/

Lindsay24

New member
שלי ../images/Emo3.gif

Edge Of Seventeen I Live For The Day Black Hole I Want You To Want Me A Beautiful Life Confessions Of A Broken Heart My Innocence If You Were Me If It's Alright Fast Lane Fast Lane A Little More Personal Who Loves You -לפי דעתי האלבום הראשון יותר טוב, יש בו שירים יותר קצביים שאני יותר אוהבת אבל באלבום השני יותר התחברתי לשירים שלה, זה אלבום יותר בוגר ורציני. אהבתי מאוד את שני האלבומים ואני נהנית מהם מאוד! =]-

LiLuLiL

New member
מיין

כרגע לפחות->>> 1. BEAUTIFUL LIFE 2. BLACK HOLE 3. MY INNOCENCE 4. CONFESSIONS OF A BROKEN HEART 5. IF ITS ALRIGHT 6. I LIVE FOR THE DAY 7. I WANT YOU TO WANT ME 8. WHO LOVES YOU 9. FASTLINE 10. EDGE OF SEVENTEEN 11. IF YOU WERE ME 12. A LITTLE MORE PERSONAL

ice boy3

New member
ממ..

בלעשות השוואה של איזה אלבום יותר הצליח זה ברור שספיק. ספיק נכנס למצעד האלבומים והגיע למקום רביעי ומכובד. a little more personal נכנס גם הוא למצעד האלבומים אבל הוא הגיע למקום אך ורק למקום 20. בכללי האלבום הזה כשל בחנויות למרות שאני לא מבין למה איפה כל המעריצים של לינדזי?!!? O: למרות השינוי שהיא בכוח רוצה להראות לכולם שהיא בת 20 ולפי דעתי הוא מצליחה אבל היא טיפה מגזימה עם כמות השתייה שלה כמעט כל פעם שאני פותח עיתון או רואה בטלויזיה כל שנייה אומרים "לינדזי שוב תנפסה נוהגת שותיה" או "לינזי שוב השתכרה באחד המועדונים בא.ל זה כבר נמאס.. אבל הלבוש שלה בהחלט מראה שהיא עברה את גיל ההתבגרות והפכה להיות בוגרת.. גם בסרט הקרוב שיצא "בובי" היא תשחק תפקיד יותר בוגר. טוב חפרתי ברמות ^^" אז אני יסיים a little more personal זה אלבום בוגר יותר עמוק יותר בכל שיר המילים שם ממש יפות צריך לשבת ולהקשיב להם ומממ..זהו אני אוהב את לינדזי! [=

LindZiv Cohan

New member
גם אני תוהה איפה כל המעריצים שלה=/

אני האמת לא שמעתי או קראתי על זה שהיא נהגה שתויה

ice boy3

New member
איך?

אני כל שנייה נתקל בזה וגם היא רבה אם יותר מידי אנשים סתם =\ אבל בכל זאת אני אוהב אותה D:

מדרגת:

1.confessions of a broken heart 2.i live for the day 3.a little more personal 4.i want you to want me 5.edge of seventeen 6.fastlane 7.if its alright 8.my innocence 9.a beautiful life 10.who loves you 11.if you were me

למעלה