דרגו את הביצוע של Chris Daughtry ל Savin' Me

דרגו את הביצוע של Chris Daughtry ל Savin' Me

בקישור הזה, תוכלו לצפות בלהקה Chris Daughtry & Elliott Yamin מבצעים את השיר Savin' Me של Nickelback. ועכשיו לדיון- מה דעתכם על הביצוע של Chris Daughtry & Elliott Yamin , לשיר? מה דעתכם על העיבוד השיר על ידם? מה דעתכם על הקטע הזה בכלליות? מה אתם יותר מעדיפים- את "הגרסה המחודשת" או את "המקור"? בנוסף, מה דעתכם על שיתוף פעולה בין הלהקה לשני הזמרים? ולסיום, מה דעתכם על לקיחת שיר של Nickelback, על ידי אנשים אחרים וביצועו?

Duo Maxwell

New member
בהתחשב בכך שהביצוע בלייב

הם בסדר, לא חידשו הרבה בעיבוד. הם נשמעים דיי מתאמצים. לדעתי זה דיי מטומטם לעשות קאבר לשיר חדש (יחסית), שההיסטריה סביבו עדיין בשיאה. המקור עדיף בהחלט. שיתוף פעולה? זה דווקא יכול להיות נחמד אם צ'אד ישיר עם מישהו בעל גוון קול שונה משלו. לסיום - קאברים בדרך כלל לא משתווים למקור. לפעמים הם נותנים לשיר אווירה ייחודית, אבל עד עכשיו, לא יצא לי לשמוע קאבר מוצלח לשיר של הלהקה.

Ro¥aL

New member
דווקא יש אחד...

ויותר מוצלח מהמקור לפי דעתי.. Mistake ואני לא אומר את זה רק בגלל שאני אוהב את ניקלבק, הקאבר הזה באמת יותר טוב וגם כמו שאמרת, זה היה בלייב. אז קשה להשוות מדויק

Ro¥aL

New member
בעע לא ממש אהבתי.. הם עשו מזה שיר פופ

השיר הזה מהתחלה צריך להיות עם קול מחוספס קצת. זה סתם נשמע כמו ספייס גירלס.. עם כל הכבוד זה היה חביב כזה, אבל אין מה להשוות לגירסה המקורית ואני לא חושב ששילוב ביניהם יהיה טוב... אני מסכים עם סיון לגבי שילוב בין קול כמו של צ'אד לקול רך יותר, אבל עדיין לא איתו.. תמיד עניין אותי שילוב בין ניקלק לאנסטסיה, לא יודע למה.. (או כמובן עם לינקין פארק) וכמו שכתבתי קודם, ניקלבק גם עשו קאברים.. mistake וwe will rock you ושניהם טובים מאוד. (אבל עם כל הכבוד, we will rock you הז רק של קווין) שב"ש כולם

ורדונה2

New member
זה קצת פופי.

זה לא נשמע זוועה, אבל אני מעדיפה את הצרידות והחיספוס בגירסה המקורית.

הומ לע הכי אהבתי

מה דעתכם על הביצוע של Chris Daughtry & Elliott Yamin , לשיר? לא משו מה דעתכם על העיבוד השיר על ידם? לא אהבתי זה מהר מידי מה דעתכם על הקטע הזה בכלליות? אממ לע התלהבתי .. אפילו היה משעמם .. מה אתם יותר מעדיפים- את "הגרסה המחודשת" או את "המקור"? ברור שאת המקור בנוסף, מה דעתכם על שיתוף פעולה בין הלהקה לשני הזמרים? לע לע לע אין להם קול מיוחד
ולסיום, מה דעתכם על לקיחת שיר של Nickelback, על ידי אנשים אחרים וביצועו? קודם כל הם היו צריכים לבקש מהם רשות או משו .. דבר שני למה להחריב ככה שיר כל כך יפה ..

למעלה