דרגון בול לגיבוי אטונס....+תמונות

sweeetom

New member
דרגון בול לגיבוי אטונס....+תמונות

ראיתי את המשחק הפיצוצים הזה זה ממש מגניב אני נצחתי את רדיץ ואחרי שחזרתי משביל הנחש תפסתי את הקוף ההומו הזה בשתי שניות(עם תעופה) ואז כיבלתי ואז גוד שיגר אותי לכדור הארץ וראיתי את טין שן אן פיקולו והקרטיסת המפגר הזה מתים ואז ראיתי את גוהן ואת קרילין ודיברתי איתם ואז ראיתי את מקיטה ואת נאפה וזינתי את נאפה בשניה ואז נלחמתי נגד מקיטה אחרי שניצחתי מקיטה נעלם ואז חזרתי לקרילין וגוהן ואז מקיטה יצר ירח והפך לקוף כמו בתמונה ואז פצע את גוקו ואז הסמורי הזה חתך את הזנב שלו והוא נזר להיות מקיטה רגיל ואז גוהו הפך לגוף וניצח אותו ואכשיו אני לא יודע מה אני עושה בכוכב נמק אני צריך עזרה!!!

Goggle Girl

New member
הם... נאמק?

אתה צריך שלושה תכשיטים כאלה... שניים הם מסביב למקדש. אחד הוא בתוך. קודם תחפש את השניים הראשונים, האדום והכחול, ותעלה רמות. תאמין לי, אתה צריך אותן.

sweeetom

New member
יש לי את התכשיטים האדום והכחול אבל.

אני לא מוצא את זה שבמקדש אני הולך במעלגים את יכול להגיד לי לפי הצבעים של הלבנים המשגרות איך אני יוצא משם? (את יודע מהאדום נגיד אני צריך ללכת לכחול)

Goggle Girl

New member
זה אני לא זוכרת...

אבל התכשיט השלישי... בשבילו אתה צריך לחפש את הידיים האלה שמצביעות. אחת מהן מצביעה אל הקיר. אתה צריך ללכת שם ולמצוא את התכשיט השלישי מעבר לקיר. ואז פשוט ללכת למשגרים ולקוות לטוב.

sweeetom

New member
היי אני לא ימות!!!

יש לי קודים או יותר נכון צ´יטים יש לי תעופה אין סופית יש לי את כל היריות ואני לבאל 23 הרגתי את נאפה באגרוף ואת מקיטה ב3 אגרופים אני לא יפסיד(אני לא שם קוד שאני לא יכול למות זה פשוט לא כייף)

Goggle Girl

New member
קודים?

אפשר לדעת אותם? למרות שהמשחק גם ככה קל וקצר... אז אולי לא >.> יאללה, שלח בכל מקרה

sweeetom

New member
טוב אבל אני צריך עוד עזרה

יש לי את 3 התכשיטים ונכנסתי במשגרים והנחתי אותם במקום ולא קרה כלום...מה אני עושה אני מחוץ למקדש הזה ולא מצאתי מה שאני צריך לעשות....והקודים עם לגיים שראק ויש אותם ב www.xcheater.com ועם אין לך תוכנה מתעימה אז תפעילי אותו בתוכנה visual boy advance יש שם אפשרות לשמור את הקודים

Goggle Girl

New member
אם אני זוכרת נכון...

אתה צריך לצאת מהדלת שמה בצד שמאל של החדר עם הפסל של גורו... אם אתה לא יודע יותר, אז יש walkthroughes מצויינים בgamefaqs

Goggle Girl

New member
legacy of goku

ל gameboy advance ואפ רוצים, אני יכולה לשלוח אותו o.o ICQ: 129309566 AIM: ChibiFirePower

לקוות לטוב?!

פשוט שומרים לפני כל משגר, וצריך לעקוב אחרי פסלי הנאמקים שמחזיקים דראגונבולים, לפי מספר הכוכבים שבו, ובסוף יש את השישי והשביעי באותו חדר

למעלה