דרגון בול זי ,הסרט , עכשיו זה רשמי.

דרגון בול זי ,הסרט , עכשיו זה רשמי.

בינתיים הם רק מתחילים לכתוב את התסריט אפילו שהוא מתוכנן לצאת בקיץ 2007 הייתי ממליץ לכולם לבדוק את הלינק כל כמה זמן כדי להתעדכן בתמונות,חדשות וכו'. קישור למטה

gokussj2

New member
נצל"ש אנימציות

את הדף הזה ב-imdb ראינו כבר לפני שנה עם אותם נתונים ואני הבאתי מהקישורים שם גם עצומה למען הסרט כשרק הגעתי לפורום , זה לא אומר כלום. ועכשיו לנושא של האניצמיות , אני אוהב אנימציות של קטעים מצחיקים או מפגרים מהסידרה , הנה כמה...

זה אומר

שעוד מעט יתחילו לרוץ על הדף הזה נתונים שאולי אנשים יתעניינו בהם , לא ממש מעניין אותי מתי הבאת את הדף , פעם קודמת שבדקתי אני לפני שנה וחצי , רק דיברו על הסרט בגדר דמיון ולא היו נתונים רשמיים , והפעם זה רשמי , מקודם הריצו שמועות ואמרו שזה יצא בכלל ב2005. בקיצור סתום ת'תחת שלך.

gokussj2

New member
טוב

אתה מתחיל בכאלה אז בכלל אין סיבה להגיב , חשבתי להסביר לך פרטים טכניים שאני יודע שאומרים משהו על הסרט , אבל אחרי שקראתי את השורה האחרונה אני מבין שזה לא שווה את זה , ואם באת לפורום כדי לקלל על כל מי שחולק עליך אז כדאי שתשנה מהר גישה או שתלך(וזאת לא דרישה אלא רק הצעה כי אף אחד פה לא אוהב כאלה שמקללים)

Kingeh

New member
פחחחח

לא הייתי מקווה יותר מדי.. הסרט היה אמור לצאת בהתחלה בקיץ של 2004... עכשיו פתאום 2007... יצא סרט אמיתי של נארוטו לפני שיצא אחד של דרגון בול זי

למעלה