דרגון בול ג´י טי מגיע לארה"ב-סופי

MiCroZiP

New member
דרגון בול ג´י טי מגיע לארה"ב-סופי

קודם כל כנסו לאתר הזה http://www.blink-dbz.nl.tt/ ותראו את העידכון הראשון עם הסקרין שוטים...יש שם לינק כזה להורדה של מאחורי הקלעים של דרגון בול ג´י טי ה"אמריקאי" מראים איך עושים את הדיבוב והכל...שם רואים שהם ממש בפרקים הראשונים של הדיבוב (פרק 4-5 אם אני לא טועה...) והנה שאלה: האם אתם חושבים שהאמריקאים יתעלו על עצמם ויעשו הפעם דיבוב טוב לדרגון בול ג´י טי? וכל מה שאני יודע הוא
אותה אישה שדיבבה את גוהאן בסגת סל מדבבת את גוקו שהוא ילד (הקול הצרוד הזה...לכל מי שראה את הגירסא האנגלית יבין..) השיר פתיחה ככל הנראה לא שונה...גם לא המנגינה שלו...

Son Gohan

New member
דיבוב,טוב,אמריקאי.......

המילים האלה לא מסתדרות לי במשפט אחד.....

the manga

New member
כן אבל מה אתה רוצה זאת

סידרה פשוט מעולה עם אחוז ריטינג גבוה לפי מה שאני יודע שמה . גם דראגון בול ג´טי תגיע לארץ כמובן זה מין כזה המשך לדראגון בול ז ולא כמו דראגון בול הישן ג´טי היא חלק בלטי נפרד מדיביזי לדעתי כי ב´יטי מתחילים כל הדברים היפים באמת עם המג´ינין וכל זה והפיוזן ועוד הרבנה דברים שעושים את הדיסרה ליפה יותר

Snake Bandage

New member
...מה?! ../images/Emo58.gif

אתה מדבר על סאגץ בוו. ג´יטי זה משהו אחר לגמרי. לפי מה שראיתי, זה די גרוע. ספיישל גוקו מאוד חמוד, אבל הסדרה עצמה גרועה.

gogumagog

New member
../images/Emo12.gif...ג´נין??? ב-DBZ?

כמה שטויות בהודעה אחת????? GT היא בהחלט חלק נפרד מ-DBZ! במקור הסידרה אמורה להסתיים ב-DBZ, ו-GT נעשתה בלי אקירה טוריאמה היוצר המקורי! לכן היא כל כך גרועה. למרות שהסידרה יחסית קצרה היא מופצצת ביותר מידי דברים, יותר מידי קרבות, יותר מידי חידושים! הפיוז´ן בא הרבה לפני GT!!!

the manga

New member
בסדר אחי אבל

אני מאוד אהבתי את כל הקטעים של הג´טי בכל זאת אני אהבתי כל אחד ודעתו שלו אני אהבתי ולמה אני אורמ שזה חלק בלטי נפרד כי יש שמה דברים עם קשר רב אני יודע שהסידרה היית אמורה להגמר בדיביזי אבל זה כמו שהיא היית צריכה להגמר בדראגון בול הרגיל אתה מבין אבל בכל זאת אני מאוד אוהב את הג´טי וכל זה

למעלה