דרגה 10 682 ש"ח ש"כל ???

דרגה 10 682 ש"ח ש"כל ???

הצילו שמישהו יגיד לי שזה טעות מה פתאום דרגה 10 איך 682 ש"ח עלות חודשית לגן של הילדה איך??? גן עירייה טרום חובה . חולרות כאלו קיבלו את כל האישורים . לא מספיק אין הנחה בצהרון עכשיו רוצים להרוג אותי גם אם זה ? אוףףףףףףףףףף אני מחכה כבר לבוקר לזרוק על מישהו שם קטיושה { אני מצטערת אני פשוט ממש ממש עצבנית }

m i c h a l i

New member
נו?

השתנה משהו? ביררת מדוע לא קיבלת הנחה גבוהה יותר? חבל על העצבים אבל שווה לבדוק

כן ביררתי

ומה שהכי עדיף במדינה הזאת זה פשוט לא לעבוד לשבת בבית ולקבל את כל המענקים כל התוספות וכל החגיגות ואפילו להנות . הא וגם לקבל השלמת הכנסה מביטוח לאומי עלאק הברוטו שלך עובר את הסף אין טעם לערער איזה חוצפה

love4101

New member
חלבלבית יקירתי האם

כבר אמרתי לך היום שאני אוהבת אותך.

ממממממ היום ? עדיין לא ../images/Emo25.gif

מה שלומך יקירתי ? אוף ליבי כ"כ דואב על אנשי הצפון והדרום וכל חיילנו האמיצים שכ"כ מחרפים נפשם למעננו ואני כמעט מתביישת לבוא עכשיו בטענות אבל שאלוהים יעזור להם { ולי } המלחמה האישית שלי לא תגמר בימים הקרובים יהי זכרם ברוך על חללינו שנפלו

m i c h a l i

New member
לצערי זו המציאות...

במקום לעודד משפחות חד הוריות שכן עובדות ומנסות להתפרנס ללא קיצבאות שמים להן רגליים... דווקא הדברים הקטנים האלו הם שמרגיזים כל כך...
יעזור?

מרגנית2

New member
לגבי הצהרון

יש אפשרות להוזיל אותו אם מוצאים אמא של אחד הילדים שמוכנה לקחת גם את שלך תמורת פחות כסף מצהרון של המתנס או של העיריה. לנו היתה אמא כזו מאד נחמדה שהגננת שידכה לנו בתחילת השנה. היא היתה אוספת כל יום את בתה ועוד שתי ילדות מהגן אליה הביתה. מאכילה אותן וגם מפעילה אותן קצת - משחקים וריקודים - הייתי מאד מרוצה. גם מהטיפול האישי וגם מהמחיר.

למעלה