דרבי 2014

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

giri

New member
מגניב ברמות!

כמות עבודה בלתי סבירה בעליל, אבל מגניב לאללה!

גם הדרבי נשמע מגניב
אחלה תמונה גם, זה מהארץ?

jgut

New member
התמונה של הדרבי

היא מהארץ. מאחת התחרויות הקודמות אם זכרוני אינו מטעה אותי.
התמונה של הסוס המגולח היא מ9gag

jgut

New member
זה שונה מספורט לספורט

בהקשר הספציפי - מדובר בתחרות ריינינג לסוסים בגיל 4-6.
מדובר בגיל שהסוסים נמצאים בשיאם (בספורט שלנו). לכן מדובר באחת התחרויות שזה הרמה הגבוהה ביותר.
חוץ מזה, בגלל שמדובר בתחרות מחוץ לליגה עם המון פרסים ומשקיעים, אז זו אחת התחרויות ה"שוות" ביותר לבוא לצפיה.

Half Halt

New member
פשוט הזוי שסוס בן 4 יכול להיות בשיא כלשהו

חוץ משיא החוצפה כי בגיל הזה הם בלתי נסבלים

jgut

New member
באמת ניראה לי שהם נכנסים למן גיל התבגרות

בגילאים האלה

בעיני זה לא כזה הזוי. זה הגיוני שמבחינה פיזית זה השיא שלהם. מה שפחות הגיוני זה מבחינת אימון.
אבל אימון ריינינג בשונה מהדראסג', דורש פחות שנים של אימון. בכל זאת גם בריינינג יש סוסים שמגיעים לשיאם בגיל מאוחר יותר. יש לי תחושה שהם במיעוט.
אני לא יודעת מה הולך בענפים אחרים. יש לי תחושה שבמרוצים וקפיצות, זה גם גיל של שיא. אלא אם לוקח יותר שנים לאמן אותם לרמה יותר גבוהה.

הגיל לא ממש קשור לאימון

זה קשור לטיפוס של הסוסים.
סוסי מרוץ גומרים לגדול מוקדם יחסית ולכן הם יכולים לרוץ בגיל צעיר יותר.
לסוסי דרסז' וקפיצות לוקח יותר זמן להתבגר והם מתחרים עד גילים יותר מאוחרים.
אגב, גם בין סוסי מרוץ יש טיפוסים שונים וחלק יהיו במצב שבו הם יכולים להשיג את התוצאות הטובות ביותר בגיל שנתים כשאחרים לא יגיעו למלוא יכולתם לפני גיל 6, 7. אלה רצים במרוצי מכשולים, למרחקים ארוכים יותר, עם ג'וקים כבדים יותר והם בדרך כלל גם סוסים יותר גדולים.
הגודל, הוא בדרך כלל אינדיקציה שהסוס צריך יותר זמן לגמור לגדול לפני שהוא יכול לעמוד במאמצים שהספורט דורש ממנו.

giri

New member
בקפיצות בן ארבע נחשב ילד

סוסים צעירים זה מקצה לגילאי 6-7 בדרך כלל.

hanyou12

New member
אני נהניתי מאוד

המקצים של הדרבי עצמו והפתוח היו הכי מעניינים בעיני למרות שרוב הסוסים היו מאומנים בכל המקצים, אבל באלו היו רוכבים יותר טובים בעיני.
צילמתי המון תמונות, חלק ראיתי עכשיו במצלמה הדיגיטלית אבל חלק אני אגלה רק כשאפתח את הפילם (שני פילמים מלאים!) מצחיק שאני מעדיפה לצלם בפילם מאשר בדיגיטלית...
באתר הזה יש מידע לגבי תחרויות קרובות - גם אינגליש וגם ווסטרן.

jgut

New member
היה ממש נחמד

אני אוהבת את האווירה. אבל משום מה, אני הכי אוהבת לשבת ליד הסוסים בתאים.

למעלה