דראפט?

Benmir01

New member
דראפט?

איפה אפשר לראות את הדראפט? (אינטרנט \ ערוצי טלוויזיה)

REDSKINS

New member
ESPN

הלילה (בין חמישי לשישי) ב3:00. סיבוב שני מחר (בלילה בין שישי לשבת) ב-1:00 אאל"ט.

JayneCobb

New member
המנצחים של הסיבוב הראשון

לדעתי לפחות... הפאלקונס... עם QB כמו ריאן, רץ אחורי כמו טרנר ורסיברים כמו ג'נקינס ודז וויט הם הלכו והוסיפו את חוליו (ג'וליו?) ג'ונס... ונעשו הרבה יותר מסוכנים...

roei90210

New member
ממש לא. כלומר, הם התחזקו משמעותית, אבל במחיר

כבד מדי. מנצחים מודדים לפי כמה הם התחזקו בלי למכור את הבית. לדעתי המנצחת הגדולה היא ניו-אורלינס עם שתי בחירות אדירות, קמרון ג'ורדן ומארק אינגרם. שניהם נבחרו במקומות הרבה יותר נמוכים ממה שציפו. אחריה אפשר לומר שדטרויט. ניק פיירלי גלש אליהם בלי שתיכננו את זה. הקו הקדמי שיש שם, קייל וואנדן-בוש אנדומוקן סו ועכשיו פיירלי, הולך להטריד הרבה מתאמי התקפה בשנים הקרובות.

JayneCobb

New member
אני לא חושב שזה המדד היחידי...

הם נמצאים בבית אולטרא תחרותי, עם אלופה לשעבר ורוצים לנצח כל עוד יש להם את הרוסטר שמאפשר להם לעשות זאת... עם ריאן שמתפתח משנה לשנה וטרנר שגורם להגנות להראות כמו PEE WEE, הרסיברים הטובים שלהם רק יוסיפו לאיום...מהבחינה הזו, אני חושב שהם עשו את הצעד המשמעותי ביותר בבית, אפילו יותר מ NO, כי ג'ונס, לפי כל הדעות הרווחות, הוא GAME READY... בניגוד לשחקנים אחרים שעשוים "להתבשל" במשך שנתיים-שלוש...

REDSKINS

New member
../images/Emo45.gif

ניו אורלינס היא המנצחת הגדולה של הסיבוב הראשון עם שתי בחירות טובות. אטלנטה אומנם חיזקו את ההתקפה שלהם אבל WR הוא ממש לא הצורך הכי גדול שלהם והם הפסידו המון בחירות השנה ושנה הבאה בשבילו. שיגע אותי שבבחירה 10 וושינגטון יכולים לקחת את גאברט אבל במקום יורדים 6 מקומות ומקבלים את בחירה 49 השנה. מקנאב לא יהיה אז נסתדר עם גרוסמן או QB מהסיבוב השני (ואם באפלו או סינסינטי או אריזונה יקחו את דלטון וגם את מאלט המצב ממש גרוע). מצד שני אולי זה הדבר החכם לעשות כי לא חסר עמדות לשפר. כנראה החישוב היה : שנה אחת עם גרוסמן = בחירה מס' 1 בדרפאט 2012 = אנדרו לאק.

ofribecker

New member
מסכים איתך

ניו אורלינס עשו אחלה סיבוב ראשון בדראפט הזה. לא מבין איך דילגו על מארק אינגראם במשך 27 בחירות (כולל אחת של הסיינטס שבה בחרו את קמרון ג'ורדן). מעניין מתי ייבחר ראיין מאלט הקווטרבק האדיר מארקנסו שנדחק לסיבובים הבאים. גם לא לגמרי ברור לי למה ואיך. יש לו יד תותח, יש לו גובה ויכולות התחמקות, הוא הוכיח את עצמו בגדול. כנראה שהוא רץ 40 יארד בעשירית שניה לאט מדי או משהו כזה... שזה כלכך לא משנה בעיני.

REDSKINS

New member
ממה שהבנתי

הבעיה העיקרית של הקבוצות עם מאלט היא "בעיה מחוץ למגרש". לדעתם האישיות שלו ומוסר העבודה שלו בעייתים. הפרשנים השוואו אותו לג'מרקוס ראסל שהיה QB עם יד טובה ויכולות טובות אבל עם אותם בעיות כמו מאלט. אנחנו יכולים רק לשפוט את היכולת שלו על המגרש ושם לדעתי אין ספק שהוא טוב.

REDSKINS

New member
אתה מתבלבל עם לוקר

ללוקר יש 55% השלמה בעונה האחרונה , למאלט יש 64% (לפי ויקיפדיה).

DAnalyst

New member
patriots?

כל שנה הם משתפרים בטרייד על הבחירה שלהם בסיבוב הראשון: השנה הם הפכו בחירה בסיבוב #1 לבחירה ב-#1 עתידי וב-#2 שנה שעברה הם הפכו בחירה מ-#1 לבחירה ב-#1 וב-#3 לפני שנתיים הם הפכו בחירה מ-#1 לבחירה ב-#2 ושתי בחירות ב-#3. לפני 3 שנים הם הפכו בחירה מ-#1 לבחירה ב-#1 וב-#4 לפני 4 שנים הם הפכו בחירה מ-#1 לבחירה ב-#1 עתידי וב-#4 אז ב-5 דראפטים הם הרוויחו 6 שחקנים מסיבובים 2-4, והם הולכים ומשתפרים בטרייד הזה...

RoyBehar

New member
הדראפט (באיחור קל)

טוב, לקח לי ים זמן להגיב. בעיקר בגלל יום העצמאות הקרב ובא וההשלכות שלו על השפיות שלי... האמת שחוץ מהשחקנים עם הפרופיל הגבוהה (קאם ניוטון שהולך להיות באסט לדעתי וג'ייק לוקר שיהיה ההפתעה של הדראפט הזה) לא באמת התעמקתי בבחירות של כל הקבוצות. אני כן יכול להגיד שמהדראפט של הברונקוס אני מרוצה. אחרי שני הדראפטים ההזויים עד ביזיוניים של מקדניאלס, טוב להרגיש שמקבלי ההחלטות של הקבוצה הם אנשים עם ראש על הכתפיים. אמנם בעיית קו ההגנה שלנו לא נפתרה בכלל, אבל הסקונדרי של הברונקוס הולך להיות אימתני בעונות הקרובות. וון מילר לדעתי הוא בחירה מעולה וביחד עם אלביס הולך להטיל אימה על קוורטרבקיי הליגה עוד שנים רבות. למרות מצוקת קו ההגנה, הברונקוס בחרו בכל סיבוב את השחקן הכי טוב שהיה זמין על הלוח בהתאם לעמדות שצריך למלא. נכון שDT לא הבאנו בכלל, אבל חוץ מזה כל החורים מולאו בהצלחה רבה או חלקית, אבל בכל מקרה מספקת. בקיצור, אני ממש מבסוט על הדראפט של דנבר.לא יודע אם הייתי מכתיר אותם כזוכים הגדולים של הדראפט (שוב, כי לא התעמקתי מספיק בבחירות של הקבוצות האחרות), אבל אין לי ספק שזה שיפור משמעותי מהשנים הקודמות

mishuna

New member
With the 64th pick in the 2011 NFL draft

Superbowl champions Green Bay Packers select WR Randall Cobb, Kentucky ואו, פשוט אחת מהגניבות של הדראפט. אחד השחקנים הכי מסוכנים ומהירים במגרש הפתוח הולך לשמש כעוד נשק בשביל רודג'רס ואולי סוף סוף גם משחק ההחזרה של גרין ביי יחזור לחיים. לפחות ממה שראיתי עד עכשיו, הדראפטים המוצלחים ביותר היו של הסיינטס ושל הליונס(!). ניו-אינגלנד עם דראפט די הזוי עד עכשיו, כל כך הרבה בחירות ועדיין לא ניסו לטפל בבעיית ה-pass rush שלהם, ולא בחרו שום DE/OLB, למרות שהיו להם כמה אפשרויות טובות. לעומת זאת כן בחרו בשני(!) RB's, וגם בריאן מאלט. כנראה שעוד שנתיים-שלוש נראה מה יצא מהבחור הזה.

ofribecker

New member
המשך ניתוח

מי שעשו סיבובים טובים עד עכשיו הם הפאטריוטס, הסיינטס, הקאובויס, ולדעתי גם אינדיאנפוליס, עם חיזור ליין ההתקפה שלהם באופן מאסיבי, תרתי משמע. תמוה בעיני שהרדסקינס עשו טריידים כלפי מטה ולא לקחו את ראיין מאלט כאשר היו יכולים. עכשיו הם יקחו הרבה "זבאלה". במקום לקחת איכות הם הולכים על כמות. גם הבנגלס עשו מהלכים שאני פחות מבין. לדעתי הם צריכים מסה גם בהגנה וגם בהתקפה ובמקום זה הם העדיפו רסיבר וקווטרבק ולקחו גם DL לא מאסיבי בכלל.

REDSKINS

New member
יום 2

באוורס הפתיע עם הנפילה שלו אבל מאלט נפל הכי חזק בחרו 6 QB לפניו. כנראה שאף קבוצה לא רואה בו QB מס' 1 כרגע אז הוא הלך לNE שם אולי יצליחו לטפל בו ולהיות המחליף של בריידי יהיה כמו שרוג'רס היה המחליף של פארב. לגבי וושינגטון הם פשוט לא הפסיקו לרדת למטה בדראפט זה נכון לעשות אבל הם טיפה הגזימו. למרות שג'רוויס ג'נקינס נראה לי יהיה NT טייטוס יאנג עדיין לא נבחר וכרגע WR נראה לי צורך חשוב יותר. הם לקחו בסופו של דבר WR שנראה לי דווקא טוב. הQB היחיד שווה אולי עוד לקחת הוא סטנזי , יש לוושינגטון מספיק בחירות ושווה לקחת אותו בבחירה הראשונה שלהם בסיבוב 5 אם הוא עדיין על הלוח.

roms25

New member
יוסטון

ומה דעתכם על הבחירות של יוסטון? מעניין אותי לדעת כי אני עדיין לא מבין גדול. אני יודע שההגנה חלשה מאוד אז צריכים שחקני הגנה חדשים, אבל הבחירות טובות? ולמה קורטרבאק חדש? חשבתי ששאב מתפקד יופי ויש כבר 2 מחליפים..

REDSKINS

New member
תשובה

JJ וואט הבחירה שלהם בסיבוב הראשון הוא DE מעולה בחירה טובה ללא ספק. ברוקס ריד בסיבוב השני הוא שחקן טוב אבל לדעתי היה עדיף להם לקחת CB ולא עוד שחקן לקו הגנה. את רוב השחקנים שנבחרו בסיבוב 3 ומטה אני לא ממש מכיר. ממה שאני רואה הם בחרו כמה DB שסביר להניח יהפכו לCBים (חלקם לפחות). לשאלה על ה-QB , בדרך כלל בסיבובים הנמוכים לוקחים רק QB מחליפים , אבל גם טום בריידי נבחר בסיבוב השישי. ברור שהסיכוי שיצא לו טום בריידי או אפילו QB פותח לעתיד נמוך אבל גם למחליף יש תפקיד חשוב. ממה שאני יודע מאט לינארט המחליף שלו שואב הוא שחקן חופשי וכנראה שהם לא יחזירו אותו אלא יחליפו אותו בQB שהם בחרו. סכ"ה אני חושב שהיה להם דראפט טוב רק שאני הייתי לוקח CB בסיבוב השני (לא יודע אם היה פנוי CB ששווה היה לקחת , אם לא אז זו בחירה נכונה).

למעלה