דראפט מדהים

salo22

New member
דראפט מדהים

פילי שלי עם כמה החלטות מהפכניות ממש ותוצאות מעניינות מאוד, נואלס פלוס קרטר ויליאמס ובחירת סיבוב ראשון עתידית אבל איבוד שחקן מפתח נפלא כמו ג'רו הולידיי.. במבט ראשון WTF, במחשבה שניה אני אוהב, כמובן תלוי גם מה יהיה עם ביינום, וכנראה שפילי לא ממש בונה עליו גדולות ונצורות (אבל גם נואלס פוטנציאל ברכיים גרוע..).
אנתוני בנט, מי חשב בכלל.. יוטה ב 9 שודדת את ברק הנפלא, סלטיקס לוקחים את אולייניק ב 13 גם כן בחירה לא רעה.. דראפט משוגע..

guinnart

New member
בשנה הבאה דרפט עמוס כישרון

וויגינס, ג'בארי פרקר, ארון גורדון, ג'וליוס רנדל, מרכוס סמארט, ג'יימס מקאדו, נוח וונלה, דריו סאריץ', מריו חזוניה, ג'יימס יאנג, אנדרו הריסון, גלן רובינסון ועוד ועוד.
פילדלפיה נראית כמו קבוצה שבונה על להגיע לשתי בחירות לוטרי - אחת שלה ואחת של ניו אורלינס. אם זה מה שיצא הם יוכלו לבנות את עצמם כקונטנדרים עתידיים, במיוחד עם נואל וביינום עוד יהיו בסגל או ישמשו להשגת שחקנים טובים אחרים.

salo22

New member
פוטנציאל לדראפט פסיכי ב 2014

וויגינס בקנזס, שאר השחקנים פחות עקבתי, אבל בהחלט אחפש היילייטים. הולכת להיות עונת קולג'ים לספרים לדעתי..

Puskas

New member
אל תתלהב יותר מדי

הדראפט ככלל היה ברמה בינונית השנה, לא היו כשרונות ענקיים על השולחן.
שנה הבאה חוזרים לדראפט איכותי באמת ולמזלה של פילי שלך (ולמזלך כנראה חח), הקבוצה כנראה לא תיכנס לפלייאוף ותקבל בחירה גבוהה של שחקן טוב באמת.
בינתיים הם מהמרים על הגוף המתפורר של נואלס וזה מפתיע אותי מאוד שדווקא הם, עם הזיכרון הטרי והכואב של אובדן איגי בשביל היצור המתפרק הזה ביינום.
מאחל להם שכשנואלס יחזור (מתישהו בדצמבר או תחילת ינואר), אז הוא גם יישאר בריא עד סוף העונה ויראה שיש בו משהו.
אחרת.. ניראה לי שהוא יהיה כמו אודן, עוד שנתיים יעוף מכל המדרגות.
האובדן של ג'רו הולידיי לדעתי לא היה שווה את ההימור הזה והעובדה שהבן אדם נפל עד בחירה 6 אומרת שגם בליגה לא חושבים שהוא שווה הימור.

salo22

New member
אם לא הבנת נכון

הדראפט היה מדהים מבחינת התהפוכות וההפתעות, לבטח לא מבחינת הרמה שלו. זהו אחד הדראפטים החלשים יותר ולדעתי רק אוליאדפו יזרח, הבחירה הראשונה תהיה פלופ רציני וכמוה רוב בחירות הלוטרי האחרות. אכן אשמח אם לפילדלפיה תהיה אפשרות לבחור בשנה הבאה את וויגינס
אבל לקבוצה אין מזל רב בדראפטים, כמו לכמה נמושות יותר בליגה.
ואני חושב שאתה קצת מתבלבל - נואלס החלים לגמרי למרות שגם על זה כמובן אי אפשר לבנות. הערפל הגדול הוא כמובן ביינום. קרטר ויליאמס לדעתי יכול להיות פקטור משמעותי מאוד בקבוצה כבר בעונה הקרובה, בגלל זה אני יחסית "בשלום" עם עזיבת הולידיי, כמובן שהוא שחקן נהדר אבל ההימור לדעתי מעניין מאוד.

למעלה