יאאאיררר...אני לא מגדיר
כשאני מתחיל להגדיר, אומרים לי שאני טריאתלט זקן,,,חי את העבר..."היסטוריון". "פנינים" מעין אילו. אין לי ויכוח איתך,,בטח לא על העובדות המצוינות בדבריך, ככל שהזמן עובר, אני כבר באמת לא יודע מתי היה טוב יותר. בזמנו,,כשביקשתי להתחרות בפעם הראשונה, אמר לי איתן קוברסקי, מזכ"ל האיגוד הראשון, תוך שהוא נושף לעברי ומסנן מתחת לשפם ש"טריאתלון זה 1.5 ק"מ שחייה, 40 ק"מ אופניים ו 10 ק"מ ריצה" - מי שלא עושה את המרחק הזה בפחות מ 4 שעות - לא יכול לקרוא לעצמו טריאתלט!". אז לא היה ספרינט, מיני ספרינט, סופר טריפל ספרינט, מיקרו ספרינט, מיקרו ננו ספרינט וכדומה. רצית לחוות טריאתלון-התחלת מאולימפי! לא הייתה כשיר למרחק. עוזי רן היה שולח אותך להתאמן ולהיות מוכן לאילת.... אמרו שאסור לעשות דרפטינג! - אף אחד לא עשה דרפטינג! להזכירך, בחלק מהשנים לא היו בכלל שופטים (רק בשנת 1992 לקראת טריאתלון ת"א, נפתח קורס השופטים הראשון). אבל, כפי הנראה צודקים אילו שאמרו שזה מה שמנע מאיתנו כאיגוד לגדול בכמות המשתתפים. וביננו, (מבלי שאף אחד ישמע), נהננו מהתהילה של איגוד קטן של "משוגעים". אני בכלל לא בטוח שרצינו כל כך בקלות לוותר על "תהילת הטריאתלטים האולימפיים". כשדר' מיכה קניץ הישראלי הראשון שעשה אירנומן, סיים - חשבנו שהוא משוגע בדורו. היום כל שני וחמישי טסים ישראלים לחו"ל להתחרות ב"איש הברזל". צריך גם לזכור כי החשיפה לענף הייתה יותר קטנה. לפני 13 שנה נאלצתי לשבת עם יחצ"נית רבע שעה, עד שהיא הצליחה להגות את המילה "טריאתלון" בלי שגיאה. כיום, מי לא יודע מה זה טריאתלון !