דקת רעש

דקת רעש

יש שביתה! אה, ד"א שלם לכולם...כן מזמן לא הייתי כאן...גם אני הייתי במשלחת לגרמניה אז אם מישהו במקרה התגעגע אליי... אתם מוזמנים להגיד זאת, לצאת החוצה לרחוב לקרוא בקול "תנו לאתי כרטיס מגנטי" לא...סתם... אתם יכולים גם להסתפק בהרמת השפורפרת לחייג ולחכות לקול שיענה.... מתגעגעת לכולכם!!! נ.ב. אתם אכזריים...לא יכולתם לחכות עם הפגישה בעזריאלי שבוע?...פיספסתם 5 משציות חדרתיות....

ג נ ד י

New member
אתוש!

איזה כייף שאת פה, ועוד את מביאה איתך בשורות טובות... לי לצערי זה לא משנה כי מחר אני בכל מקרה ייאלץ לקום מוקדם לחזרות לטקס תחילת שנה, אבל חפיף, כל עוד לא לומדים והחופש המדהים הזה לא נגמר אני יכולה לישון בשקט( או בעצם לא לישון בכלל, יש!!!!! יופי שחזרת! איך היה במשלחת?

היה טוב

היה ממש טוב היה ממש ממש טוב היה ענק!!! זה היה החופש הכי כייפי שהיה לי! גם היה לי את הקורס סיון שהוא היה פשוט מדהים (מזל שוויתרתי על המשלחת לארה"ב!!) וגם המשלחת לגרמניה! נ.ב. מתגעגעת לכולם!

ג נ ד י

New member
אתם לא רואים אבל אני בוכה...../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

מחר הולכים לבי"ס!!!!! למה ? למה המורים הטיפשים האלה לא יכלו להמשיך עד יום חמישי זה היה מושלם!!!!!! בדיוק לחופש ראש השנה, גם שביתה הם לא יודעים לעשות!!!!! איזה שיט! אני עוד צריכה לקום ב- 6 להספיק לחזרות לתחילת טקס שנה!! אוף,איזה
!

למעלה