דקפפטיל

מצב
הנושא נעול.
דקפפטיל

דקפפטיל
בנות יקרות, יש לי שאלה אליכן היכן רצוי להזריק את הדקפפטיל? האם מיקום הזריקה משנה לגבי היעילות? ועוד שאלה קטנה ברשותכן, ניתן להזריק כל פעם באזור אחר של הגוף? תודה. לילה טוב , ו ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל כ ן.

אמאלה2

New member
מניחה שאת מדברת על הזריקה היומית

דקפפטיל
בנות יקרות, יש לי שאלה אליכן היכן רצוי להזריק את הדקפפטיל? האם מיקום הזריקה משנה לגבי היעילות? ועוד שאלה קטנה ברשותכן, ניתן להזריק כל פעם באזור אחר של הגוף? תודה. לילה טוב , ו ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל כ ן.
מניחה שאת מדברת על הזריקה היומית
דקא 0.1. אני מזריקה בבטן. פשוט ולא כואב. המחט ממש דקה וקטנה. לא יודעת אם אפשר במקומות נוספים אבל זה באמת נוח (עד כמה שזריקה יכולה להיות דבר נוח
)

אפרתילה

דקפפטיל
אפרתילה
את הדקא, אני מזריקה בירך או שמזריקים לי ביד,בטח שאפשר להחליף מקומות אפילו רצוי. לי הזריקה הזו דווקא מאוד כאבה, אבל כנראה שאני היחידה. בכל מקרה בהצלחה ודיכוי נעים.

העין ה 3

New member
לא, את לא היחידה...

אפרתילה
את הדקא, אני מזריקה בירך או שמזריקים לי ביד,בטח שאפשר להחליף מקומות אפילו רצוי. לי הזריקה הזו דווקא מאוד כאבה, אבל כנראה שאני היחידה. בכל מקרה בהצלחה ודיכוי נעים.
לא, את לא היחידה...
גם לי היא כואבת ומזריקים לי ביד. כנראה שבאמת בבטן זה הכי פחות כואב, אבל אין לי אומץ
. משום מה, באופן פסיכולוגי זה נראה לי הכי כואב... בהחלט אפשר לשנות מיקום. זה מומלץ רק אם זה מתאים לך מבחינת הכאבים. מבחינת ההשפעה של החומר - אין שום משמעות למקום ההזרקה (העיקר שיהיה תת עורי - מחט קצרה והזרקה באלכסון).

מצב
הנושא נעול.
למעלה