דקפפטיל

דקפפטיל

בנות יקרות, אמנם שאלתי גם בפורום הורים בטיפולי פוריות, אך אודה לכן גם על תשובתכן. היכן מומלץ להזריק את הדקפפטיל? האם המיקום בו מבוצעת הזריקה משפיע על יעילותה? תופעות לוואי קיימות??? סליחה על ריבוי השאלות, אני חדשה עדיין בעניין.... תודה ו ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל כ ן

תשובה לדקפפטיל ושאלה לשאר הפורום

את הדקפפטיל את יכולה להזריק ביד כלומר איפה שהיו עושים חיסונים בבית הספר באיזור הכתף בגובה הציצי (סליחה על התיאור) או בבטן שתי אצבעות ואני לא צוחקת מהפופיק. אזור ההזרקה לא משנה במיוחד ולא משפיע על הטיפול. אני מציעה לך שתנסי את שתי המקומות ואז תחליטי איפה יותר נוח לך ופחות כואב. אני הזרקתי בהתחלה ביד ואז את הולכת ברחוב ואנשים נוגעים בך וזה פשוט נעשה באיזה שלב כואב מהנגיעות בעוד שאת מזריקה בבטן ההשפעה של הכאבים היא פחות ועכשיו לשאלתי היא האם את המנגון אני יכולה להזריק בבטן או אני מחוייבת ישר לשריר. אני יודעת שאת הגונל F והפרגונל הזרקתי ישירות לבטן. יום טוב לכולן ושבת שלום

קוקטיל ההזרקה אפשר לדלל פחות?

כלומר על שלוש אמפולות מנגון אבקה אפשר לשים רק 2 "מהמרכך"

yealonet

New member
בבטן

אני את הדקקטפיל הזרקתי ביד . את הגונל F , והמנוגון בבטן. לא ידעתי שאפשר במקום אחר.... אני מערבבת נוזל אחד עם 3 אמפולות. אמרו לי שיותר כדאי מאשר שתי נוזלים עם 3 אמפולות. ככל שהיכוז יותר גבוה כך יותר טוב.... ( לפעמים זה קצת שורף)

ראשית, תודה לכן על תשובתכן,

שנית, למי ששאלה לגבי המונוגון, אני הזרקתי אותו גם כן בבטן, ובימים האחרונים בטוסיק. שבת שלום ונעים. והכי חשוב ב ה צ ל ח ה

מגון שורף? לא חייב עצה קטנה

אפשר "לחמ" טיפה את האמפולה ביד. כלומר להחזיק אותה דקה ביד ואז לשאוב את החומר ולהזריק. זה נכון לכל "הקוקטיילים" האהובים שלנו. אפילו הדקפפטיל פחות שורף ככה. את העיצה הזאת נתן לי רופא במוקד הרפואי

../images/Emo26.gifדיפרלין../images/Emo35.gif

מבקשים לדעת מהו הדיפרלין 3.75? מה ההבדל במינונים (3.75 לעומת 0.1)? מה הסכנות בחומר? האם יש תופעות לוואי? האם בגלל הדיכוי החזק צריך יותר הורמונים לגירוי שחלתי?

נועם@בת

New member
דיפרלין הוא מדכא

זה אותו חומר כמו דקפפטיל, רק מיוצר על ידי חברה אחרת. ההבדל הוא כמובן הכמות. בדיפרלין 3.75 יש חומר פי 37.5 מאשר בזה של 0.1 ומספיקה זריקה אחת כדי לדכא אתה מערכת. במינון הקטן מקבלים זריקה יומית. תופעות לואי של דיכוי הורמונלי מזכירות את התופעות של גיל הבלות. גלי חום, סחרחורות, כאבי ראש, או סתם קריזות לא צפויות. בהחלט יתכן שבגלל הדיכוי צריך פחות זריקות. בהצלחה נועם

סנונית 1

New member
אני מזריקה לבטן

אני עושה קוקטייל לבטן צד אחד דקא וצד שני גונל כדי שאף צד לא ירגיש מקופח.

פּוֹנְג

New member
אני דווקא מזריקה הכל באותו צד

וביום למחרת בצד השני כך יוצא שכל יום יש צד שנח ומחלים

שכחתי כמה זה כואב ../images/Emo7.gif

או שזו הייתה היסטרית מחטים יותר מכאב החומר. ועכשיו ברצינות הגונל F ממש שרף בבטן, המנגנו לא נורא ודיללתי אותו בפחות מרכך. למזלי אני צריכה את הגונל רק ל 3 ימים ואחר כך רק מנגון. בתקוה שהכל ישפיע כמו שצריך וביום חמישי יגידו לי יאללה כוריגון ושאיבה לפני יום העצמאות

שאלה קטנה

אתמול הזרקתי בבטן ומשום מה המקום היום עדיין קצת נפוח וכואב, יש מקום לדאגה או שזה נורמלי. שכחתי כבר מה זה להזריק אחרי הפסקה של כמעט שנה בטיפלים

לבנין

New member
כמה אמפולות הזרקת?

מנסיוני צריך לוודא שאין בועות אוויר בכלל ואז זה לא כואב, אבל אני לא מזריקה יותר מאמפולת נוזל אחת. בנוסף צריך להזריק בתנועה מהירה ואצלי גם כואב פחות בצד שמאל של הבטן. אם זה מאוד נפוח וכואב הייתי מתייעצץ עם הרופא, אבל נפיחות קלה לא נשמע לי נורא.

הזרקתי 3 אמפולות

ועכשיו כל האזור נפוח די רציני ואדום. אם זה היה קטן לא הייתי נלחצת אבל זה לא יורד ורק גודל. באמת נראה לי שאני אלך מחר לרופא שבוע טוב

לבנין

New member
רק עכשיו ראיתי את התגובה

רק עכשיו ראיתי את התגובה - אני מקווה שהנפיחות ירדה בינתיים וששאלת את הרופא בלי קשר.

ויו2

New member
דקפפטיל../images/Emo53.gif

IVF ראשון יום שני השאיבה ונאמר לי לקחת 2 דקפפטיל במקום כוריגון כדי למנוע גירוי יתר. מישהיא יודעת למה? מה הפעולה של הדקפפטיל?

ויו2

New member
בתוכנית טיפול אמרו לי 36 שעות

ליפני השאיבה,ובUS ובדיקת דם של יום שישי האחות אמרה לי לא להזריק כוריגון אלא דקפפטיל.מה הפעולה שלו? ת ו ד ה .

למעלה