דקפפטיל???????????????????????

eti4740

New member
דקפפטיל???????????????????????

ביום ה-21 למחזור קיבלתי דקפפטיל 3.75 נאמר לי שאני יקבל מחזור ולאחר שלושה שבועות להגיע לבדיקות ו-US. ולשאלה העקרית: בדר"כ יש לי מחזור בן 3 -4 ימים גג. כרגע אני נמצאת ביום ה-12 של המחזור. האם תופעה זו מוכרת למישהי? מיותר לציין שעל כל אחת היא משפיעה באופן אחר אך העייפות והחולשה שאופפות אותי בשבועיים אלו חזקות ממני. מה עושים? נ.ב. אני כותבת בשעה זו אחרי שישנתי שעתיים וחזרתי כרגע מארוע אחרת לא הייתי מצליחה להחזיק את עצמי עד שעה זו. לילה טוב ושייהיה לכן מחר יום נפלא אתי.

נועם@בת

New member
מוכר בערך

אצלי אחרי דקא ארוך הוסת נגמרה ומיד התחילו דימומים. הדקא גורם לכל מיני שיבושים, החל בהלעמת הוסת וכלה בדימומים לאורך זמן. בכל מקרה- יידעי אתה רופא על הדימומים. אין הרבה מה לעשות נגד העייפות. להשתדל לאכול אוכל חם ומבושל, לקחת ויטמינים ולשיון. אם מישהו יכול לעשות לך רייקי, אולי זה יעזור. לילה טוב נועם

אני מזדהה באופן מלא

אצלי זה היה לחלוטין כמו שסיפרת. וליתר דיוק כמו שנועם אמרה - הווסת הפסיקה ויומיים אח"ד דימומים

eti4740

New member
נועם על איזה ויטמינים את ממליצה?

ורציתי לשאול מנסיונך האם את ממליצה על דיקור בשלב זה שלפני IVF? בהזדמנות זו מזל טוב לכל ההריוניות כנראה החודש זה החודש. בכל אופן תודה על התשובות. אתי .

נועם@בת

New member
לי אין נסיון עם דיקור

אבל היה כאן לא מזמן מאמר שהראה עליה בהצלחה של IVF לנשים שעברו דיקור לפני ואחרי השאיבה. ויטמינים, אני מניחה שמולטיויטמין מכיל הכל. אם טוויטי תכנס בקרוב, היא מבינה יותר ממני בויטמינים. בהצלחה נועם

למעלה