דקפפטיל 0.1 ופרגניל

יובל@

New member
דקפפטיל 0.1 ופרגניל

אני מנסה להשיג בבתי המרקחת של קופת חולים כללית דקפפטיל 0.1 ופרגניל (התחליף של הכוריגון). ולא מוצאת. יש להם רק את הדיפרלין והכוריגון. האם מישהיא קנתה בימים האחרונים את הנ"ל באיזה שהוא בית מרקחת באיזור המרכז של הכללית או בסופר פארם? אם כן אשמח לדעת איפה. אני יודעת שזה בדיוק אותו החומר אבל אני שונאת להתעסק עם האמפולות של הדיפרלין ומעדיפה את המזרקים המוכנים של הדקפפטיל. תודה יובל

מם 1971

New member
יש חוסר בדקאפפטיל

אני הייתי צריכה את הדקא הארוך ולאחר המתנה של שעה לתורי אמרה לי הרוקחת שחסר במלאי
. התעקשתי שתברר עבורי היכן ניתן למצוא בכל זאת והיא אכן ביררה והפנתה אותי לקופת החולים בבני ברק. ממליצה לך להתעקש גם כן על מנת שיפנו אותך לבית מרקחת עם מלאי.

tutiki

New member
אתמול רכשתי דקא ארוך

בבית המרקחת של קופת חולים כללית ברח' רוטשילד בפתח תקווה. יכול להיות שהמחסור היה נקודתי באותו בית מרקחת?

מם 1971

New member
תנסי בבני ברק

לי זה הצליח
בית מרקחת אזורי נמצא ברבי עקיבא טלפון 03-5777249 . בהצלחה

a17

New member
מה ההבדל

בין הדקאפפטיל לבין דיפתרין הזה?

יובל@

New member
אין הבדל מבחינת החומר

הדקאפטיל 0.1 מגיע במזרקים מוכנים להזרקה, עם החומר המומס בפנים. ויש לשמור אותם בקירור, מוציאים מהמקרר וישר מזריקים, בלי הכנות , פשוט נוח וקל. ואילו הדיפרלין מגיע באמפולה של אבקה + אמפולה של ממס, צריך לערבב ולשאוב למזרק. ורק אז להזריק.

לא מתחייבת אבל......../images/Emo127.gif

אבל בואו נעשה דיל יש לי בבית 7 אמפולות מהטיפול האחרון אם ביום א אמן אמן אמן אמן אמן התשובה חיובית(והיא חיובית, כי היא חיובית)(טיפולivf רביעי)אני נותנת לך מכל הלב את כל הדקפפטיל היפיפים שיושבים במקרר ליד התותים ומחכים למושיע .... מה את אומרת דיל?

למעלה