דקפפטיל והשתתפות מכבי - אין?

namshush11

New member
דקפפטיל והשתתפות מכבי - אין?

בנות אני חדשה בטיפולי הפריה. היום אני מתחילה את הטיפול הראשון והרופא נתן לי מרשם לדקפפטיל 0.1. הגעתי לאחיות כרגיל, והן אמרו לי שאת תרופות האלה הן לא מחזיקות וקונים אותם בבתי מרקחת. הגעתי לבית המרקחת ושם מסרו לי כי אין השתתפות של מכבי וצריך לשלם מחיר מלא. בגלל שאני צריכה 24 אמפולות אני צריכה לשלם כ-(בחישוב גס , קשה לי לחשב בשעות מאוחרות אלו) כ- 700 שח. האם זה נכון? אין השתתפות???? קניתי רק אמפולה אחת להלילה והחלטתי שלפני שאני שופכת את הסכום הזה אני אתייעץ אתכן אם אכן עושקים אותנו כאןאו שאני לא יודעת משהו. האם זה ככה במכבי? האם זה כך גם בקופות אחרות? נמשוש

נורא מוזר, אולי הרופא שלך לא מורשה

לרשום את התרופות האלה. דקפפטיל בסל הבריאות, ואני מעולם לא נתקלתי בבעיה. תעשי שוב בירור, נראה לי עניין בירוקרטי לא ברור, ושיהיה בהצלחה בטיפול.

חגית6

New member
לא נכון !!!!!!!!!!!!!!!!

מכבי כן משתתף במחיר של הדקא. בדרך כלל אני קונה אותן בבית מרקחת של הקופה ואז זה כבר אחרי הסבסוד של מכבי. פעם הייתי צריכה לקנות בבית מרקחת רגיל ואז הגשתי את הקבלה למכבי וקיבלתי החזר. תבדקי שוב ! בהצלחה

namshush11

New member
אני אנסה בבית מרקחת של הקופה.

זה באמת נראה לי מוזר.הרופא לא אמר לי כלום על כל זה. אני אלך לבית מרקחת של הקופה ואני מקווה שזה יפתור את הבעייה. תודה נמשוש

orname

New member
רק בבית המרקחת של הקופה!

במכבי יש כל מיני נהלים. את הכוריגון והגונל / מנוגון - קיבלתי אצל האחיות את שאר התרופות בבית המרקחת. צטרוטייד למשל - גרר בדיקה של הרוקחת שאם הרופא שלי הוא ברשימת ה"מורשים". לא כל רופא בכלל מורשה לרשום את התרופה הזו. באמת מעצבן שלא נותנים הנחיות מסודרות. בכוריגון הראשון עמדתי בתור המון זמן בבית המרקחת של הסופרפארם רק בשביל שיגידו לי שהם לא מקבלים מרשמים כאלו. למזלי רוקחת אחרת "גילתה לי" שבבית המרקחת של הקופה יש...הגעתי לבית המרקחת רק כדי לחכות בתור ולהישלח אחר כבוד לחדר האחיות (ששלחו אותי למשרד לסדר את נושא התשלום - ושם לא טרחו לגלות לי שאפשר לעשות הוראת קבע ולחסוך את העמידה בתור כל חודש..)

תמר27

New member
../images/Emo188.gif תיאור אמיתי ...

איך קונים תרופות פוריות במרפאת מכבי... או : מכבי... בסיפור שאיננו נגמר...
יום רביעי, היום החופשי שלי. יש לי המון תוכניות ליום הזה, והראשונה היא לקפוץ לקופה, ממש 10 דקות מהבית, לבדיקת דם שגרתית של E2 , LH,ופרוגסטרון. התור נסבל יחסית, אני כבר מיומנת. הקופה הזאת חדשה, בנויה לתפארה, ומשוכללת במיטב השכלולים. אין כאן חס וחלילה מצב של "מי אחרון בתור" - מה פתאום! כאן, לוקחים מספר ואז שואלים "למי יש 427?". תודו שזה הרבה יותר אינטלגנטי... אז לקחתי מספר בתור לפקידה, וכשהגיע תורי היא כבר הקלידה למחשב את קודי הבדיקה בלי להסתכל בטופס בכלל -יתרון של ותיקים-ונתנה לי מספר שהוא התור לאחות. גם האחות רשמה מיד "דחוף"-יתרון של ותיקים כבר אמרתי?!-ואפילו איחלה לי בהצלחה. סה"כ 25 דקות.לא נורא. וכאן מתחיל סיפורינו... החלטתי "לקפוץ" לאחות, להביא אספקה נוספת של גונל וצטרו. בעלי היה אתמול והביא רק את הגונל. אז אם אני כבר פה מה איכפת לי. התור לאחות עמוס. כמה נחמד לי לפגוש את חברתי, היא בקושי עומדת (הריון חודש שמיני), וממש קשה לה לרוץ אחרי התינוקת בת השנה וחצי. גם היא מחכה בתור לאחות - להישקל. אז שיחקתי עם הילדה, ופטפטתי עם האמא. אחרי שלושת רבעי שעה (!) הגיע תורי. אני מסבירה לאחות מה אני רוצה. היא הולכת להביא את התיק הרפואי שלי, וזה לוקח לה המון המון זמן. בנתיים אני זוכה לראות את עבודת האחיות "מבפנים", כי האחות השניה מטפלת באדם מבוגר שהגיע עם ביתו לחבישת הרגל שלו. האחיות עצבניות קצת היום, וזה לא נעים. היא צועקת על הבת "למה את צורחת?" והבת די המומה, ומסבירה שהיא רק מדברת בקול כי אבא שלה עם בעיות שמיעה. טוב, האחות "שלי" חוזרת, ו...שולחת אותי למשרד כי חסר לה טופס המרשם המקורי. במשרד אני ממתינה רבע שעה, אבל אז מתברר שרק איריס יודעת איפה הטופס, ולכן אני ממתינה לאיריס עוד רבע שעה. איריס מתפנה. היא לא מוצאת את הטופס, אז היא שואלת את דורית. שתיהן מחפשות, ומחפשות, ו.............. בינגו ! הארה ! הן שולחות אותי לבית המרקחת, כי הטופס שם! אני כבר תשושה משהו... בבית המרקחת הגלגל של המספרים התקלקל, ולכן יש מהומה. אני אפאטית, מחכה בסבלנות לתורי. הגבר שלפני סיים, ואני ניגשת ומתחילה להסביר מה אני רוצה. הרוקחת (שיש לה תגית "רוקחת") שומעת עד הסוף ואז אומרת לי שלחפש טופס זה לא תפקידה, ושאחכה בתור ל"סייעת"... הסייעת מתפנה אחרי 10 דקות בערך, והיא נכנסת לחדר הפנימי לחפש....לחפש...לחפש....לחפש... היא מוצאת משהו, יוצאת, מבררת עם הרוקחת ו...הר הבית בידינו !!! (אופסס, התכוונתי הטופס) חמש דקות המתנה במשרד - לצילום העתק, ואני עולה לאחיות. כאן אני מגלה אסרטביות בלתי צפויה, ודורשת שלא להמתין את כל התור. אז מכניסים אותי, אבל.... אחות אחת בהפסקת אוכל (פתאום אני נורא רעבה בעצמי). האחות השניה מתחילה לטפל בי,לוקחת את המרשם יקר הערך, והולכת לתייק אותו, אבל זה כנראה לא היום שלי. הפלאפון שלה מצלצל "כן, מעייני, אני נורא עסוקה, נדבר עוד מעט,,, ל-א ! מעייני את לא עוזבת את בית הספר !!! מעיין, תירגעי, אני ל-א מרשה לך !!! מ-ע-י-ו !!! ...." בשלב הזה האחות נוטשת אותי ומסתגרת באיזה חדרון פנימי, כך שאני שומעת רק הדים מהשיחה הדחופה. האחות השניה מרחמת עלי, משאירה כמה פלחי תפוח לא אכולים, ומודיעה לי "בואי רונית, אני אתן לך את האמפולות". רונית??? נו טוב, שווה לי לשנות שם, העיקר ללכת כבר. סוף טוב הכל טוב, אחרי שעתיים ושלושת רבעי אני עוזבת את המרפאה עם כל מה שרציתי. בפעם הבאה אני אשלח את בעלי "לקפוץ" ולהביא לי אמפולות.

מם 1971

New member
גדול../images/Emo6.gif

:כנראה תורת ההתשה שתיארת עובדת בכל הקופות (מעניין אם יש קורס מיוחד) אני בכללית נתקלת מידי פעם בהתנהגות דומה, השיא היה כאשר אחת האחיות פיקפקה בסיפורי (למרות מכתב מהרופאה) והיתה בטוחה כי אני מקבלת זריקות להנאתי הפרטית (הנאה הנאה , אבל יש גבול לא?
)

גם אני הייתי בסרט של ההזרקה להנאתי

אחות אחת החליטה שכל מה שיש לי לעשות בחיים
הוא לקחת זריקות: כלומר בן אדם יושב בבית ואומר מה אני אעשה? קראתי, אכלתי, ראיתי סרטים אה נזכרתי רעיון מבריק
אני באמת חייב לקחת גונלf איך חשבתי להעביר את היום ללא הזריקה הנפלאה הזאת קם בן אדם
מתלבש
והולך למכבי לאחות
כדי לקחת גונל f בנות יקרות איך אנו מעזות לחשוב באמת..... שזוהי לא החוויה הנפלאה ביותר לקחת את הזריקה......כל כך זורמת נעימה ונפלאה באמת הרי כל חיינו חיכנו למצב הנ"ל לא??????? אז בקיצור אצלי זה נגמר בבכי אצל מנהלת המשרד אחרי שסירבו בתוקף לתת לי זריקות בגלל בעיית תוקף(מה שהתגלה כשטות כי הרופא שלי אמר שאין תוקף לתרופות פריון)אבל כמו שאתן יודעות מהמסע הזה מגלים המון אנשים טובים בדרך
והמון אטומים
אבל מגלים המון וזה היופי ועל כל אחות טיפשה ולא מקצועית יש 10 חברות ומשפחה נפלאה ותומכת לא?

לא נכון

הזריקות האלו כן מסובסדות , את צריכה לקנות אותן דרך האחיות או בבית מרקחת של קופ"ח. תבדקי את זה עם ההנהלה של מכבי. 03-6484691

יעל301

New member
תרופות מכבי- יש סיפסוד

דקאפפטיל שרכשתי בטיפול האחרון סופסד ע"י מכבי- בבית מרקחת של הקופה מנוגון כוריגון וגונל לוקחת מהאחיות והן מחיבות את הוראת הקבע שאת פותחת במיוחד לטיפול כל פעם מחדש, כך את לוקחת את מס' האמפולות שדרושות לך ולא מעבר לכך דברי עם מכבי אני חושבת שיש איפשהוא טעות בדברייך

טאיה1

New member
יעל

אפשר לגשת לאחות של מכבי עם מרשם לכוריגון מרופא פרטי ולא צריך לקנות את החומר קודם לכן בבית מרקחת?

דקקפטיל

אהלן! אם הרופא שלך יאשר לך תבקשי את התחליף של הדקקפטיל, הוא יותר זול מקופ"ח מקבלים אותו מהאחות. בהצלחה, ענבלית

למעלה