דקסטר

LemonLimeLilach

New member
דקסטר

זה היה הסוף הכי גרוע שראיתי בחיים שלי!!!! ברשימת הסופים הכי גרועים אי פעם

דקסטר
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
..

.
.
..

לוסט.

מה זה היה לעזאזל!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!? אין לי מילים פשוט אין לי מילים. דב???????????????????? דב??????????????????????????

דב?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!!?

שמונה שנים???? וזה הסוףףףף??????????? לא באמת???????????? אני חולמת?????????????????????????????????????????

פאק.

זה היה אפילו יותר גרוע ממה שציפיתי
וואו, איזו אכזבה. פשוט אין לי מילים אפילו לתאר את האכזבה שלי אז אני אשאיר את זה ככה.

ביי דקס.

LemonLimeLilach

New member
וזה הסוף המקורי של השואוראנר המקורי

"In the very last scene of the series," Philips explained, "Dexter wakes up. And everybody is going to think, 'Oh, it was a dream.' And then the camera pulls back and back and back and then we realize, 'No, it's not a dream.' Dexter's opening his eyes and he's on the execution table at the Florida Penitentiary. They're just starting to administer the drugs and he looks out through the window to the observation gallery.
"And in the gallery are all the people that Dexter killed—including the Trinity Killer and the Ice Truck Killer (his brother Rudy), LaGuerta who he was responsible killing, Doakes who he's arguably responsible for, Rita, who he's arguably responsible for, Lila. All the big deaths, and also whoever the weekly episodic kills were. They are all there.
"That's what I envisioned for the ending of Dexter. That everything we've seen over the past eight seasons has happened in the several seconds from the time they start Dexter's execution to the time they finish the execution and he dies. Literally, his life flashed before his eyes as he was about to die. I think it would have been a great, epic, very satisfying conclusion."

והוא צודק. סעמק!!

היה לי משעמם לגמרי, חצי נרדמתי...
אני לא יודעת אם היה עדיף לסיים את זה בלי הסצנה האחרונה או לא...
באסה שכל הזמן הוא התמודד עם עצמו, ובסוף הוא בורח "כדי להציל את האריסון והאנה" . כזה בולשיט. הוא חושב שלנטוש את הבן שלו יעשה להאריסון יותר טוב?
ולזרוק את דב למים כמו אחת מהגופות שלו?

הדבר החיובי היחיד היה זה שהאנה והאריסון ביחד, שזה היה ברור שזה יסתיים ככה.

LemonLimeLilach

New member

ברור שהיה עדיף לסיים בלי הסצינה האחרונה, מה זה הטלנובלה הזאת.

וכן, הקטע של דב הרגיז אותי ברמות אחרות.

Rachel47

New member
בדיוק מה שעבר לי בראש

לזרוק את דב היה מגעיל בעיניי
ולעזוב את האריסון
כשחשבתי שהוא מתאבד וחשבתי שהצליח לו אז כעסתי אבל נו שיהיה
אבל להמשיך לחיות ולא לחפש אותם? איכסע!

אני רק רוצה להדגיש שאני כבר לפני איזה חצי עונה ניחשתי שהאריסון ישאר עם האנה בגלל איזה משפט שהוא זרק ואתם צעקתם עליי שאין סיכוי

בכל מקרה סוף מבאס נורא נורא

אבל! היו כמה סצינות טובות
האנה מרדימה את אלווי

דקס רוצח את סקסון מול המצלמות

והסצינה האהובה עליי בכל הפרק
באטיסטה קווין ודקס צופים בקלטת
הפרצוף של באטיסטה- פרייסלס! צחקתי שעה!

אבל חוץ מזה אוף!

RenanaD

New member
אני... אני... לא.

אין מילים

נתחיל מזה שבבוקר קראתי בטעות ספוילר איפשהו (
) שדברה מתה ודקסטר מתאבד. לא הייתי בטוחה אם זה באמת מה שקרה או שהמישהו הזה סתם כתב את זה כבדיחה, אבל המשפט עדיין הסתובב לי בראש כל היום, עד שראיתי עכשיו את הפרק.
וזה לא עזר לי כשראיתי את הפרק.
כי מלכתחילה באתי עם ציפיות ברצפה, ואחרי שהעונה הזאת התחילה טוב ומאז התדרדרה מהפח אל הפחת, היתה לי תחושה מאוד חזקה שהסוף יהיה מאכזב ברמות. אבל ה... דבר הזה שראיתי עכשיו היה פשוט מזעזע!
הסוף המקורי שלילך שמה בהודעה השניה שלה כל כך יותר טוב מהשטות הזאת שהלכה שם. כל כך. והיו כ"כ הרבה דברים שכתבתי לעצמי בוורד במהלך הפרק, אבל עכשיו אני כזאת עצבנית שאין לי אפילו כח להעתיק אותם לפה. אין טעם להתמרמר יותר, זה כבר לא יעזור. והכל בגלל התסריטאים הגרועים.
רק שני דברים שמהם אני לא יכולה להתעלם: 1. איך שדקסטר הגיע לביה"ח עם "בגדי ההרג" שלו היה לי ברור שהוא הולך להרוג את דב. קיבינימט איתם. 2. אני לא מאמינה שהסדרה נגמרה בדקסטר "רד-נק" כזה, מסתכל ישר עלי. יופי. מדהים. כפיים כפיים. אוסקר.
יודעים מה? אם הוא רק היה מוציא מאיפשהו קופסת סליידים חדשה עם דגימות דם חדשות, ומניח מולנו על השולחן, הייתי מוכנה לסלוח להם על הכל. או על הרוב.

LemonLimeLilach

New member
דעות כעבור יום ומחשבות

1. דב. זה הסוף שהגיע לדב? למות אוף סקרין משבץ והפסקת פעילות מוחית? ככה? שדקסטר "גונב" אותה מבית החולים בלי שאף אחדדדד ישים לב ויזרוק אותה לים למקום שהוא זרק את כל שאר האנשים שהוא רצח? זה מה שמגיע לגופה שלה, להיות שם עם כל היתר??? שיערתי כבר מזמן שדב תמות כי ג'ניפר אמרה שזה מה שהיא רוצה. זה עדיין רעיון גרוע לדעתי אבל גם אם הלכו על זה, הגיע לה מוות של גיבורים, לפחות. הגיע לה יותר טוב מזה. זה ממש מגעיל מה שעשו איתה ואיך סיימו איתה, פשוט מגעיל.

2. זה שאף אחד לא גילה. דיברנו כאן שבוע שעבר על זה שזה החיים האמיתיים ולא קלישאה אמריקאית וכו'. אבל, וזה חשוב- במשך כל הסדרה השתעשעו איתנו בשאלה האם יגלו את דקסטר ומתי זה יקרה. עם דואקס, עם טריניטי, עם החוקר ההוא המבוגר שיצא עם דב, עם אח של דקסטר, עם ריטה, עם דב עצמה (יותר מפעם אחת שהיה כמעט), עם לגווארטה, עם קווין, עם לומן, עם האנה ועוד ועוד. אז אי אפשר להגיד שזה לא היה במקום שיגלו, או שמשהו אחר מתאים. דקסטר נהיה פחות ופחות זהיר עם השנים, כל פעם הוא נתן שמישהו שיודע עליו יגיע למיאמי מטרו ואנחנו נהיה בחרדה של "האם הוא יספר????", גם בפרק האחרון עצמו עם הבן של ווגל היה חשש כזה. אז גם שיחקו איתנו כל הסדרה, וגם הכל הוביל כל הזמן לעבר זה שיגלו. וכל מה שרציתי לראות זה את התגובות שלהם!!!! בזבזו לנו הרבה זמן עם הדמויות האלה. אנג'ל והרומן שלו עם לגווארטה והאחות שלו והבר שלו והאם הוא יקבל תפקידים בכירים. קווין והרומן שלו עם דב והאלכוהול והמבחנים. מסוקה והבת שלו. מתיוס והקשר שלו עם הארי. ועכשיו הם מתעקשים להגיד לנו שכביכול לא, זה בעצם סדרה ר-ק על דקסטר, ועל האנושיות שלו או איזה שיט אחר. כשבונים סיפור צריך לבנות אותו בצורה נכונה, ואם בונים אותו 8 עונות על החשש שמישהו יגלה אי אפשר להתעלם מזה לחלוטין. anti climax במיטבו.

3. האנה/האריסון. WTF? הוא באמת נתן לה להישאר עם הילד? הוא באמת עזב את הילד שלו ככה? את כל שאר הדברים על האנה כבר אמרנו אבל תחשבו עליהם שוב כי שווה להזכיר את זה. השואוראנר העכשווי אמר על זה אתמול "עכשיו דקסטר מצא מישהי שהוא נמשך אליה והיא נמשכת אליו" וכאילו זה אמור להיות הגיוני שהסיפור הוא שהיא מצילה אותו. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

אכזבה ענקית.

RenanaD

New member

שוב אין לי כח להכנס לכל הדברים האלה, אבל בנוגע להאריסון: אני מצטערת, דקסטר אהב אותו יותר מדי. זה לא הגיוני. אני פשוט לא קונה את זה שאיזו בלונדה מטומטמת (סורי בתאל
) שהופיעה בכולה פרק וחצי בסדרה הזאת, ששודרה פאקינג 8 עונות, היא זו ש-"חדרה" ללב האבן של דקסטר ולכן היא זו ש-"זוכה" לגדל אותו.
ועזבי את זה. ברגע ששניהם נשארו לבד וכבר היה לי ברור שזה לנצח, התחלתי לצחוק. מסכנה, לא רק שהיא לא זוכה לחיות עם דקסטר הפילי אבר אפטר, היא גם נדפקת עם ילד קטן לדאוג לו, שהוא בכלל לא שלה

Rachel47

New member
היי היי!!

האנה

אבל אני אכן מסכימה שזה ממש מוזר
קודם כל שהוא בכלל עזב אותו
ודבר שני איתה

חחח את קצת כמו תומר כי בסצינה שהיא קוראת על דקסטר ובוכה תומר שאל אותי אם אני חושבתש היא בוכה בגלל שעכשיו היא לבד עם הילד

אותי בכל הסצינה הזו בעיקר הצחיק שאחרי סצינה ההתאבדות אשכרה לקחו מישהי שהופיעה פחות מעונה וחצי ונתנו לפנים שלה להיות כמה שניות על המסך..היא..ולא אף דמות אחרת שאולי יותר חשובה ממנה..היא קיבלה את מספר השניות האחרונות של הסדרה
שזה הזוי מאוד..

Rachel47

New member
זהו תומר מגיע לאיזה 4 ימים

(יאי!!) שבוע הבא אז כבר אחכה ואראה איתו
הזוי מאוד מאוד שאני לא רצה ומתיישבת לראות את זה רייט אוואי
אבל אבוא להתמרמר איתכן על הסוף כשסוף סוף אראה

dans girl

New member
פחות או יותר אמרתן כבר הכל.
זה הפרק סיום הכי גרוע אבר של משהו. כל העלילה פה, כמו כל העלילה של העונה, הייתה תלושה מהמציאות, תלושה מההתנהלות של הסדרה עד כה, לא אמינה ובכלל מרושלת בעליל. אני בכל הכנות אפילו לא רוצה להיכנס למוות של דב או לזה שהוא זרק אותה למים או לזה שהוא ביים את מותו והלך להתבודד ביער, כי דיברתן על זה ואמרתן הכל ובאמת שאני מסכימה ואין לי מה להוסיף. אז במקום זה אני אטפל לקטנות - בחורה כוסית להחריד מבוקשת כבר שבועיים ברצח בעלה כולל תמונות בטלוויזיה מסתובבת בלי תחפושת בשדה התעופה ואף אחד לא רואה? בתי מלון, אוטובוסים? כלום? דקסטר רוצח את סקסון בהכי קור רוח שאפשר, אפשר לראות במצלמה שההיסטריה המבוימת שלו מתחילה רק אחרי שהוא לוחץ על הכפתור, וכולם סבבה עם זה? אין אודיו בחדר כזה? דקסטר נכנס לבית החולים באין מפריע בכיף שלו, מנתק את אחותו מהמכונות, שומדבר ואף אחד לא נכנס לחדר לבדוק מה קורה והוא גם מסתובב עם הגופה החשופה שלה, בלי מדי בית חולים או משהו, בכל המסדרונות והבחוץ של בית החולים בסבבה בלי שאף אחד אומר כלום או שואל?
תגידו לי, הכותבים האלה, שכחו איך כותבים עלילה נורמלית? שכחו איך להיות אמינים? איך דקסטר מנקה אחריו בפדנטיות ויסודיות ובאופן ריטואלי לחלוטין, כל דבר בחיים שלו? זה כאילו סיפרו למישהו את העלילה הכללית של הסדרה בכלל ושל העונה בפרט וביקשו ממנו לכתוב פרק סיום.

o0Invisible0o

New member
כן, אם הייתי כותבת תגובה על הפרק

זה גם מה שהייתי מתמקדת בו ולכן נמנעתי מלכתוב אבל לגמרי.
מה נהיה? זה היה ממש ממש מעיק. עזבי שהכל הכל הכל היה גרוע, בדברים הקטנים האלה אי אפשר לטפל? לנסות להעמיד פנים כאילו אכפת לכם? משהו?

LemonLimeLilach

New member
חחחח אתם יודעים מה הם אמרו כששאלו

אותם על זה

שהם מקווים שהצופים לא מתמקדים בדברים כאלה

??????????????????????

הזויים.

o0Invisible0o

New member
חבל שהם לא מכירים או מכבדים את הצופים

שלהם..ושהם לא שמו לב לאן הטלוויזיה של היום הגיעה.

למעלה